- 4 Ekim 2017
- 103
- 18
- 98
- 34
- Konu Sahibi Cinar9185top
Kürtaj olmama gerekiyor vajinismus hastasıyım ama kızlık zarım durdugunu söylemişti bundan seneler çmce doktorum kürtaj olmama engel olur mu bu durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endekse veya kalınsa yapısıKürtaj olurken kızlık zarı filan kalmaz merak etme
Yapısı kalın vrya ensekse yine mi sorun olmazSeneler önce duran zarınız şimdi durmuyordur muhtemelen. Varsa da önemli değil, kürtaja engel olmaz.
Ben de vajinismustum, tedavimi oldum, kanamam olmadı hiç. Zar duruyordu. Zorunlu kürtaj da oldum sonrasında bir kere. Zar önemsiz bir ayrıntı sadece, o kadar anlam yüklemeyin. Doktor kayda değer bir şey olsa bana söylerdi illa ki.Yapısı kalın vrya ensekse yine mi sorun olmaz
Acaba hani kalın olur yapısı kürtaj yapılamaz mı diye düşündüm ondan sordumEngel olmaz, vajinismus yaşamış biri olarak söylüyorum su zara o kadar anlam yüklemeyin lütfen![]()
Böyle bişey mümkün mü sence Tıbben ?Acaba hani kalın olur yapısı kürtaj yapılamaz mı diye düşündüm ondan sordum
Kız ne yapısı allasen? Bırak sen bunu düşünmeyi.Acaba hani kalın olur yapısı kürtaj yapılamaz mı diye düşündüm ondan sordum
E ozaman hani kızkıgı bozulmayan ameliyatla alınıyor ya sizin kızlık zarının dururken mi kürtaj oldunuzBöyle bişey mümkün mü sence Tıbben ?
Zarı kafanızda o kadar çok büyütüyorsunuz ki vajinismus o sebeple geçmiyor. Kalın, duvar, patlatacak, yırtılacak, bozulacak diye düşünüyorsunuz. Zar işte adı üstünde. Kurtaj için vajinanıza spekulum sokacaklar. Ne olduğuna bakın googledan. Zar falan kalmaz.Endekse veya kalınsa yapısı
Ya öyle bişey olsa bile duvar gibi bişey değil. Kürtaj olduğunda doktor öyle bişey görse bile, sence kürtajı yine de yapmaz mı ?Bilemedim tabi olur mu olmaz mı kürtaj olmam gerekiyor ne uapıcam ne edicem diye düşünürken burda buldum kendimi e
E ozaman hani kızkıgı bozulmayan ameliyatla alınıyor ya sizin kızlık zarının dururken mi kürtaj oldunuz
İnşallah öyle olur kürtaj olamam sıkıntılı bir şekilde içimde kalır diye çok korkuyorumKürtaj da zar falan kalmaz. Bundan sonra şöyle dusunun , zarım alındı bundan sonra rahatça ilişkiye girebilirim..engel kalktı...