Kürtaj sonrası pembe -kırmızı kanama???

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Kızlar 1 hafta oldu kürtaj olalı ; parcalar geldı koyu renkte kanamam olmuştu.
2 gündür acık renkte kanama oluyor.pembe acık kırmızı bu normalmı yasayan varmı

Ben de kurtaj olalı 6 gün oluyor benden de parça geldi şimdi pembe renkte geliyor .

Ben de kurtaj olalı 6 gün oluyor benden de parça geldi şimdi pembe renkte geliyor .
Parca gelmesı bıttı şimdide pembe kan gelıyor. Koyu renkte gdlmesı gerektıgı yazıyor heryerde bende acaba bır sorun mu var dıye endıselenıyorum

Parca gelmesı bıttı şimdide pembe kan gelıyor. Koyu renkte gdlmesı gerektıgı yazıyor heryerde bende acaba bır sorun mu var dıye endıselenıyorum
Kontrole ne zman gideceksin canım .
Bir de ben de ara ara batma oluyor .

Kontrole ne zman gideceksin canım .
Bir de ben de ara ara batma oluyor .
Kontrolum oldu bır sorun yok dedı dr um ..
Ben karnımın altı ve kadıklarda kramplarla parcalar dustu. Kürtajı atlattık derken bu asama cok can sıkıcı

Seninde tup bebek di ki canım . Ben de 3 yılın sonunda hamile kalabildim 8 haftalikken kalbi durdu malasef. BuGün 1 hafta oldu hala ara ara ağrılarım oluyor . Genetik sonucun ne zaman çıkar .

cok normal. endiselenme kanaman 10 12 gunu gecerse ve adetin 40 45 gunu gecerse belki bir sorun vardir ama illa olacak diye de birsey yok. cok gecmis olsun.
benim kanamam 12 gun surmustu. agridan sehadet getirmistim oluyorum diye. adetim de kurtajdan 38 gun sonra geldi.

Seninde tup bebek di ki canım . Ben de 3 yılın sonunda hamile kalabildim 8 haftalikken kalbi durdu malasef. BuGün 1 hafta oldu hala ara ara ağrılarım oluyor . Genetik sonucun ne zaman çıkar .
Genetık için 10 gun dedıler benımde 8 gun oldu. Beklıyorum inş hayırlı sonuclar alırız . Sonrada esım ve ben tum testlerımızı yaptırıcaz genetıkte.
Ne kadar zor degılmı canım. Ben de 2 yılın sonunda ilk kez hamıle kldım. Nasıl guzel bır duyguydu . En azından hamıle kalabıldıgımı gordum dıyorum :( sebepsız ınfertılıte sebebıyle olmuyordu. Sen genetık arastırma yapmayı dusunuyormusun? Benım dondurulmuş 5 embrıyom var . 5.gun.
Ama genetık temız cıkmazsa onları kullanmak istemıyorum . Kafam cok karısık :(

cok normal. endiselenme kanaman 10 12 gunu gecerse ve adetin 40 45 gunu gecerse belki bir sorun vardir ama illa olacak diye de birsey yok. cok gecmis olsun.
benim kanamam 12 gun surmustu. agridan sehadet getirmistim oluyorum diye. adetim de kurtajdan 38 gun sonra geldi.
Canım cok gecmiş olsun zor cok zor.

Canım cok gecmiş olsun zor cok zor.
sukurler olsun gecti. senin de gecicek bol bol dua. bu esnad drlar korunun diyor ama biraydan sonra korunma bence daha kolay gebe kaliniyor. dusugun bir bacagi icerdedir diye bir soz varcya. Rabbim yardimcin olsun.

Canım ben laparoskopi oldum çikolata kistim alındı hafif pko luyum eşimde morfoloji % 1 sperm hareketi az. Biz eşimle kromozom analizi yaptırdık bir sorun yoktu. Şimdi bebekte genetiğe gitti 3 hafta sonra sonuç çıkar dediler . Benimde 5 tane dondurulmuş um var ama doktor dedi ki eğer genetik problem çıkarsa yeniden tedaviye basliycaz embriyolara ngs yapilacak dedi. Ben aslında eşime de doktora da demiştim ngs yapalım diye gerek yok dediler . İnşaallah ikimizinki de sağlıklı cikar

Canım ben laparoskopi oldum çikolata kistim alındı hafif pko luyum eşimde morfoloji % 1 sperm hareketi az. Biz eşimle kromozom analizi yaptırdık bir sorun yoktu. Şimdi bebekte genetiğe gitti 3 hafta sonra sonuç çıkar dediler . Benimde 5 tane dondurulmuş um var ama doktor dedi ki eğer genetik problem çıkarsa yeniden tedaviye basliycaz embriyolara ngs yapilacak dedi. Ben aslında eşime de doktora da demiştim ngs yapalım diye gerek yok dediler . İnşaallah ikimizinki de sağlıklı cikar
İnş cnm benım. Hang dr gıdıyorsun

Canım bırsey sormak istyrdum kurtajdan ne kadar sonra genetık testlerını yaptrdınız. Bende esımle gıdıcem ama henuz 1 hafta oldu
Biz tup bebekten önce eşimle kromozom analizine baktirdik.
Ben kan pihtilasmasina da baktirdim ve pihtilasma sorunum varmış iğne ve coraspin kullandim . Sen de baktır canım .

Biz tup bebekten önce eşimle kromozom analizine baktirdik.
Ben kan pihtilasmasina da baktirdim ve pihtilasma sorunum varmış iğne ve coraspin kullandim . Sen de baktır canım .
Evet mutlka baktırıcam

Konunun uzerinden cok zaman gecmis ama belki gorursunuz kromozom analizini ve pihtilasma testini nasil yaptirmistiniz biz de tedaviye baslamadan once yapalim dedik gerek yok dediler 2 tane dusuk olunca yapiliyormus. Tedaviyle hamile kaldim ama bebegimizin 16.haftada erkenden suyu geldi ve kaybettik ne test gerekiyorsa yapalim diyoruz yine gerek yok 2 dusuk olursa yapilir diyorlar

Back
X