Kürtaj

Nickyok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
6
4
1
40
Merhaba lütfen kötü yorum yapacakların yapmamasını rica ediyorum. Bu benim 2. Üyeligim sadece bilgi almak icin konu açıyorum.
15 gün kadar önce sevgilimle alkollüyken beraber olduk. Uzun zaman sonra ilk kez beraber olduğum icin baska bi zaman hamile kalma ihtimalim yok. 2 gün once test yaptım hamileyim. Yanlış çıkma ihtimaline karşı tekrar yaptım oda pozitifti. Eşimden ayrıldım ve bir tane oglum var bu çocuğu doğurma şansım yok yani. Daha kan testi yaptırmadım gebelik takibi olayi oldugu icin. Ama kurtajdanda korkuyorum nasıl bisey olanlar varmı içinizde beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba

Hayır evli değil ama ben yeni bir evlilige kendimi hazır görmüyorum. Lütfen böyle bi yakıştırmayı yaparken karşınızdaki kişiyide düşünün

seni yargılamak için demedim canım seni üzmek istemem ,

adamlar evli olduklarını bu gibi durumlar ortaya çıkınca söyledikleri için ,
çaresiz kaldıgını düşündüm ,

madem dogurma ihtimalın yok çok geciktirme ozaman , çok geçmiş olsun

seni yargılamak için demedim canım seni üzmek istemem ,

adamlar evli olduklarını bu gibi durumlar ortaya çıkınca söyledikleri için ,
çaresiz kaldıgını düşündüm ,

madem dogurma ihtimalın yok çok geciktirme ozaman , çok geçmiş olsun
Iliskim olan kisi hic evlenmemiş birisi o ciddi düşünüyor ama benim hayatımda ikinci bi evlilik cok cok alt sırada öncelikli olan çocuğum ve benim hayatım. Düzenimi kurmuşken tekrar bozma riskini alamam. Cok teşekkür ederim

Merhaba lütfen kötü yorum yapacakların yapmamasını rica ediyorum. Bu benim 2. Üyeligim sadece bilgi almak icin konu açıyorum.
15 gün kadar önce sevgilimle alkollüyken beraber olduk. Uzun zaman sonra ilk kez beraber olduğum icin baska bi zaman hamile kalma ihtimalim yok. 2 gün once test yaptım hamileyim. Yanlış çıkma ihtimaline karşı tekrar yaptım oda pozitifti. Eşimden ayrıldım ve bir tane oglum var bu çocuğu doğurma şansım yok yani. Daha kan testi yaptırmadım gebelik takibi olayi oldugu icin. Ama kurtajdanda korkuyorum nasıl bisey olanlar varmı içinizde beni biraz aydinlatabilirmisiniz acaba
Korkacak bir şey yok uyandığınızda biraz sersemlik olması dışında herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.

Eğer aldıracaksan 10 haftalık olmadan aldırman lazm kurtajda korkulacak bisey yok uyutuyolar zaten yani beni uyuttular 15 dk da bitiyor sonrasında adet gibi kanaman ve agrn oluyor o kadar

Yasal süreyi gecirmemek icin nasil bir yol izleyeceginize dair bir an once doktorunuzla konusun bence.
Korkacak bir şey yok uyandığınızda biraz sersemlik olması dışında herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.
Eğer aldıracaksan 10 haftalık olmadan aldırman lazm kurtajda korkulacak bisey yok uyutuyolar zaten yani beni uyuttular 15 dk da bitiyor sonrasında adet gibi kanaman ve agrn oluyor o kadar
Birşey hissetmiyorsun artık çok kolay kürtaj bekleme süre geçmesin
Cok teşekkür ederim hepinize

mümkünse özel hastanede/özel klinikte jinekoloji bölümüne git.oralar daha üstü kapalı tutuyorlar böyle şeyleri isteyenlere.yani eğer gizli olsun dersen.ama hemen git 10 hafta sınırı var.15-20 dk da uyanıyorsun hemen bitiyor.regl ağrısı ve kanaması gibi oluyor devamı.bir de kanama önleyici hap veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.geçmiş olsun şimdiden.

mümkünse özel hastanede/özel klinikte jinekoloji bölümüne git.oralar daha üstü kapalı tutuyorlar böyle şeyleri isteyenlere.yani eğer gizli olsun dersen.ama hemen git 10 hafta sınırı var.15-20 dk da uyanıyorsun hemen bitiyor.regl ağrısı ve kanaması gibi oluyor devamı.bir de kanama önleyici hap veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.geçmiş olsun şimdiden.
Cok teşekkür ederim hafta ici gideceğim Ins.
10 haftayi aşmama daha var. Regli tarihim yeni gecti. Yani suan 4 bucuk 5 haftalıktır tahminime göre.

Özel bir hastanede yaparsan gebelik takibi yapılmıyor.
Ama eğer hala kağıt üzerinde de olsa evliysen kürtaj olmak için resmi nikahlı kocanın imzası gerekiyor.

Back
X