Kürtaj sonrası kanamanız kaç gün sürdü?

sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
28
116
Bursa
kızlar merhaba ben tüp bebekle hamile kalmıştım fakat 7+4 düşük yaptım sonra içerde parça olduğu için kürtaj oldum bugun tam 21. gün ve benim hala lekelenme şeklinde devam ediyor kahverengi geliyo normalmi bu acab gecen sefer böyle olmamaıştım doktorumu arasammı acaba kürtaj yaptıranlar sizin nekadar sürdü lütfen yardımcı olun bana

bana kurtaj yapılmadı kendılıgınden dusecek dedı doktorum haftalardır kanamam var hala bıtmedı ama azaldı bu seferde bhcg mın dusmedıgını ogrendım ne olacak bılmıyorum ama ıyı olmak ıstıyorum artık
allah saglık versın duzelırız ınsallah bıran once

Kürtaj sonrası 10 gün kanamam sürdü.leke leke..sonrasında 52.gün kendiliğinden adetim geldi.

Ben de gecen hafta carsamba günü bebeklerimi düsürdüm .
Icimde parca kalmadigindan emin olunmasi icin ve dezenfekte edilmesi icin Cumatesi günü kürtaj oldum .
Bu benim ikinci kürtajimdi .
ilk bebegimin de kalbi durmustu ve kürtaj olmustum .
O zaman kanamalarim 2 hafta kadar sürmüstü .
Simde de kanamalarim var ve devam ediyor .
Cuma günü doktorum kontrol edicek ..

Hepinize gecmis olsun canim arkadaslarim.
Kötü bir tecrübe KÜRTAJ.
Baskalarinin saglikli ve canli bebeklerinden ivazgectikleri ....
Isteyerek ve bilerek yaptirdiklari KÜRTAj benim hayatimda bir daha yasamak istemedigim
kötü bir tecrübe , kötü bir ani ....

Rabbim bir daha yasamaktan bizleri korusun ..
Saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusmayi nasip etsin ...:Saruboceq:

Ben de gecen hafta carsamba günü bebeklerimi düsürdüm .
Icimde parca kalmadigindan emin olunmasi icin ve dezenfekte edilmesi icin Cumatesi günü kürtaj oldum .
Bu benim ikinci kürtajimdi .
ilk bebegimin de kalbi durmustu ve kürtaj olmustum .
O zaman kanamalarim 2 hafta kadar sürmüstü .
Simde de kanamalarim var ve devam ediyor .
Cuma günü doktorum kontrol edicek ..

Hepinize gecmis olsun canim arkadaslarim.
Kötü bir tecrübe KÜRTAJ.
Baskalarinin saglikli ve canli bebeklerinden ivazgectikleri ....
Isteyerek ve bilerek yaptirdiklari KÜRTAj benim hayatimda bir daha yasamak istemedigim
kötü bir tecrübe , kötü bir ani ....

Rabbim bir daha yasamaktan bizleri korusun ..
Saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusmayi nasip etsin ...:Saruboceq:

rabbim bize birdaha yaşatmasın inşallah bende şaşırıyorum senin gibi nasıl canlı bebklerine kıyabiliyorlar biz ne emekler veriyoruz nekadar sıkıntılar çekiyoruz bebişlerimiz için ben ilk defa kürtaj oldum ama çok kötü bişey rabbim inşallah birdaha yaşatmaz bu sıkıntılarıda biran önce atlatırız yarın doktorumu aıcam bende bakalım ne dicek hayırlısı olsun hakkımızda

ben de suni sancıyla doğum yaptım.parça kalmasın diye kürtaj yapıldı daha sonra.18 gündür bende de lekelenmeler var.dün kontrole gittim.dr bir haftaya kadar geçer dedi.15 gün daha bekle geçmezse ya da artış olursa tekrar gel dedi

Back
X