bende 2 ocakta evde dusuk yaptim

yilbasi gunu hafif lekelenmelerim basladi,1 ocakta rengi pembeye dondu,doktora gittik hemen,rahimde minik bi kanama tespit ettiler,ilaclar verdiler.surekli yatman lazim dediler ve eve gonderdiler.
ertesi gun kasik agrilarim basladi,tam doktora gitmek icin evden cikarken bi anda icimden koptu gitti biseyler ve koca bi parca dustu

aldik sarip sarmalayip koyduk balkona,doktora giderken hala umudum vardi,acaba dusen bebegim degil de sadece pihti mi diye cok dua ettim ama doktor bebegimi goremedi..gitmis bebek yok dedi..
bende kanama var ya doktor bey belki kanama oldugundan goremiyorsunuzdur diyorum..ordadir bidaha bakin diyorum

uzgunum gitmis bebek dedi..halbuki bigun once gormustum kalp atislarini yavrumun..

ilk 1 hafta aglama krizlerim geliyordu ama artik aglamamaya soz verdim.
insanlar kocaman cinsiyeti belli olan bebeklerini suni sanciyla olu dogurmak zorunda kaliyor,bilmem kacinci dusuklerini yasiyor,derdini abartma Allahin gucune gider diyorum kendi kendime.
3 gundur cok sukur daha iyiyim.
veren Allah alan Allah.
zaten ilk 12 hafta kendiliginden sonlanan gebeliklerde genelde anomali olurmus ve vucut bu hamilelige izin vermezmis.
Allah hukum verenlerin en yucesi,boynum onun hukmu onunde kildan ince.
insallah birdaha boyle bi sinavdan gecmek zorunda kalmayiz.