Kürtaj ve kızlık zarı

Cinar9185top

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
103
18
98
34
Kürtaj olmama gerekiyor vajinismus hastasıyım ama kızlık zarım durdugunu söylemişti bundan seneler çmce doktorum kürtaj olmama engel olur mu bu durum

Yapısı kalın vrya ensekse yine mi sorun olmaz
Ben de vajinismustum, tedavimi oldum, kanamam olmadı hiç. Zar duruyordu. Zorunlu kürtaj da oldum sonrasında bir kere. Zar önemsiz bir ayrıntı sadece, o kadar anlam yüklemeyin. Doktor kayda değer bir şey olsa bana söylerdi illa ki.

Engel olmaz, vajinismus yaşamış biri olarak söylüyorum su zara o kadar anlam yüklemeyin lütfen 🤦

Endekse veya kalınsa yapısı
Zarı kafanızda o kadar çok büyütüyorsunuz ki vajinismus o sebeple geçmiyor. Kalın, duvar, patlatacak, yırtılacak, bozulacak diye düşünüyorsunuz. Zar işte adı üstünde. Kurtaj için vajinanıza spekulum sokacaklar. Ne olduğuna bakın googledan. Zar falan kalmaz.

Bilemedim tabi olur mu olmaz mı kürtaj olmam gerekiyor ne uapıcam ne edicem diye düşünürken burda buldum kendimi e

E ozaman hani kızkıgı bozulmayan ameliyatla alınıyor ya sizin kızlık zarının dururken mi kürtaj oldunuz
Ya öyle bişey olsa bile duvar gibi bişey değil. Kürtaj olduğunda doktor öyle bişey görse bile, sence kürtajı yine de yapmaz mı ?
Biraz mantık

abla mesela deri çok kalın bir şey, altında kat kat dokular var, kas dokusu var mesela, öyle penisin iki darbesiyle yırtılmıyorlar… ameliyatla kırt diye kesiyorlar onları biliyor musunuz? bu bana gönüllü vajinismus gibi geliyor artık

vajinismusta bahsedilen duvar var hissi zarın varlığına bağlı değil, sıkılan vajinal kaslarla ilgili. eminim ki, ilişkiye dair korkusu olmayan bazı kadınların da kanayan zarları o kalın yapılı olanlardandır. kendinizi zar konusunda durduk yere germeyin, ha var ha yok

konularınızı okudum çok çok üzüldüm. benim için belki söylemesi kolay ama kendinizi olmadık detaylarla zorlamayın. 4 seneden fazla geçmiş, bir de çocuğunuz varmış, bu işi çözmeniz gerek. maddi imkanınız yoksa burada bir sürü evde vajinismusu evde yenen kadının mesajını okudum, başlıklara göz atıp evde çabalayın

Back
X