Kürtaj sonrası rüyalarım bitmiyor

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
Boş gebelik kürtajı için gittiğim cuma günü bebeğimin oluştuğunu ama kalbinin atmadığını öldüğünü öğrendim 9 haftalık hamileydim o ise 6 haftalıktı kesesi de 7 hep uyumsuzdu radyoloji ölü raporu verdi.Ultrasonda bebeğimi gördüm ufacıktı ama kolları ayaklarının yerleri bile belliydi aynı melek gibiydi simsiyah ultrason kağıdının ortasında melek gibi duruyordu Deniz'im.Ahirette şefaat eder diye isim verdim ona Aynı gün kürtaj oldum o zamandan beri rüyalarım bitmiyor hep ağırlık basıyor sürekli ölü bebekler görüyorum ağlayarak uyanıyorum.Rüyalarımda bebek sesleri duyuyorum. Gündüz iyiyim gülüyorum ediyorum ama gece oldun mu bir boşluk hissi geliyor uyuyorum sonra bu kabuslar ne zaman alışacağım ? Burada meleğinin kokusunu alıp görüp kaybedenler varken benim nokta kadar bebeğe bunları yazmam şımarıklık belki de canlarını acıttığım insanlar varsa haklarını helal etsinler

Başınız saolsun. ufağı da büyüğü de aynı acı sonuçta . Anne rahmine düşünce. Kendinizi farklı şeyler ile meşgul edin düşünmemeye çalışın dua edin geçicek inşallah

Çok geçmiş olsun ben dış gebelikle ve bir düşükle iki bebek kaybettim.Düşükte hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün kaybettim.Buna rağmen 10 yıl oldu aklıma gelince hala içim sızlar.Sadece zamana ihtiyacınız var.Acı hafifliyor Ama unutulmuyor maslesef.

Sonrasında hamile kaldınız mı

Olur mu öyle şey? Ne demek simariklik? Uzulmeniz çok doğal. İçinizde yer etmiş ruyalariniza girdiğine göre. Zaman en iyi ilaç. Bol bol dua edin inanciniz varsa. İçinizi ferahlatır.

Merhaba ben iki hafta önce kürtaj oldum doktor üç ay korunma olacak dedi ama üzülüyorum olmazsa diye
Bana dolu test yaptırmıştı doktor neden düştüğü ile ilgili birşey çıkmadı.Üç ay korundum bıraktım iki ay sonra hamile kaldım.Dış gebelik geçirdim.Sağ tüpüm alındı.Bunun da sebebi yoktu.Sonra bir yıl korundum.Bıraktım ikinci aya hamile kaldım.Hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım.Yıllar sonra yine hamileyim başta kanama sancılarım oldu ama geçti.Her hamilelik aynı olacak diye birşey yok.Dört hamileliğim de çok farklıydı.Bunu yaşamanız sadece daha dikkatli olmanızı gerektiriyor.Yoksa aynı sorunları tekrar yaşayacağınız diye birşey yok.Endişe her zaman olacak kafanı birşeylerle meşgul edip atlatabilirsin.

Başınız saolsun. ufağı da büyüğü de aynı acı sonuçta . Anne rahmine düşünce. Kendinizi farklı şeyler ile meşgul edin düşünmemeye çalışın dua edin geçicek inşallah
Allah razı olsun kurban olduğum Allah sabrını veriyor.Allahtan geldiğine inanmasak imtihan diyip susmasak inan dayanamazdık kimse dayanamazdı

Kesinlikle ilk gözağrısı oluyor bu.Sizin de başınız sağolsun

Olur mu öyle şey? Ne demek simariklik? Uzulmeniz çok doğal. İçinizde yer etmiş ruyalariniza girdiğine göre. Zaman en iyi ilaç. Bol bol dua edin inanciniz varsa. İçinizi ferahlatır.
Allah razı olsun inancım olmasa Allaha sığınmasam inan dayanamazdım.Onun rızası için sabrediyorum Allah hiç bir kadına bunu yaşatmasın çok zor.Evlat acısı gibi koydu üzdü diye laflar vardır ya hani hiç bir şey evlat acısı kadar üzmüyor

Reactions: Kuf
Geçmiş olsun Allah sabır versın ben yaşamadım ama evlat beklentısi sonuçta neden şımarıklık olsun canım
geceleri hissetmen aklına gelmesi rüyalarına girmesi çok normal çünkü geceleri bebeğinle baş başa kalırsın
benim oğlum hep geceleri daha çok hareket ederdi Allah 'a şükür şuan 48 günlük uyuyor içerde miniğim
Sende sabırlı ol bol bol dua et melek olarak kaldığını düşün geceleri uyumadan önce bol bol dua oku hatta dua okuyarak uyuya kalırsın Allah o zaman sana yardım eder atlatmak zor ama ileriye bak Allah sabrını ölçmüş o yüzden daha fazla sabır sabır yeni yavrun geldiğinde daha güzel olur tabikide bu yavrunuda unutmazsın

Kesinlikle ilk gözağrısı oluyor bu.Sizin de başınız sağolsun
Çok sağolun yaşasaydı şu yaşta olacaktı,kime benzeyecekti hala geliyor aklıma.Belki onlar yaşasaydı kızım olmayacaktı iyi ki olmuş kızım diyerek avutuyorum kendimi.Allahın vardır bir bildiği diyorum.Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Şımarıklık değil canım yazın beni ağlattı içim sızladı yandı..benimde mayıs ayında aynı şey başıma geldi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış..aynı şeyleri yaşdım kahroldum..sonra temmuzda tekrar hamile kaldım..bi yanım mutlu bi yanım buruk..karnımda yavrum var ama gözümde hala diğer yavrumun gözyaşlrı var..hiç geçmiycek ama azalack..sonrası için güçlü olmam lazım aynı şey senin içnde geçerli elden bişey gelmiyor.. rabbim en kısa zamanda hayrlı sağlıklı bi yavru nasip etsin sanada..bu acıyı yaşayan bilir gerisi boş:.

Genel astezi altında gerçekleştiyse işlem vücudunuz tepki veriyor olabilir. Kaldı ki kolay bir durum değil zihniniz böyle atlatmaya çalışıyor Rabbim bir an önce dertlerinize derman olsun.

Benimle aynı acıyı yaşayıp tekrar hamile olanları duyunca içim umut doluyor,çok mutlu oluyorum Her şey Rabbimden buna sığınmak müthiş bir duygu ve teslimiyet. İnşallah sağlıcakla kucağına aşırsın meleğini

Genel astezi altında gerçekleştiyse işlem vücudunuz tepki veriyor olabilir. Kaldı ki kolay bir durum değil zihniniz böyle atlatmaya çalışıyor Rabbim bir an önce dertlerinize derman olsun.
Evet genel anestezi oldu.Anesteziden uyandırdıklarında sadece bebeğimi koydukları kavanozu hatırlıyorum.Bana gösterin demişim gösteririrz demişler.Sonra hemşireye sordum görme sen etkilenirsin dediler peki tamam dedim.Eşim görmüş işte Amiin çok zor çok Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın

Bilmezmiym o duyguyu bende çok araştrmıştm çok kişiye yazmıştım hamile kalanlr banada çok umut olmuştu kendimi öyle telkin etmiştm..azda olsa iyi geliyor sanada gelsin..zor olacak ama umudunu kaybetme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…