Kürtaj..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde 3 çocukla nasıl eve iş alınacakta çalışılacak 😳
Hadi yaptın, ilk başta epey bi vakit harçlığını zor çıkarırsın. 24 saat uyku nedir bilmezsin, bi yanda çocuklar, bi yanda ev, bi yanda iş. Ya yorulduğunu bile kapatmaz.

Bebeğini aldırıp beni cennette bekleyecek diyeni de ilk defa görüyorum. Yani zor bir süreç, aldırdım bakamazdım deseydiniz daha iyiydi. Bu cennet meselesi bebeği kendiliğinden vefat edenler için söyleniyor, öyle aldırıp buluşma olmuyor. Her şeyi de böyle gerekli gereksiz dine bağlamanız insanı geriyor.
Geçmiş olsun.
Çok fazla bilgiye sahip değilim, tam tersi biliyorum.
Kürtaj yapılan bebeğin ilerde cennette beklemesi değil, anne babadan davacı olacağı gibi bir şey. Bu konuda çok fazla rivayet var.
Cennette bekleyecek çocuklar, Allah’ın takdiri ile ölenler diye biliyorum bende.

Bakamayacağı çocuğu doğurmasın kimse, ama böyle istemeden oldu olayı da çok saçma geliyor.
İsteyerek seviştik ama çocuk istemeden oldu. Olay bu.

Son düzenleme:
Kürtaj yapılan bebeğin ilerde cennette beklemesi değil, anne babadan davacı olacağı gibi bir şey. Bu konuda çok fazla rivayet var.
Cennette bekleyecek çocuklar, Allah’ın takdiri ile ölenler diye biliyorum bende. Cinayete kurban gidenler değil.

Bakamayacağı çocuğu doğurmasın kimse, ama böyle istemeden oldu olayı da çok saçma geliyor.
Yaa offff kim söylüyor bunları nerede yazıyor ?

Cennette bekleyecek çocuklar, Allah’ın takdiri ile ölenler diye biliyorum bende. Cinayete kurban gidenler değil.

Kadin zaten uzgun. Vebali cocuklarimdan cikacak diyor. Olan olmus artik, neden boyle seyler yazip yaraya tuz basıyorsunuz?

Hadi yaptın, ilk başta epey bi vakit harçlığını zor çıkarırsın. 24 saat uyku nedir bilmezsin, bi yanda çocuklar, bi yanda ev, bi yanda iş. Ya yorulduğunu bile kapatmaz.
Ya imkansız canım imkansız . Bak benim tek çocuğum var eve yardımcı vs gelmiyor yaşadığımız şehirde yalnızız kimse yok . Sabah 07:00-21:00 mesai yapıyorum gecede oğlum hala uyanıp beni çağırıyor geberiyorum bazen ruhum ceset gibi oluyor . Hakkı ile annelik yaparsan halkıyla eve bakar yemek temizlik kişisel bakım yaparsan böyle . Bi eğitime başladık haftada 1 gün geceleri ders var ve hoca ödevler veriyor okumam gereken şeyler oluyor whatsapp grubunu okumaya yetişemiyorum buraya yazdığım msjlarda genelde yazım hataları oluyor çünkü acele yazıyorum zaman yok yokkkkk imkansız anlayacağın . Akşam 21:00 den sonra da bazen ütü yapıyorum bazen duşa giriyoruz zaten insanın pili bitiyor 2 saat zor dayanıyorum koltuktan yatağa zor gidiyorum

Tvde soruyordu bir kadın, orda bir hoca yorumuydu.
O hoca nerden duymuş vahi mi gelmiş ya Allah aşkına bi durun böyle saçma şeyler söylemeyin insanların günahını üzerinize alıyorsunuz kadının halini görmüyor musun?

O hoca nerden duymuş vahi mi gelmiş ya Allah aşkına bi durun böyle saçma şeyler söylemeyin insanların günahını üzerinize alıyorsunuz kadının halini görmüyor musun?
Günahını üzerime almamak için aldır diyemiyorum. Her türlü sorumluluğu kendilerine ait.
Allah yardımcısı olsun.

Günahını üzerime almamak için aldır diyemiyorum. Her türlü sorumluluğu kendilerine ait.
Allah yardımcısı olsun.
Ya ne alakası var ? Kadın üzgün kör müsünüz ? Niye daha fazla üzerecek saçma sapan nereden geldiği kimin söylediği belli olmayan şeyleri yazıp daha fazla üzülmesine sebep oluyorsunuz ? Böyle yapınca mutlu mu oluyorsunuz tatmin mi ? Derdiniz nedir ?

