Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürtajda kızlık zarınız tamamen yırtılmıştır ama bunun bebek sahibi olmakla alakası yok ki. kürtajı sağlıklı bi şekilde yaptılarsa bebek sahibi olmanızı engellemez bunu yine kürtajı yapan doktorunuzla konuşmalısın eşin de sen de sağlıklıysanız bi problem olmaz kızlık zarının gebelikle alakası yokArkadaşlar ben geçen sene temmuzda ıstenmeyen bir gebelik geçirdim ve doktor bana kizlik zarimin esnek ve bozulmadigini söyledi birdaha bebek olmaz diyede korkuyorum şimdiki kurtajlar nasıl yapılıyor
Zarim yirtilmadikürtajda kızlık zarınız tamamen yırtılmıştır ama bunun bebek sahibi olmakla alakası yok ki. kürtajı sağlıklı bi şekilde yaptılarsa bebek sahibi olmanızı engellemez bunu yine kürtajı yapan doktorunuzla konuşmalısın eşin de sen de sağlıklıysanız bi problem olmaz kızlık zarının gebelikle alakası yok
Kürtajın etkisiyle olmaz diye korkuyorum tabiki zarla alakası tokZarim yirtilmadi
Bana mı dedin:)Doktorun doktor olduguna eminmisin deliye bak
Zarim yirtilmadi
valla çok güzel açıklamışsınız bende bunu anlatmak istemiştim zaten konu sahibine ama ısrarla zarım yırtılmadı dediği için üstelemek istemedim. sabırla açıklamışsınız sanırım bütün sorularına açıklık getirmişsinizdir diye düşünüyorum.kızlık zarı ne kadar esnek olursa olsun kürtaj da 1 parçası bile kalmaz. kürtajın nasıl yapıldığını isterseniz başka bir doktora sora bilirsiniz ya da isterseniz internette araştırabilirsiniz. yani kimse sizin bir tarafınızla ilgilenmiyor ama bunu bastırarak söylemiş olmanız , bu konuda bilgisiz olduğunuzu gösteriyor ve tepki çekmenize neden oluyor.
kürtaj uygun ortamda işinin ehli doktorlar tarafından yapıldıysa ileriye dönük bir sorun oluşturmaz. tabi bu rahim yapışıklığı oluşmayacağı anlamına gelmiyor ayrıca daha sonraki dönemde geçirebileceğiniz enfeksiyonlar tüplerinizin tıkanma ihtimalini arttırıyor ve bebek hayalinizi yok etme derecesine gelebilir.
geçmiş olsun.
Israr etmiyorum tabiki doktor ne soylediyse ben onu söyledim kendim yirtilmadi vs.demiyorumvalla çok güzel açıklamışsınız bende bunu anlatmak istemiştim zaten konu sahibine ama ısrarla zarım yırtılmadı dediği için üstelemek istemedim. sabırla açıklamışsınız sanırım bütün sorularına açıklık getirmişsinizdir diye düşünüyorum.
Sen gercekten diplomali bi doktora gittiine emin misin? Su an zaten bebek istiosaniz esinle gidin bi dogru durust doktora doktor muayene etsin bi problem varsa en azindan basindan onlemini alip ona gore hareket edersinIsrar etmiyorum tabiki doktor ne soylediyse ben onu söyledim kendim yirtilmadi vs.demiyorum
Açıklamayı iyi okumadiniz galiba...zarla bir ilgisi yok tabiki kürtajdan dolayi zarım yirtilmadigini belirttim ben korkum kürtajdan sonra bebek olup olmaması umarım bir açıklama getirebilmisimdiryahu ne alaka kızlık zarının esnek olmasıyla? benımde esnek ve hamileyim. bakire olarak ölecegım çünkü normal dogum düşünmüyorum
kürtaj olduysa nasıl zar kalır ki ? ikisini de ard arda sıralamıssın 2 sebebi varmıs gibiAçıklamayı iyi okumadiniz galiba...zarla bir ilgisi yok tabiki kürtajdan dolayi zarım yirtilmadigini belirttim ben korkum kürtajdan sonra bebek olup olmaması umarım bir açıklama getirebilmisimdir
Merhaba Size birsey sorabilirmiyim?Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..