Jinekoloji Kürtaj

Papua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
372
685
103
Çok sevdiğim bir yakınıma süreçte yardımcı olmak için yazıyorum. Yaklaşık 6 haftalık hamile, kalp atışı yok şu an için. Doktoru bir süre bekleyip kalp atışı yine duyulmazsa kürtaj önermiş. Muhtemelen sonlandırılacak gebelik. Doktor iyi bir hekim ama muayenehanede hizmet veriyor. Bu sebeple işlem için kendisini eledik. Kürtajın da anestezi gibi işlemler nedeniyle hastanede olması daha sağlıklı diye düşünüyoruz. hastane ve doktor arayışımız var. İstanbul avrupa yakasında kürtaj işlemi için hastane ve hekim önerir misiniz?
Ve kürtaj sonrası yeniden hamile kalmak zor mudur? Dikkat edilmesi yapılması gereken bir şwy var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Sizin sıkıntı neydi? Biz de açıkçası başka bir hekim değerlendirsin istiyoruz. Umarım biz de sizin gibi şanslı oluruz. Doktor biraz ümitsiz konuşmuş kalp atışı konusunda

Gebelik bölümünü okuyun lütfen.

6 haftalık gebe olup kalp atışı henüz duyulmayan bir sürü insan var.
Şuan kalp atışı alınmaması anormal bir durumu göstermez ki.

6.haftada kalp atisi olmayabilir. Beni 10 gun sonra cagirmisti, o zaman duyduk kalp atışını. Bence saglikli bir gebelik olup olmadigini baska bir doktor daha degerlendirsin

Yurtdisindayim. 10. Hatta 11. Haftaya kadar bekleniliyor kalp atisi duyulursa diye. Yanlis hatirlamiyorsam ben de 7de duydum minnosumunkini.

Farklı bir hastanede muayene olun bence, 8. Haftada kalp atışını duyduk. İnşallah güzel haberler alırsınız sizlerde

Çok sevdiğim bir yakınıma süreçte yardımcı olmak için yazıyorum. Yaklaşık 6 haftalık hamile, kalp atışı yok şu an için. Doktoru bir süre bekleyip kalp atışı yine duyulmazsa kürtaj önermiş. Muhtemelen sonlandırılacak gebelik. Doktor iyi bir hekim ama muayenehanede hizmet veriyor. Bu sebeple işlem için kendisini eledik. Kürtajın da anestezi gibi işlemler nedeniyle hastanede olması daha sağlıklı diye düşünüyoruz. hastane ve doktor arayışımız var. İstanbul avrupa yakasında kürtaj işlemi için hastane ve hekim önerir misiniz?
Ve kürtaj sonrası yeniden hamile kalmak zor mudur? Dikkat edilmesi yapılması gereken bir şwy var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Her kürtaj için anastezi verilmiyor. Bence 2 doktora görünmeden kürtaja karar vermesin. İlaçla yumuşatip düşmesini bekliyorlar düştükten sonra vakumlu kürtaj yapıyorlar 5 6 dakika falan sürüyor ama psikolojik olarak çok zor bir durum. Kürtaj sonrası ağırlık kaldırmasın bol su içsin kendini usutmesin kürtajdan 10 15 gün sonra kontrole çağırırlar ona gitsin ve kendini sıcak tutsun

Her kürtaj için anastezi verilmiyor. Bence 2 doktora görünmeden kürtaja karar vermesin. İlaçla yumuşatip düşmesini bekliyorlar düştükten sonra vakumlu kürtaj yapıyorlar 5 6 dakika falan sürüyor ama psikolojik olarak çok zor bir durum. Kürtaj sonrası ağırlık kaldırmasın bol su içsin kendini usutmesin kürtajdan 10 15 gün sonra kontrole çağırırlar ona gitsin ve kendini sıcak tutsun
canım bende bır hafta once kurtaj oldum, ılk uc gun leke seklınde akıntım vardı,
4 gundur de adet olmus gıbı kanamam var, normal mı acaba ?
doktorum adetten fazla ıse metıler ıc dedı ,fazla olmasıgıı ıcın o kadar cok ıcmedım.
yarın kontrolum var

Back
X