Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki cnm ne kadar süre bekliyceksiniz kimyasal gebelik olduğu halde 3ay bkle dedi doktorum uzun zaman gibi geldi banada hormon testlerim de temiz ben iki adet dönemi bklemeyi düşünüorum
Peki cnm ne kadar süre bekliyceksiniz kimyasal gebelik olduğu halde 3ay bkle dedi doktorum uzun zaman gibi geldi banada hormon testlerim de temiz ben iki adet dönemi bklemeyi düşünüorum
Pazartesi kontrolum var bakalım doktora tekrar soracagm bende bebek hiç olusmamıs bos keseydı belki ondandır ama aile hekımındeeki ebe 6 ay dedı ben beklemeyı dusunmuyorum kendımı toparlayınca tekrar baslıcam inş allahım bu sefer hayırlısıyla nasip eder
Merhaba kardeşim çok geçmiş olsun sana ve nazarında bütün kardeşlerime.. kürtaj ismi bile korkutucu bende şuan düşük yapıyorum sonunda hep kürtaj diyolar salı günü 2 parça düşürdüm pazartedi bi daha gitcem doktora.. Güzel Allah'ım inşallah cümlemizle beraber hayırların en hayırlısını verir inşallah. .