Kurtaj ! :(

ne kadar çok çocuk isteyip sahip olamayan var.rabbim sana vermiş şükret bence kıyma o masuma.ha evdeki bebeği öldürmüşsün ha karnındakini hiç bir farkı yok bence.günahına girme bebeğin

Kizlar lutfen cevap yazin bana cok.kotu durumdayim ilk hamileligimde kizimi sekiz bucuk aylik karnimda kaybettim. Buyuk.çokus oldu bizim icin ikinci hamileligimi gece gunduz hastanelerde gecirdim korkuyla. Simdi şukurler olsun ki.kizim 10 aylik sorun şu ki yine hamileyim bes haftalik bu sefer bir hamilelik sureci daha kaldirabilecegimi dusunmuyorum ve iki bebege bakamam stres yasamaktan yoruldum iki sene tam nefes almaya baslamisken surpriz oldu bize aldirmayi istiyorum ama günahindan korkuyorum.napicam ben.?

Ben de sana aldır demek istiyorum ama gunahına ortak olmaktan korkuyorum. Yada aldirma demek istiyorum ama psikolojisi hazır olmayan genc bir anneyle büyüyen bebeğe acıyorum.
Ben de konu açayım mı napayım diye?
Ne yaparsan yap, korunmayı öğren.

Kizlar lutfen cevap yazin bana cok.kotu durumdayim ilk hamileligimde kizimi sekiz bucuk aylik karnimda kaybettim. Buyuk.çokus oldu bizim icin ikinci hamileligimi gece gunduz hastanelerde gecirdim korkuyla. Simdi şukurler olsun ki.kizim 10 aylik sorun şu ki yine hamileyim bes haftalik bu sefer bir hamilelik sureci daha kaldirabilecegimi dusunmuyorum ve iki bebege bakamam stres yasamaktan yoruldum iki sene tam nefes almaya baslamisken surpriz oldu bize aldirmayi istiyorum ama günahindan korkuyorum.napicam ben.?

ben kürtaja karşı değilim. psikolojik olarak bir çocuğa hazır değilse bünye çocuğun büyümesinde daha çok sıkıntılar doğurabilme olasılığı sebebi ile yapılabilir. günahı sevabı boyutuna girmiyorum çünkü o herkesin kendi vicdan muhasebesi ile ilgili bir mevzu.
yalnız bu bebek kaybetme sıkıntısını yaşamış biri olarak kürtaj olduğun taktirde psikolojinin düzelmek bir yana daha kötü olacağı kanısındayım. daha süren varsa eğer kürtaj için kesin karar vermeden önce acilen bir psikolojik destek almanı öneririm. kararını o zaman ver.

burda kimse size aldır mantıklı diyemez. ortada bir can var sonuçta.
yalnız kürtaj korunma şekli değildir.
ciddi bir korunma gerekiyordu size.
bu kadar sıkıntıdaysanız 3-5 yöntemle korunacaktınız.
bence psikolojik destek alın.

KK'da arsalar değerlendi, %0 faizle aracısız, komisyonsuz, mapus manzaralı, cımbıza nazır arsalardan almak istiyorsanız ban ofisimize bekleriz.
Bu bir KK BAN AŞ projesidir.

Konu da 3 tehlikeli unsur ( 17 yaş, günah, kürtaj) ele alındığından çıngar çıkar, bu sebeple topik kapatılıyor.

Back
X