1.si klavye delikanlılığı gereksiz yere atıp tutmak sallamak, yüz yüze karsilastiginda söyleyemeyeceğin cümleler kurmak demektir isterseniz bu cümleyi 3-4 kez okuyun belki yarısını o ataerkil zorba, daha dediği laftan bile haberi olmayan, insanları her türlü eleştiren, kendini ahlak abidesi sanan kafana sokarsın.2. Olarak ta kapasite konusunda kapasitenizin ne olduğunu "bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu " diye cümle kurup üstüne bir sürü mesaj yazıp sonra da ahlak bekçisinin bile anlamını bilmediginizde anlamıştım bu mesajınızla üstüne imzanizi attiniz. Bir-kac cümle zırvalamışsın ama hiçbirinde benim sana çatır çatır doğruları söylediğim yerlere cevap verememişsin ondan dolayı bu mesajını gülerek okuyorum. Ayrıca insanlara bir sürü kınayan ayıplayan hakaret içeren mesaj atıp sonra da mesajlarının sonuna ALLAH A HAVALE EDIYORUM SENI yazman, kötü şeyler yapıp sonuna ALLAH I alet etmen asıl senin ne olduğunu belli eder. Ilk defa burda tartışırken bu kadar eğlendim ve güldüm gerçekten. Size tavsiyem bir sonraki mesajınızda kullandığınız kelimelerin anlamına sözlükten bakmanız belki o zaman bu kadar komik bir duruma düşmezsiniz.