Kürtaj sonrası regl

gulbeyazyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
7
0
1
22
Merhaba Mart ayında kürtaj oldum sonra kürtaj sonrası hamile kaldım ve tekrar Bebek düştü hala regl olmadım tekrar test yaptım negatif tahmini ne zaman regl olacam acaba

Merhaba Mart ayında kürtaj oldum sonra kürtaj sonrası hamile kaldım ve tekrar Bebek düştü hala regl olmadım tekrar test yaptım negatif tahmini ne zaman regl olacam acaba
öncelikle geçmiş olsun. kürtaj sonrası hemen mi hamile kaldınız ? ve birinci kürtajdan sonra test vs yaptırmış mıydınız

Evet kürtaj sonrası hemen hamile kaldım kontrole gittiğimde iyi olduğumu söylediler zaten başka bir test yapmadım
İkinci düşük için herhangi bir araştırma yapılmadı mı acaba bende yeni düşük yaptım, ikinci gebelik öncesi genetik test ve kan pıhtılaşması için test yaptırmak istiyorum. Bilmiyorum keyfi yapacaklar mı ama

Ben de randevu aldım bir düşüğüm oldu bu ay. Genetik bölümüne gidince yapıyorlarmış. Benim önceden 2 kimyasalım var. Siz takipli olduğunuz doktorun böyle bir şey istediğini söyleyin eğer bu ilk kaybınızsa.

Çok geçmiş olsun. Keşke 1 adet geçirmeyi bekleseydiniz daha sağlıklı olurdu. Ben kürtajdan 40 gün sonra adet olmuştum herkeste süreç farklı ilerliyor tabi. Kürtajdan sonraki 4. Ayda da tekrar hamile kaldım gayet sağlıklı şükür. Tekrar planlarken mutlaka 1 2 adet geçirin üst üste düşüğünüz var rahminiz toparlansın. Allah en kısa sürede nasip etsin

Yok yapmadılar çünkü tam iyileşmeden hamile kaldığım için düştüğünü söyledi doktorum

Amin teşekkür ederim zaten bugün oldum yoksa doktora gitmeyi planlıyordum yine gidecem zaten

Merhaba kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız Mart'ta kurtaj oldunuz nisan da hemen hamile mi kaldınız ilk i kaç haftalık düştü 2. Düşük kaç haftalık düştü

Merhaba ben de 15 marta kürtaj oldum nisan ayı ve Mayıs ayında adet oldum 2 ay korunduk haziranin 21 inde adet olmam lazım dı benim 5 günüm geçiyor hamile kalmış olabilirmiyim
Birde 2 hamileliğiniz de ağrınız oldu mu benim ağrım çok oluyor ama hala adet olamadim test yapmak için biraz daha bekliyorum kesin sonuç olsun die

kendi doktorum önermiyor. Önerse bile genetik test bulunduğum ilde yapılmıyor o yüzden farklı bir ile gidip orada vermek istiyorum umarım alırlar. Sizin sonuçlarınız çıktı mı

Yok canım benim randevum 30 haziran
Genetik bölümüne mi gittiniz genel adi nedir benim de bir düşüğüm var ama b n devlet de kürtaj oldum ilk olduğu için arastirilmayacagini söyledi hangi bölüm e gitmem lazım nerede yapılıyor bu genetik test

Şehir hastanesine aldım randevuyu canım. Genetik bölümüne. Diretmek lazımmış bazıları öyle diyor. Ama benim önceden de 2 kimyasalım vardı. Kürtajla 3 kayıp olmuş oluyo zaten. Eğer sana da gerek yok derlerse 2 tane kimyasalım vardı de. Maksat testi yapsınlar yani

TM aşkım sağol bebeği istiyormuşun ben genetik test yaptirmak istiyorum die öyle diyerek mi aldın bebeğini

TM aşkım sağol bebeği istiyormuşun ben genetik test yaptirmak istiyorum die öyle diyerek mi aldın bebeğini
He sen bebeğe yaptırmak istiyorsun şimdi anladım. Ya ben onu sordum kürtaj öncesi. Doktor dediki biz sadece patolojiye gönderiyoruz istiyosanız siz yaptırıyosunuz dedi ama bu haftalardaki kayıplar için gerek görmedi. Zaten o işlemler de kolay değilmiş her laboratuvar çalışmıyor ve ücreti çokmuş vs. Neyse dedim yaptırmadım ben.

Ben kendim ve eşim için genetiğe gidiyorum bitanem

Ha anladım aşkım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için bana da demişti doktor hamile kalmadan kan pıhtılaşmasını için baktır diye Allah var gitmedik hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alırız hepimiz de

Ne demek canım inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…