- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Sonrasında hamile kaldınız mıÇok geçmiş olsun ben dış gebelikle ve bir düşükle iki bebek kaybettim.Düşükte hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün kaybettim.Buna rağmen 10 yıl oldu aklıma gelince hala içim sızlar.Sadece zamana ihtiyacınız var.Acı hafifliyor Ama unutulmuyor maslesef.
Evet şu an bir kızım var.İkinciye hamileyim.Merak etmeyin sizin de zamanı gelince olur.Sonrasında hamile kaldınız mı
Merhaba ben iki hafta önce kürtaj oldum doktor üç ay korunma olacak dedi ama üzülüyorum olmazsa diyeEvet şu an bir kızım var.İkinciye hamileyim.Merak etmeyin sizin de zamanı gelince olur.
Bana dolu test yaptırmıştı doktor neden düştüğü ile ilgili birşey çıkmadı.Üç ay korundum bıraktım iki ay sonra hamile kaldım.Dış gebelik geçirdim.Sağ tüpüm alındı.Bunun da sebebi yoktu.Sonra bir yıl korundum.Bıraktım ikinci aya hamile kaldım.Hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım.Yıllar sonra yine hamileyim başta kanama sancılarım oldu ama geçti.Her hamilelik aynı olacak diye birşey yok.Dört hamileliğim de çok farklıydı.Bunu yaşamanız sadece daha dikkatli olmanızı gerektiriyor.Yoksa aynı sorunları tekrar yaşayacağınız diye birşey yok.Endişe her zaman olacak kafanı birşeylerle meşgul edip atlatabilirsin.Merhaba ben iki hafta önce kürtaj oldum doktor üç ay korunma olacak dedi ama üzülüyorum olmazsa diye
Allah razı olsun kurban olduğum Allah sabrını veriyor.Allahtan geldiğine inanmasak imtihan diyip susmasak inan dayanamazdık kimse dayanamazdıBaşınız saolsun. ufağı da büyüğü de aynı acı sonuçta . Anne rahmine düşünce. Kendinizi farklı şeyler ile meşgul edin düşünmemeye çalışın dua edin geçicek inşallah
Kesinlikle ilk gözağrısı oluyor bu.Sizin de başınız sağolsunÇok geçmiş olsun ben dış gebelikle ve bir düşükle iki bebek kaybettim.Düşükte hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün kaybettim.Buna rağmen 10 yıl oldu aklıma gelince hala içim sızlar.Sadece zamana ihtiyacınız var.Acı hafifliyor Ama unutulmuyor maslesef.
Allah razı olsun inancım olmasa Allaha sığınmasam inan dayanamazdım.Onun rızası için sabrediyorum Allah hiç bir kadına bunu yaşatmasın çok zor.Evlat acısı gibi koydu üzdü diye laflar vardır ya hani hiç bir şey evlat acısı kadar üzmüyorOlur mu öyle şey? Ne demek simariklik? Uzulmeniz çok doğal. İçinizde yer etmiş ruyalariniza girdiğine göre. Zaman en iyi ilaç. Bol bol dua edin inanciniz varsa. İçinizi ferahlatır.
Doktorum bana 1 ya da 2 adet dönemi geçirsen yeter seni yormamış bu gebelik dedi.Siz kaç haftalık kürtaj oldunuz ? Doktorlar hep başka diyor yaMerhaba ben iki hafta önce kürtaj oldum doktor üç ay korunma olacak dedi ama üzülüyorum olmazsa diye
5 haftalıktı 3ay dedi bize de doktorDoktorum bana 1 ya da 2 adet dönemi geçirsen yeter seni yormamış bu gebelik dedi.Siz kaç haftalık kürtaj oldunuz ? Doktorlar hep başka diyor ya
Çok sağolun yaşasaydı şu yaşta olacaktı,kime benzeyecekti hala geliyor aklıma.Belki onlar yaşasaydı kızım olmayacaktı iyi ki olmuş kızım diyerek avutuyorum kendimi.Allahın vardır bir bildiği diyorum.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Kesinlikle ilk gözağrısı oluyor bu.Sizin de başınız sağolsun
Benimle aynı acıyı yaşayıp tekrar hamile olanları duyunca içim umut doluyor,çok mutlu oluyorumŞımarıklık değil canım yazın beni ağlattı içim sızladı yandı..benimde mayıs ayında aynı şey başıma geldi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış..aynı şeyleri yaşdım kahroldum..sonra temmuzda tekrar hamile kaldım..bi yanım mutlu bi yanım buruk..karnımda yavrum var ama gözümde hala diğer yavrumun gözyaşlrı var..hiç geçmiycek ama azalack..sonrası için güçlü olmam lazım aynı şey senin içnde geçerli elden bişey gelmiyor.. rabbim en kısa zamanda hayrlı sağlıklı bi yavru nasip etsin sanada..bu acıyı yaşayan bilir gerisi boş:.
Evet genel anestezi oldu.Anesteziden uyandırdıklarında sadece bebeğimi koydukları kavanozu hatırlıyorum.Bana gösterin demişim gösteririrz demişler.Sonra hemşireye sordum görme sen etkilenirsin dediler peki tamam dedim.Eşim görmüş işteGenel astezi altında gerçekleştiyse işlem vücudunuz tepki veriyor olabilir. Kaldı ki kolay bir durum değil zihniniz böyle atlatmaya çalışıyorRabbim bir an önce dertlerinize derman olsun.
Bilmezmiym o duyguyu bende çok araştrmıştm çok kişiye yazmıştım hamile kalanlr banada çok umut olmuştu kendimi öyle telkin etmiştm..azda olsa iyi geliyor sanada gelsin..zor olacak ama umudunu kaybetme..Benimle aynı acıyı yaşayıp tekrar hamile olanları duyunca içim umut doluyor,çok mutlu oluyorumHer şey Rabbimden buna sığınmak müthiş bir duygu ve teslimiyet. İnşallah sağlıcakla kucağına aşırsın meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?