Kürtaj sonrası tekrardan gebelik düşünmek ?

nitrwolker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
12
2
1
33
Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 20 gün önce kürtaj oldum ben ve eşim psikolojik anlamda çok hazırız ve zaman kaybetmek istemiyoruz.

Doktorumuz kanaman bittikten sonra folikasit alıp korunmadan ilişkiye girebileceğimizi söyledi.

Kafamızı bir yandan da acaba 1 adet beklesek mi diye sorguluyoruz.

Kürtajdan sonra hiç adet görmeden gebe kalanlar var mı aranızda? yada bu süreç sağlıklı mıdır?

Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 20 gün önce kürtaj oldum ben ve eşim psikolojik anlamda çok hazırız ve zaman kaybetmek istemiyoruz.

Doktorumuz kanaman bittikten sonra folikasit alıp korunmadan ilişkiye girebileceğimizi söyledi.

Kürtajdan sonra hiç adet görmeden gebe kalanlar var mı aranızda? yada bu süreç sağlıklı mıdır?
Kaç aylıkken kürtaj oldunuz?

Benim doktorum da bir adet bekle demişti. Zaten kürtajdan sonra ilk adete kadar ara kanamalarım olmuştu. Benim beta hcg değerimin sıfırlanması da 1.5 ay sürmüştü zaten. Bu süreci iki kere yaşadım bu arada. İkisinde de 1 adet bekledik.

Arkadaşlar merhaba,

Bana da doktorum bir adet bekle dedi ama ben toplamda üç adet sonrasında hile kaldım. Rahim kendini hazır hissedince /olunca gebelik oluşuyor

4 ocakta kurtaj oldum, dün kontrolüm vardi, Doktor beklemenize gerek yok dedi

eylülde kürtaj oldum yaklaşık 1 ay sonra adet gördüm birinci adetten sonra başladık bakalım bekliyoruz daha bişey yok bence 1 adetten sonra başla belli olmuyor işte ne zaman olacağı

Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim, bir buçuk yıl sonra hamile kaldım ama 8 Kasım da kalp atışları durması sebebiyle kürtaj oldum, 21 aralıkta kürtajdan sonra ilk adetim, ilk adetten sonra rahim filmi çektirdim tek tüp kapalı çıktı ama sorun değil dedi doktor. Rahim filmi hem de kürtaj sonrasında gebelik çok kolaylaşıyor dediler haliyle ben de çok inandım ve 2. Adetimi beklemiyordum hamile kalacağıma çok inanıyordum ama bugn adetin 3. Günü, adet oldum ve çok fazla hayal kırıklığına uğradım, rahmin en hazır olduğu zamanda dahi gebelik olmayınca ümitlerim iyice tükendi 😔 kürtajdan sonra korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız sizler

Back
X