- Konu Sahibi gulbeyazyildiz
-
Hm anladım aşkımTabi bakıyolar. Pıhtılaşma da bakıyor dna da bakıyor ikisine de baktırıcam ben
Merhaba geciktiyse kan verin zaten mutlaka çıkar. Ama nisan mayıs korunduysanız biraz zor korunma şekline göre de değişebilir ama korunduysanız çok düşük bi ihtimal. Adet gecikmesini etkileyen çok fazla şey var ayrıca. Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba ben de 15 marta kürtaj oldum nisan ayı ve Mayıs ayında adet oldum 2 ay korunduk haziranin 21 inde adet olmam lazım dı benim 5 günüm geçiyor hamile kalmış olabilirmiyim
Birde 2 hamileliğiniz de ağrınız oldu mu benim ağrım çok oluyor ama hala adet olamadim test yapmak için biraz daha bekliyorum kesin sonuç olsun die
Merhaba kürtajdan sonra tam olarak ne zaman hamile kaldım bilmiyorum sadece 5+3 günlük olduğunu öğrendim ilkinde de 6+3 günlüktü kalbi gelişmediği için oldumMerhaba kurtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız Mart'ta kurtaj oldunuz nisan da hemen hamile mi kaldınız ilk i kaç haftalık düştü 2. Düşük kaç haftalık düştü
Bir de arkadaşlar ben adet oldum ama çok fazla kanamam geliyor normal miMerhaba Mart ayında kürtaj oldum sonra kürtaj sonrası hamile kaldım ve tekrar Bebek düştü hala regl olmadım tekrar test yaptım negatif tahmini ne zaman regl olacam acaba
Geçmiş olsun aşkım anladım Evvet kürtajdan sorna benim de ilk adetim yoğun ağrılı geçti bildiğin akıntı gelir ya bir çok İlk iç çamaşırima öyle geldi dedim bu nasıl bir akıntı acaba bayadir da akıntım yoktu bir baktım adet olmuşum ped doluyordu hep ben Bebek bezi kullanıyorum adet olduğum ilk günden beri yoğun oluyorum doğumdan sonra azalmıştı kurtajdan sonra tekrar artti kanamam normal korkma içini temizliyorBir de arkadaşlar ben adet oldum ama çok fazla kanamam geliyor normal mi
Aşkım evvet hem nisan da Korunduk hem Mayıs ta ama 20 mayıstan sonra korunmayı bıraktıkMerhaba geciktiyse kan verin zaten mutlaka çıkar. Ama nisan mayıs korunduysanız biraz zor korunma şekline göre de değişebilir ama korunduysanız çok düşük bi ihtimal. Adet gecikmesini etkileyen çok fazla şey var ayrıca. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Canım ovülasyon haftanda korunmadıysanız olmuş olabilir direkt kan ver o zaman umarım güzel haberlerle gelirsinAşkım evvet hem nisan da Korunduk hem Mayıs ta ama 20 mayıstan sonra korunmayı bıraktık
Çok teşekkür ederim aşkım amin amin Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin balımCanım ovülasyon haftanda korunmadıysanız olmuş olabilir direkt kan ver o zaman umarım güzel haberlerle gelirsin
Amin aşkım cümlemizin inşallah tabiki 1 adet geçirmek yeterli düşük yapmış olmak tekrar sağlıklı gebelik olmayacağı anlamına gelmiyor bende 3 adet gördükten sonra hamile kaldım gayet sağlıklı şükür korkup stres yapma streste çok etkiliyorÇok teşekkür ederim aşkım amin amin Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin balım
2 ay korunmak yeterli mi sence kürtajdan sonra karın ağrım var korkuyorum aynı şeyler i yaşamaya ama inşallah bu sefer sağ sağlim alırım bebeğimi kucağıma
Çok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun sağ saglim al bebeğini kucağına balimAmin aşkım cümlemizin inşallah tabiki 1 adet geçirmek yeterli düşük yapmış olmak tekrar sağlıklı gebelik olmayacağı anlamına gelmiyor bende 3 adet gördükten sonra hamile kaldım gayet sağlıklı şükür korkup stres yapma streste çok etkiliyor
Benim de mart ayında mecburi bi kürtajım oldu, çok üzüldüm ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için şehir hastanesinde genetik bölümüme gittim. Trombofili paneli, kromozom analizi ve başka bir sürü test verdim. Kromozom analizi çok geç çıkıyormuş daha çıkmadı. Trombofili panelimde 2 gende homozigot mutasyon çıktı iyi ki baktırmışım dedim hatta öncesinde baktırmadığım için kendimi suçladım. Bence genetiğe giderseniz isterlerİkinci düşük için herhangi bir araştırma yapılmadı mı acaba bende yeni düşük yaptım, ikinci gebelik öncesi genetik test ve kan pıhtılaşması için test yaptırmak istiyorum. Bilmiyorum keyfi yapacaklar mı ama
Teşekkür ederim bende acaba hastaneye mı gitsem diye düşünüyordum bir de içinde 7 ayın birikimi de var ondan da olabilir miGeçmiş olsun aşkım anladım Evvet kürtajdan sorna benim de ilk adetim yoğun ağrılı geçti bildiğin akıntı gelir ya bir çok İlk iç çamaşırima öyle geldi dedim bu nasıl bir akıntı acaba bayadir da akıntım yoktu bir baktım adet olmuşum ped doluyordu hep ben Bebek bezi kullanıyorum adet olduğum ilk günden beri yoğun oluyorum doğumdan sonra azalmıştı kurtajdan sonra tekrar artti kanamam normal korkma içini temizliyor
Gunaydin balim Ee yani aşkım korkma zamanla azalıyor benim ki su gibi de cıvık di hatta sonraki adetim güzel normal geldi ben 7 gün oluyorum 4 gün yoğun geldi sonra azalarak bitti eğer sende adet günü nü gecerse git aşkımTeşekkür ederim bende acaba hastaneye mı gitsem diye düşünüyordum bir de içinde 7 ayın birikimi de var ondan da olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?