kurtaj sonrası regl lütfen acil cevap

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
Arkadaşlar bugün kurtaj 30 günüm ve sabah regl oldum suan 1ped kadar oldum yalnız çok ağrım var çıldırmak üzereyim ne yaptıysam geçmedi ilaç içeceğim ama korkuyorum adetim kesilir diye lütfen bır akıl verin :14:

Arkadaşlar bugün kurtaj 30 günüm ve sabah regl oldum suan 1ped kadar oldum yalnız çok ağrım var çıldırmak üzereyim ne yaptıysam geçmedi ilaç içeceğim ama korkuyorum adetim kesilir diye lütfen bır akıl verin :14:

tatlım dur telaşlanma. bende 15 gün kadar önce ilk adetimi oldum. normalde de ağrılı olurdu zaten. ancak bu sefer berbat oldu. ağrıdan doğrulamadım iki büklümdüm. okuldan izin alıp eve geldim. inatla ilaç almamaya uğraştım ancak dayanamadım. parol aldım bi tane. ağrılarım azaldı çok şükür. adetim bitene kadar da ara ara hafif ağrılarım oldu. bu ağrıların sebebi rahmin temizlenmesi ve toparlanması olsa gerek. hafif bir ağrı kesici aldığım için adetimde kesilme olmadı. dayanılmayacak gibiyse alabilirsin. tabi yine de en iyisini sen bilirsin.

bir de ilk adetim çok farklıydı. damla damla değil genelde pıhtı şeklindeydi.temizlendiğini düşünüyorum bu şekilde. çok geçmiş olsun.

Daha önceleri de regl ağrılı olduğum da bunu ıcerdim ondan dedim. Bır de evde internet yok cepten yaziyorum yazım hatam olursa özür dilerim

Daha önceleri de regl ağrılı olduğum da bunu ıcerdim ondan dedim. Bır de evde internet yok cepten yaziyorum yazım hatam olursa özür dilerim

yok canım olur mu ne özürü. ben de önceden reglken majezik yutardım. 5-6 ay önce bir gün öyle ağrılarım oldu hastanelik oldum. doktor iğne vurdu. bir de bi daha ağrı kesici alma dedi buscapon diye bi ilaç vermişti, çok ağrın olursa bunu kullan diye. hamile kalınca kullanmak nasip olmadı. ben de o günden beri ağrı kesici almadım. ta ki bu aya kadar. bu ay dayanılmaz ağrılar olunca mecbur oldum. en azından hafif bir ağrı kesici alayım dedim. biliyorsundur ama ayağını sıcak tut, varsa sıcak su lastiği koy ayağına faydası olur mutlaka.

Son düzenleme:
Kızlar ağrım var ama bır de sorun var size 2 günde 5 ped oldu. Dolu dolu acaba problem mi var

selam arkadaşım. ben de 20 aralıkta kürtaj oldum ve bu gün saat 15 itibari ile regl oldum. sabahtan beri çok ağrı çekiyordum. gerçi hala çekiyorum. hamile kalmadan önceki regl halimde hiç ağrım olmazdı nerdeyse. bu sefer şiddetli ağrım var. ve normale oranla daha fazla kanamam oluyor.

Zaten 15 aralık kurtaj tarihinden sonra hep kanamam oldu. Artık üzüntüden psikoloji kalmadı. Şu olayı inşallah bır atlatabilsem .,

Şu regl bi bitse de doktora gitsem

tabi doktora gitmek gerek. ama ben bu ay acele etmiyorum. biraz daha toplamam lazım kendimi. regl olunca kendimi çok güçsüz hissettim. kürtajdan 11 gün sonra soğan kürü yaptım kendime dün bitti. birde doğal ürünler kulllanıyorum. karakovan kestane balı, polen, arı sütü. bunları ayrı ayrı alıyorum. mesela arı sütü benim bağışıklık sistemimi güçlendirdi. bir de hormonları düzenliyor. üremeyi tetikliyor. tabi önce doktor tedavisi. bunlar yardımcı ürünler.

Back
X