Sorumluluğunu alarak hareket edilmesini doğru buluyorum.
Çünkü ortada bir insan hayatı var. Doğmadı cenin ama kalbi atıyor.

Tamam ama giden geri gelmiyor. Olan oldu artik. Konu sahibi vicdan azabi cekiyor, ustune gitmenin anlami yok. Bu soyledikleriniz konu sahibine bisey katmiyor. Kadinda zaten her ay kurtaj olmuyordur, munferit bir olay

Ya ne alakası var ? Kadın üzgün kör müsünüz ? Niye daha fazla üzerecek saçma sapan nereden geldiği kimin söylediği belli olmayan şeyleri yazıp daha fazla üzülmesine sebep oluyorsunuz ? Böyle yapınca mutlu mu oluyorsunuz tatmin mi ? Derdiniz nedir ?
Hanımefendi biraz saygılı olun! Terbiyesizlik yapmayın.
Sizin derdiniz nedir?
Katılmayabilrsiniz. Saldıracak yer arıyorsunuz.
Sizi tatmin edecek, seviyenizde size cevap verecek kişi ben değilim.
Sizin düzeyinizde konuşursam, sizden ne farkım kalır?

Ya imkansız canım imkansız . Bak benim tek çocuğum var eve yardımcı vs gelmiyor yaşadığımız şehirde yalnızız kimse yok . Sabah 07:00-21:00 mesai yapıyorum gecede oğlum hala uyanıp beni çağırıyor geberiyorum bazen ruhum ceset gibi oluyor . Hakkı ile annelik yaparsan halkıyla eve bakar yemek temizlik kişisel bakım yaparsan böyle . Bi eğitime başladık haftada 1 gün geceleri ders var ve hoca ödevler veriyor okumam gereken şeyler oluyor whatsapp grubunu okumaya yetişemiyorum buraya yazdığım msjlarda genelde yazım hataları oluyor çünkü acele yazıyorum zaman yok yokkkkk imkansız anlayacağın . Akşam 21:00 den sonra da bazen ütü yapıyorum bazen duşa giriyoruz zaten insanın pili bitiyor 2 saat zor dayanıyorum koltuktan yatağa zor gidiyorum
Bu güne de kolay gelmemişsinizdir zaten, hem bi düzen tutturup hem dişe dokunur bi şeyler kazanır hale gelmek aylarını alır en iyi ihtimal. Buraya kadar gelmenin garantisi de yok.

Bu güne de kolay gelmemişsinizdir zaten, hem bi düzen tutturup hem dişe dokunur bi şeyler kazanır hale gelmek aylarını alır en iyi ihtimal.
Birde öyle eve iş vs veren yer bilmiyorum ya bu devirde çok zor bence iğne ile kuyu kazmak bu . Kadının hiç uyuşmaması durmaması lazım kaldı ki 3 çocukla zaten başını kaşıyacak zamanı olmazdı

Geçmiş olsun, artık olayı ısıtıp ısıtıp iliskiyi zedelemeye de çocukları perisan etmeye de gerek yok. Biraz bütçe ayırıp destek alırsanız kendiniz için iyi olur.

Eve iş alırım diyen önceden alırdı, hayat çok zor ve pahalı, yeni doğan bebekle ne işi eve? Ayrica her şey para mı? Adam belki tüm bu gece uykusuzluğu, lohusalik, ailelerin gelmesi gitmesi, hamilelikte işlerin çoğunu yapmayı vs vs istemiyor. Bunun için önlemini almış yeterli olmamış, bir önlem de siz alır daha dikkatli devam edersiniz. Bu kadar etkilenilecek bir durum gerçekten değil, bunu da çoğu kişi söylemese de çok fazla kadın yaşıyor. Bunlar hayatın içinden. Yapacak bir şey yok ders alıp önlem almaktan başka.

Çok üzgünüm şuan çok sağolun 😢
Geçmiş olsun, zaten üzgünsünüz psikolojinizin kaldıramayacağı yorumlar yazılıyor, uyarılara rağmen bu tip yorumlar yazılması sebebiyle ve sizin ruh halinizi de düşünerek konunuzu yorumlara kapatıyorum.

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman topiğin yeniden aktif edilmesini isterseniz bana mesaj atarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X