Kürtaj sonrası iyileşme dönemi ve yeniden gebelik

Yani psikolojik olarak zor bir süreç ama tam narkoz alırsan beden olarak hiç birsey hissetmezsin ilk haftalarda agrin ve kanaman biraz çok oluyor ama oda zamanla geçiyor insallah saglikli bir evlat sahibi olursunuz
Amin inşaAllah kürtajdan sonra uzun süre beklemek gerekiyor dondurulmuş embriyo var onun transfer süresini uzatmak da istemiyorum narkoz almadan mümkün değil yapamam kürtaj olmam zaten teşekkür ederim

Bugun tam 1ay oldu, korkumuzdan düne kadar iliskiye girmedik. Dün iliskiye girdik,bugun pembemsi kanama oldu, var mi boyle bir sey yaşayan? Regl oluyor gibi de hissetmiyorum

7 haftalık gelişim durmuş tedaviyle olduğu için ilacı kestik kendi atmazsa kürtaj dedi doktor daha öncede kendiliğinden düşük oldu kürtaj dan tırsıyorum açıkçası yorumları da okuyunca
Korkmana gerek yok. Ben de korkmustum, sorunlu sandim,gecmeyecek bitmeyecek sandim. Gecti bitti sukur. bir de hamilelik psikolojisi de farkli,hormonlar degisiyor. O nedenle asiri endise de oluyor. Ama geçiyor. Burada kaygiliyken gelip,konusup, hersey yoluna girince kayboluyoruz cunku

Merhaba bende düşük somucu asırı kanama sonrası acıl kurtaj oldum,kanama cıktıktan 2,3ssst sonra kesıldı,bugun 3.günüm aşırı karnm agrımaya bSladı şiddetli adet agrısı gibi,dr a sordum olanılır ıslem yaptıgım ıcın Agrı dedi ama ben korktum yınede bır sorun olmaz herhalde degılmı

Benim 1-1,5ay kadar agri sızı devam etti ama kontrolde dr herseyin yolunda oldugunu söyledi. 2ay adetim 4gun kadar erken geldi. Su an hersey yolunda. Siz de endise etmeyin, hersey yoluna giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…