Kürtaj sonrası panik atak

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
41
Merhaba ben 50 gün önce kürtaj oldum 10 gün önce kalp çarpıntısı ateş acile gittik herşeye bakıldı bi şey çıkmadı 3 sonra gece uykundan kaktım acil yine bi şey yok kardiolojiye gönderdiler bütün testler yapıldı hiç bi şey çıkmadı Dr panik atak olabilir dedi psikiyatrik gönderdi bugün de psiyatriye gittik anlatım ne yaşadın son zaman da dedi kürtaj dedim etkilenmişsin bu durumdan dedi benim gibi olan varmı çabuk atlatırmıyım bu durumu

Merhaba ben 50 gün önce kürtaj oldum 10 gün önce kalp çarpıntısı ateş acile gittik herşeye bakıldı bi şey çıkmadı 3 sonra gece uykundan kaktım acil yine bi şey yok kardiolojiye gönderdiler bütün testler yapıldı hiç bi şey çıkmadı Dr panik atak olabilir dedi psikiyatrik gönderdi bugün de psiyatriye gittik anlatım ne yaşadın son zaman da dedi kürtaj dedim etkilenmişsin bu durumdan dedi benim gibi olan varmı çabuk atlatırmıyım bu durumu
Geçmiş olsun canım büyük ihtimalle ilaç tedavisi başlayacak ve bu tedavi 6-12 ay arasında sürüyor. İlacın yanında kendi kendini tedavi edecek olan sensin. Bu gibi psikolojik rahatsızlıklar beyinde bitiyor açıkcası, kendini telkin etmelisin

Tşk ederim evet ilaç tedavisine başladık inşallah çabuk atlatırım Allah büyük
İnan daha ilk ayda etkisini göreceksin çok rahatlatıyor. Aklına bile gelmeyecek, eskisinden daha iyi olacak herşey. Artık havalarda ısınacak bol bol gez yürüyüş yap kafanı dağıt, çok iyi gelecek inan.

Gecmis olsun canim. Kurtaj bir travma, herkeste farkli tepkime yapiyor... bende pskolog destegi almistim ki psikiatr a yonlendirdiler aslinda ama direndim atlattim cok sukur. Bana panik atak olarak donmemisti ama cok zor ve agir bir depresyon yasamistim. Allah yardimcin olsun

Gecmis olsun canim. Kurtaj bir travma, herkeste farkli tepkime yapiyor... bende pskolog destegi almistim ki psikiatr a yonlendirdiler aslinda ama direndim atlattim cok sukur. Bana panik atak olarak donmemisti ama cok zor ve agir bir depresyon yasamistim. Allah yardimcin olsun
Tşk ederim canım inşallah en kısa zamanda bende atlatırım

İnan daha ilk ayda etkisini göreceksin çok rahatlatıyor. Aklına bile gelmeyecek, eskisinden daha iyi olacak herşey. Artık havalarda ısınacak bol bol gez yürüyüş yap kafanı dağıt, çok iyi gelecek inan.
Bende öğle yapıyorum evde çok durmamaya çalışıyorum kafam dağılsın diye örgü örüyorum kafamı bi şeylerle oyalamaya çalışıyorum

Ben bekarken hep karabasanlarla ugrasirdim Evlendikten sonra hiç görmemiştim Unutmuşum bile.. geçen hafta kürtaj oldum bebeciğimin kalp atışları durduğu için ve karabasan yine döndü hayatıma ..

Bende ölü doğum yaptıktan sonra uzun dönemden beri panik agal nöbetleri geçiriyorum bi dönem tam atlatmıştım şimdi yine aynıyım sürekli vücudumu dinliyorum.
kirmizigitar kirmizigitar bende kendi çabamla atlatmaya çalışıyrm yeniden bebek istiyorum o sebepten antidepresan da kullanamıyorum

Back
X