Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parca gelmesı bıttı şimdide pembe kan gelıyor. Koyu renkte gdlmesı gerektıgı yazıyor heryerde bende acaba bır sorun mu var dıye endıselenıyorumBen de kurtaj olalı 6 gün oluyor benden de parça geldi şimdi pembe renkte geliyor .
Kontrole ne zman gideceksin canım .Parca gelmesı bıttı şimdide pembe kan gelıyor. Koyu renkte gdlmesı gerektıgı yazıyor heryerde bende acaba bır sorun mu var dıye endıselenıyorum
Kontrolum oldu bır sorun yok dedı dr um ..Kontrole ne zman gideceksin canım .
Bir de ben de ara ara batma oluyor .
Genetık için 10 gun dedıler benımde 8 gun oldu. Beklıyorum inş hayırlı sonuclar alırız . Sonrada esım ve ben tum testlerımızı yaptırıcaz genetıkte.Seninde tup bebek di ki canım . Ben de 3 yılın sonunda hamile kalabildim 8 haftalikken kalbi durdu malasef. BuGün 1 hafta oldu hala ara ara ağrılarım oluyor . Genetik sonucun ne zaman çıkar .
Canım cok gecmiş olsun zor cok zor.cok normal. endiselenme kanaman 10 12 gunu gecerse ve adetin 40 45 gunu gecerse belki bir sorun vardir ama illa olacak diye de birsey yok. cok gecmis olsun.
benim kanamam 12 gun surmustu. agridan sehadet getirmistim oluyorum diye. adetim de kurtajdan 38 gun sonra geldi.
sukurler olsun gecti. senin de gecicek bol bol dua. bu esnad drlar korunun diyor ama biraydan sonra korunma bence daha kolay gebe kaliniyor. dusugun bir bacagi icerdedir diye bir soz varcya. Rabbim yardimcin olsun.Canım cok gecmiş olsun zor cok zor.
İnş cnm benım. Hang dr gıdıyorsunCanım ben laparoskopi oldum çikolata kistim alındı hafif pko luyum eşimde morfoloji % 1 sperm hareketi az. Biz eşimle kromozom analizi yaptırdık bir sorun yoktu. Şimdi bebekte genetiğe gitti 3 hafta sonra sonuç çıkar dediler . Benimde 5 tane dondurulmuş um var ama doktor dedi ki eğer genetik problem çıkarsa yeniden tedaviye basliycaz embriyolara ngs yapilacak dedi. Ben aslında eşime de doktora da demiştim ngs yapalım diye gerek yok dediler . İnşaallah ikimizinki de sağlıklı cikar
Brüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman sen canimİnş cnm benım. Hang dr gıdıyorsun
Ben atasehır memorıal cem demirel cnm.Brüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman sen canim
Canım bırsey sormak istyrdum kurtajdan ne kadar sonra genetık testlerını yaptrdınız. Bende esımle gıdıcem ama henuz 1 hafta olduBrüksel tup bebek merkezi Yücel Karaman sen canim
Biz tup bebekten önce eşimle kromozom analizine baktirdik.Canım bırsey sormak istyrdum kurtajdan ne kadar sonra genetık testlerını yaptrdınız. Bende esımle gıdıcem ama henuz 1 hafta oldu
Evet mutlka baktırıcamBiz tup bebekten önce eşimle kromozom analizine baktirdik.
Ben kan pihtilasmasina da baktirdim ve pihtilasma sorunum varmış iğne ve coraspin kullandim . Sen de baktır canım .