Kürtaj sonrası yardım lütfen

huzursuz1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
8
2
36
33
Merhaba arkadaşlar çarşamba günü kürtaj oldumm ve 2 gün boyunca çok az lekelenme şeklinde kahve rengi lekelenmeler oldu ve yarım saat önce çok şiddetli ağrım oluştu doktoruma ulaşamıyorum esimde doktor 10 gün boyunca adet sancısı ağrıların olacaktı diyor normal mi yoksa bir problem var mı deneyim yaşayan anneler paylaşabilir mi.

Çok geçmiş olsn cnm bende bebegimin kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kalmıştım lekenmeler normal ama adet agrım çoğalıp kanamanda azalma olmayıp çoğalırsa mutlaka doktra git ben takip ettim kanamam 1 hafta içind e azalmayıp çoğalmıştı agrmda geçmeyince acile gittim ve icimde parca kaldığını öğrenmiştim ve tekrar kürtaja almislardi

Çok geçmiş olsn cnm bende bebegimin kalbi durunca kürtaj olmak zorunda kalmıştım lekenmeler normal ama adet agrım çoğalıp kanamanda azalma olmayıp çoğalırsa mutlaka doktra git ben takip ettim kanamam 1 hafta içind e azalmayıp çoğalmıştı agrmda geçmeyince acile gittim ve icimde parca kaldığını öğrenmiştim ve tekrar kürtaja almislardi

Çok korkuyorum tekrar o masaya yatmak istemiyorum benim lokal anastezi ile oldu catim çok dardı çok zor oldu kanama yok sadece bugün başlayan bir ağrı var. Parça kaldiysa tekrar mı kürtaj yapılıyor

Çok korkuyorum tekrar o masaya yatmak istemiyorum benim lokal anastezi ile oldu catim çok dardı çok zor oldu kanama yok sadece bugün başlayan bir ağrı var. Parça kaldiysa tekrar mı kürtaj yapılıyor
Üzüldüm inanki cnm benm genel anesteziyle olmuştu ikiside hiç hissetmedim uyanınca biraz agrım olmuştu okadr l. Benm parca çok fazla kalmış oyuzden tekrar aldılar ama az sa igneylede temizleniyor inşallah öyle bisey yoktur senin gerek kalmaz

Üzüldüm inanki cnm benm genel anesteziyle olmuştu ikiside hiç hissetmedim uyanınca biraz agrım olmuştu okadr l. Benm parca çok fazla kalmış oyuzden tekrar aldılar ama az sa igneylede temizleniyor inşallah öyle bisey yoktur senin gerek kalmaz

Amin inşallah canım Rabbim inş sana da tekrar aynı şeyleri Yaşatmaz

Ben kürtaj olduktan 1-2 gün sonra başlamıştı ağrım ve çok şiddetliydi. Kasılıp kalıyodum resmen. Ağrı kesici bile hemen kesemiyodu ağrıyı. Ama bu ağrı bi yaklaşık 3-4 gün sürdü ve geçti. İnşallah geçer sizinki de

Ben kürtaj olduktan 1-2 gün sonra başlamıştı ağrım ve çok şiddetliydi. Kasılıp kalıyodum resmen. Ağrı kesici bile hemen kesemiyodu ağrıyı. Ama bu ağrı bi yaklaşık 3-4 gün sürdü ve geçti. İnşallah geçer sizinki de

Amin inş parça kalmasından çok korkuyorum umarım tekrar oraya yatmak zorunda kalmam kimse kalmasın :/

Geçmiş olsun :( Bende ağrı olmadı ama lekelenmeler bi hafta kadar devam etmişti. Bende kürtajdan sonra kontrole gitmedim erteleye erteleye kaldı öyle inşallah bi sorun çıkmaz.

Geçmiş olsun :KK43: Bende ağrı olmadı ama lekelenmeler bi hafta kadar devam etmişti. Bende kürtajdan sonra kontrole gitmedim erteleye erteleye kaldı öyle inşallah bi sorun çıkmaz.

Mutlaka gitmelisin herseyden önce bizlerin sağlığı önemli inan şuan kendimi düşünüyorum enfeksiyon vs olduysa bir süreç bunlarda zaten sarsıcı dönemler ben internetten baktıkça iyice paranoya bağladım zaten çarşamba kontrolüm var hemen gitmeyi düşünüyorum gitmek istemiyorum ama mecburum öf :(

Back
X