Kürtaj sonrası regl

ayhnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
167
82
98
Merhaba hanımlar, haziran ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.kürtaj sonrası bir hafta kadar kanamam oldu.15 gün sonra 10 gün süreyle sadece kahverengi lekelenmem oldu ve en son 17 temmuzdan beri kanamam var.Doktora gittim kan değerlerim normal rahim normal Dubhaston verdi gönderdi ama korkuyorum artık böyle bir durum yaşayan varmı acaba

Merhaba hanımlar, haziran ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.kürtaj sonrası bir hafta kadar kanamam oldu.15 gün sonra 10 gün süreyle sadece kahverengi lekelenmem oldu ve en son 17 temmuzdan beri kanamam var.Doktora gittim kan değerlerim normal rahim normal Dubhaston verdi gönderdi ama korkuyorum artık böyle bir durum yaşayan varmı acaba
Ben de haziranda kürtaj oldum. 10-12 gün sanırım kanama olmuştu. Eğer ilk kürtaj sonrası kanaman olmadıysa onun temizliğini yapıyodur rahim. 34 gün sonra da regl oldum 1 hafta sürdü. Duphaston kanamanı durdurur merak etme canım

Teşekkür ederim ama bayadır sürüyor artık can sıkmaya başladı ilacı kullanıyorum ama azalma yok

Back
X