Gebeliğe Hazırlık Kürtaj ve ya düşük yapıp hamile kalmayı isteyenler gelin beraber hazırlanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 Ocakta bebeğimi öğrendim ama malesef 9 şubatta kalbi durdu evde ilaçla düşük yaptım. Doktorum beklemene gerek yok dedi ama eşim 3 ay ara kilolarını ver diyor. Yaşım 40 (77liyim) o yüzden hiç beklemek istemiyorum. Bundan önce de 21 haftalık kaybım var

17 Ocakta bebeğimi öğrendim ama malesef 9 şubatta kalbi durdu evde ilaçla düşük yaptım. Doktorum beklemene gerek yok dedi ama eşim 3 ay ara kilolarını ver diyor. Yaşım 40 (77liyim) o yüzden hiç beklemek istemiyorum. Bundan önce de 21 haftalık kaybım var
Çok geçmiş olsun canim ilk kaybın da baya buyukmus nedeni araştırıldı mi

Merhaba kızlar. Uzun zamandır uyeyim foruma ama yazamadım bir türlü. Hepinize çok geçmiş olsun. Hepimizin acısı aynı ve hala ilk günkü gibi taze maalesef. Eşimle üni.beri birlikteyiz Yaklaşık 8 yıldır. 1,5 yıl evliyiz. Mart 2017de kaybettim ben de bebeğimi. 8 haftalık olması gerekirken 6.haftasinda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Toparlanmak hayli vakit aldı. Daha yeni karar verdik yeni bir bebek için. Birbirimize dua edip, motive edebiliriz. Ve tavsiyeler uzerinde konuşabiliriz diye düşündüm. :KK61:
Sende kendimi buldum bende Mart ayı benimde 8 haftalık 6. Haftada gelişim durmus ve bende 1.5 yıllık evliyim kaderimiz aynıymış canım sen baya beklemişsin bende bi kaç ay bekleyip devam etmek istiyorum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sende kendimi buldum bende Mart ayı benimde 8 haftalık 6. Haftada gelişim durmus ve bende 1.5 yıllık evliyim kaderimiz aynıymış canım sen baya beklemişsin bende bi kaç ay bekleyip devam etmek istiyorum allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Atlatmak zamanımı çok aldı. Eşimin memleketinde, onun ailesinin içindeyim. Gurbetteydim yani. Tam onlara alismadan bebeğimin gitmesi bayağı zorlamıştı beni. Acı hala çok taze ama alıştım artık. Aynı şey tekrarlanır diye korktuk eşimle. Korunmuyoruz ama illa olsun diye de psikolojimizi bozmuyoruz şu an. Bence de birkaç ay bekle, rahmin içi bir temizlensin. Ondan sonra dr kontrolüne gitti. Akıntının varsa mutlaka fitil kullan ondan sonra dene. Çünkü akıntı ya da mantar da çok büyük engel olabiliyomus. Ama madem bikaç ay sonra için düşünüyorsun mutlaka folic asit falan kullan tatlm.

Back
X