• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhabalar,
Bugün ademitin 10.günü doktora gittim sağda 12,11 mm solda 12,11,11,11 mm olmak üzere toplam 6 folikül olmuş doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Çoğul gebelik istemeyiz ilişki yasak dedi pazartesi günü gel en fazla 3 yumurtan olursa devam ederiz 3 ten fazla yumurtan olursa tedavi iptal dedi tekrar adetten sonra düşük dozla letuya başlarız dedi 5 gün kullanmıştım bu arada. Benim gibi olan var mı bir ay daha beklemek istemiyorum yoruldum

Merhabalar,
Bugün ademitin 10.günü doktora gittim sağda 12,11 mm solda 12,11,11,11 mm olmak üzere toplam 6 folikül olmuş doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Çoğul gebelik istemeyiz ilişki yasak dedi pazartesi günü gel en fazla 3 yumurtan olursa devam ederiz 3 ten fazla yumurtan olursa tedavi iptal dedi tekrar adetten sonra düşük dozla letuya başlarız dedi 5 gün kullanmıştım bu arada. Benim gibi olan var mı bir ay daha beklemek istemiyorum yoruldum
Sanırım sizinki tüp Bebek değil yumurta takibi tedavisi değil mi

Sanırım sizinki tüp Bebek değil yumurta takibi tedavisi değil mi
5 gün boyunca letu kullandım, doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Pazartesi tekrar gideceğim en fazla 3 yumurtan büyümüşse tedaviye devam ederiz dedi 3 ten fazla ise bir sonraki ay baştan başlayacağız dedi strese girdim😢

Arkadaşlar bugün transferimin 11. Günü beta değerim 29.1 çıktı, ilk defa hamilelik değeri gördüm ama sevinemedim bile maalesef 🥹 Doktor kimyasal olabileceğini söyledi pazar ve Salı kan vericem 🥲 bu durumu yaşayan var mı? Birde bugün çok kaşık ve bel ağrım oldu bel ağrım hala devam ediyor

Kızlar selam, maalesef ki şoklar içindeyim. detaylı bir topik açıp süreci anlatacam ama özetle olumsuz sonucum sonrası başka birr doktordan görüş aldım.
Ve bana bir tüpümün ucunda yapışıklık ve şişme olduğunu, endometriyozis bulgusu olduğunu söyledi. Ve haklı cıkabileceği baska nedenler de var.
Bu süreçte nasıl transfer yapıldı sıvı içeri teper klipslenmesi lazım dedi ki ben o şişliği görüp kendi doktoruma da sormuştum tekrar sorun var mı diye. Yok denildi transfer yapıldı.
Şimdi laporoskopik alanda uzmanlaşmış bir doktordan randevu aldım pazartesi gidicem.

Bu zamana kadar kaç kez doktorlara gittim. Kimse böyle bir bulgudan bahsetmedi. Ben şikayetlerimi söylmeme rağmen ters rahimden dendi geçildi.
Çok üzgün ve kızgınım. Aranızda endometriyozis tanısı olan var mı?
Hangi doktordan randevu aldın canım? Kime gideceksin?

Arkadaşlar bugün kan verdim 9.günüm sonucum 107 geldi 🥹 tarifi imkansız duygular yaşıyorum sevinçten hüngür hüngür ağladım. Inşaaallah sağlıklı gebeliktir katlanarak ilerler . Rabbim bu yolda bekleyen herkese duasının kabulünün sevincini yaşatsın 🥹
Çok sevindim gözünüz aydın 💃💃 çok sağlıklı ve rahat bir hamilelik olsun. Nur topu gibi bebişiniz olsun

Arkadaşlar bugün transferimin 11. Günü beta değerim 29.1 çıktı, ilk defa hamilelik değeri gördüm ama sevinemedim bile maalesef 🥹 Doktor kimyasal olabileceğini söyledi pazar ve Salı kan vericem 🥲 bu durumu yaşayan var mı? Birde bugün çok kaşık ve bel ağrım oldu bel ağrım hala devam ediyor
Transferin 7. Günü 19.9 çıktı 9. Gün 25 11. Gün 19 ve kimyasal sonuçlandı canm ama tabiki bekle kan verirsin küçük ihtimalde olsa geç tutunma olabilir 3. Gün embriyosu ise normal bile olabilir

Kizlar 31 ekim yani dün transfer oldum. Bu ikinci oluşum. 2 adet dondurulmuş atıldı. Hiç kimseden duymadım ama aşırı uykuluydum dün. Ben normalde gündüz vakti uyuyan insan da değilim. Çok uykulu bile olsam illa gece uyurum. Ama dün 3 de eve geldim transferden snra bütün gün uyudum işte şimdi uyandım sabah 6.surkeli gözlerim kapanıyordu.
Ekstra kullandığım Bi ilaç da yok. Ecopirin, estrofem, progeston tablet, prednol, B12 tablet, folik asit, D vitamini, progestan iğne ve oksapar iğne. Birde farklı olarak transferden birgun önce farklı bir iğne verdi doktor. Kemoterapi ignesiymis. Bağışıklık düşürücü bir iğne ismini unuttum smdi zarzio olabilir. Belki onun yan etkisidir.

5. Gün enbiriyosu konuldu bugün transfer olalı 10 gün silik çıktı sizde varmıdır

Eklentiler

• IMG_7755.webp
    IMG_7755.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 16
Kizlar 31 ekim yani dün transfer oldum. Bu ikinci oluşum. 2 adet dondurulmuş atıldı. Hiç kimseden duymadım ama aşırı uykuluydum dün. Ben normalde gündüz vakti uyuyan insan da değilim. Çok uykulu bile olsam illa gece uyurum. Ama dün 3 de eve geldim transferden snra bütün gün uyudum işte şimdi uyandım sabah 6.surkeli gözlerim kapanıyordu.
Ekstra kullandığım Bi ilaç da yok. Ecopirin, estrofem, progeston tablet, prednol, B12 tablet, folik asit, D vitamini, progestan iğne ve oksapar iğne. Birde farklı olarak transferden birgun önce farklı bir iğne verdi doktor. Kemoterapi ignesiymis. Bağışıklık düşürücü bir iğne ismini unuttum smdi zarzio olabilir. Belki onun yan etkisidir.
Transferiniz hayırlı olsun size tavsiyem hergun avakado ve kabak cegirdegi yiyin tutunmaya çok yardımcı oluyor ben akşama kadar kabak cegirdegi yedim hergun iki yumurta avakoda yedim doktor okadar güzel tutunmuski dedi kan değerlerim ikiz gibiydi ama tek tutundu

Gunaydin 🌞Dün uyuyakalip akşam almam gereken progesteron hapını unutmuşum. Bu sabah 6 buçukta aldım hemen. Inşallah bu gecikmenin bir zararı olmaz 😔😔

Back
X