Allah bu acıyı yaşayan kadınların yardımcısı olsun bende birkaç yıl önce kromozom bir bozukluk yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım mesleğim veda etmek o kadar zordu ki açısı yüreğimi cizlattı ciğerimi dagladi ilk bebeğimdi hala aynı şey başıma gelir mı aynı psikolojik buzlanma girer miyim korkusu var hala bahsi geçtiğinde gözlerim doluyor yaşasaydı şimdi .. ile başlayan cümleler kuruyorum Allah çok büyük inancım yüksek annelik duygusunu bir gün ben de yaşayacağım ınşallah hepimiz yaşarız ınşallahMerhaba. .15 gün önce bebeğimin kalp atışları duyulmadigi için kürtaj olmak zorunda kaldım. ..hayalimiz hevesimiz kursagimizda kaldı. ..hemen daha dogrusu bekleme suresinden sonra yine bebek istiyorum. .fakat tekrar hamile kaldığımda bu acı tecrübenin tedirginliği hep uzerimde olacak..benim gibi düşünen hisseden var mı((
Allah bu acıyı yaşayan kadınların yardımcısı olsun bende birkaç yıl önce kromozom bir bozukluk yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım mesleğim veda etmek o kadar zordu ki açısı yüreğimi cizlattı ciğerimi dagladi ilk bebeğimdi hala aynı şey başıma gelir mı aynı psikolojik buzlanma girer miyim korkusu var hala bahsi geçtiğinde gözlerim doluyor yaşasaydı şimdi .. ile başlayan cümleler kuruyorum Allah çok büyük inancım yüksek annelik duygusunu bir gün ben de yaşayacağım ınşallah hepimiz yaşarız ınşallah
Düşündüm ama korktum kpss hazirligindayim temmuzdan sonra düşünüyorum yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum hayırlısıMerhaba tekrar geçmiş olsun. ..birkaç yıl önce demişsiniz ondan sonra hamilelik düşünmedinizmi??
Düşündüm ama korktum kpss hazirligindayim temmuzdan sonra düşünüyorum yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum hayırlısı
Anladım hepimiz için hayırlısı. .inşallah önce kpss hemen ardından bebiş gelir:)) ) hazırlık sürecindeyim bende ama bana sorarsan depresyondan çıkma bunalım süreci. .
Hakkımızda hayırlısı canım suan hissettiklerinin hepsini ben de hissettim yaşadım şimdi çok yoğun duygular icindesin biliyorum asla unutmayacksin ama bir gün kabul edeceksin Allah verdi Allah aldı diyeceksin sen de tevekkul edeceksin eşim dahil bana herkes ağlama ne olursun üzülme diyorlardı bir gün eşime bana bunu söyleme ben evladıma aglayacagim uzulecegim içime mı atayım istiyorsun dedim ben açımı yasayacagim bir zaman sonra elbet aglamayacgim bana zaman ver açım büyük bir anda bıçakla keser gibi susmami bekleme açım bitmeyecek ama hafifleyecek dedim anladı beni açımı öyle derin yaşadım ki şimdi soru sorduklarında yağmur gibi aglamiyorum artık senin de hafifleyecek ınan ışte o zaman kendini yeni bebeğe hazır hissetmeye baslayacaksin zaman en büyük care
Ben bi türlü kabullenemiyorum. .tamam herkesin başına gelebilir ama niye ben diye sorgulamaktan ve sürekli kimin kalbini kırdık yada kimin gözü değdi diye sorgulamaktan ve cevabını bulamamaktan öteye geçemiyorum..Zaman her şeyin ilacı elbet zamanla geçecek ama ezipte geçiyor. .biz 3 aylık bekleme suresinden sonra yine hemen bebek istiyoruz..kısmet artık bundan sonrası. .
Allah bu acıyı yaşayan kadınların yardımcısı olsun bende birkaç yıl önce kromozom bir bozukluk yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım mesleğim veda etmek o kadar zordu ki açısı yüreğimi cizlattı ciğerimi dagladi ilk bebeğimdi hala aynı şey başıma gelir mı aynı psikolojik buzlanma girer miyim korkusu var hala bahsi geçtiğinde gözlerim doluyor yaşasaydı şimdi .. ile başlayan cümleler kuruyorum Allah çok büyük inancım yüksek annelik duygusunu bir gün ben de yaşayacağım ınşallah hepimiz yaşarız ınşallah
Aslında 3 ay değil 6 ay beklenmesi gerekiyor bütün doktorlar diyor. rahmin kendisini toparlaması icin.. kürtaj sonrası rahim hasarlı oluyomuşş. :SSiz kürtajdan sonra ara vermedinizmi hiç. .bana doktorum 3 ay beklersiniz iyi olur dedi..bekleme süresi neye göre belirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?