Kürtaj sonrası

Beratorium

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
474
553
103
44
Kızlar merhaba.
Hatırlarsanız bir hafta önce bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Şimdi şöyle bir durum var ki benim ağrım hala devam ediyor
Kanama iki gün sürdü sonra lekeye dönmüştü yanlız iki gün önce adet olur gibi yeniden kanamam oldu kontrolüm bı gündü normalde ama ven kanama olduğu gün gittim. Dr karnımdan ultrasonla baktı ve kanama yok pıhtı yok parça yok tertemiz korunmaya bile gerek yok dedi. Yanlız bu ağrı çok rahatsız edici. Aşırı değik adet sancısı gibi bazende batmalar oluyo. Mide bulantısıda var? Başka bir Dr ye dahamı görünsem? Ne dersiniz?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende yaşadım geçen mayıs aynısını. Yani yaşadığın çok normal. Sonuçta bi operasyon yapılıyo ağrı sızı olması normal karşılanıyo. Bende bi süre yaşadım. Ne zamanki yeniden regl oldum bünyem normale dönmüştü.

Benim tuvaletimi(idrar)yaprken ağrım oluyordu kitlenip kalıyordum sancıdan, oturmadan yapınca geçti bugün. Bir de gaz sancısı da efsaneydi açıkçası onun icin de meteospasmyl kullanıyorum ve peynir ekmekle besleniyorum resmen gaz yapmasın diye :)
Benim de kanamam hemen durdu ama dün lekelenme başladı. Cok normal bunlar sonucta içeride bir operasyon yapıldı. Buscopan falan iyi geliyor gececektir merak etme. :KK66:

Teşekkürler arkadaşlar. İçim rahat etsin diye sabah kontrole gittim farklı bir doktora. Dediğiniz gibi her şey yolunda. İlginiz için teşekkür ederim

Benim hiç ağrım olmamıştı kürtajdan sonra kalktım yürüyerek gittim alışveriş yaptım yemek yedim aç olduğum için 3 gün sonra da Regl olur gibi kanamam oldu bir ay sonra da Regl oldum zaten. Ama öğrendiğim kadarıyla ağrı olması da sorun yaratmıyormuş benim bünyem sanırım biraz fazla sağlam ya da doktorum çok iyiydi. Korkmayın ilk Regl olunca geçiyor

Benim tuvaletimi(idrar)yaprken ağrım oluyordu kitlenip kalıyordum sancıdan, oturmadan yapınca geçti bugün. Bir de gaz sancısı da efsaneydi açıkçası onun icin de meteospasmyl kullanıyorum ve peynir ekmekle besleniyorum resmen gaz yapmasın diye :)
Benim de kanamam hemen durdu ama dün lekelenme başladı. Cok normal bunlar sonucta içeride bir operasyon yapıldı. Buscopan falan iyi geliyor gececektir merak etme. :KK66:
Geçmiş olsun aralık ayında bende 8 haftalık bebeğimi kalp durması yüzünden kaybettim ve o dediğiniz gaz sancılarını bende çok yaşadım acayip bir ağrıydı zaten barsaklarımda sorun olunca daha da etkiledi beni

Geçmiş olsun aralık ayında bende 8 haftalık bebeğimi kalp durması yüzünden kaybettim ve o dediğiniz gaz sancılarını bende çok yaşadım acayip bir ağrıydı zaten barsaklarımda sorun olunca daha da etkiledi beni
Geçti benim de çok şükür :)
İnşallah yeniden bu sefer sağlıkla nasip olsun :)

Back
X