- 20 Ekim 2018
- 2.710
- 4.125
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Takvime göre 5 haftalık reglim 4gun geciktiKaç haftalıksınız?
Geçmiş olsun canım sanada... ilişkisi batsın istemem saten korunuyorduk...bebeklerim çok küçük mecbur olmak zorundayımVakum yöntemi ile yaptırın nitekim muhtemelen öyle yaparlar. Devleti bilmiyorum ben özelde operasyon geçirdim. On dakika yetecek narkoz verildi ve yürüyerek çıktım. Herhangi bir kanama yaşamadım fakat yaşanabiliyormuş. Bir hafta antibiyotik alıyorsunuz takriben 2 hafta ilişki yasak.
Benimde birkaç ay oldu çok teşekkür ederim çok acı bir deneyim size de şimdiden çok geçmiş olsun. Bende beş ödemiştim maalesef rakamlar bu minvalde. Devleti bi araştırın ama lütfen kazıma yapmasınlar vakum yöntemi olsun..Geçmiş olsun canım sanada... ilişkisi batsın istemem saten korunuyorduk...bebeklerim çok küçük mecbur olmak zorundayımozelle görüştüm 4000 istedi şuan o kadar durumum yok
Yok hemen yarına randevu aldim saten ama içim acıyor çok değişik bir duyguTam zamanı kürtaj için kese anca oluşmuştur bir muayeneye gidin devlet hastanesine daha net bilgi versinler ancak hafta geçirmeyin daha fazla bebek oluşmasın suan kese halindedir kürtaj için en doğru zamandasınız
Bilmiyorum nasıl yapılıyor bilgi için teşekkür ederim yarın randevu aldım birde acaba aynı günmu yapılıyormu nasıl bir yol izleniyor şöyle kan alma, ultrasonla bakma gibi şeyler oluyormuBenimde birkaç ay oldu çok teşekkür ederim çok acı bir deneyim size de şimdiden çok geçmiş olsun. Bende beş ödemiştim maalesef rakamlar bu minvalde. Devleti bi araştırın ama lütfen kazıma yapmasınlar vakum yöntemi olsun..
Ultrasonla bakıyor sadece benim de beş haftalıktı kese vardı sadece, sonrasında anesteziye aldılar. Aynı gün yapılıyor bu arada evet.Bilmiyorum nasıl yapılıyor bilgi için teşekkür ederim yarın randevu aldım birde acaba aynı günmu yapılıyormu nasıl bir yol izleniyor şöyle kan alma, ultrasonla bakma gibi şeyler oluyormu
Bilgilendirme için teşekkür ederimUltrasonla bakıyor sadece benim de beş haftalıktı kese vardı sadece, sonrasında anesteziye aldılar. Aynı gün yapılıyor bu arada evet.
Allah rizkini verir lutfen kurtaj olma yonlendirmek istemem ama Rabbim vermis artikYok hemen yarına randevu aldim saten ama içim acıyor çok değişik bir duygu
Öylede canım tekrar sezeryan olursam riskim çok bugün gittim dış gebelik büyük ihtimalle dedi 5haftalik kese yok dedi...önceki doğumum devlette oldu içimi parçaladı resmen adamAllah rizkini verir lutfen kurtaj olma yonlendirmek istemem ama Rabbim vermis artik
Oluyormus canımkorunurken nasıl oldu ki
Bugün kan verdim 5 haftalık BTC 412 alttan muayene yaptı kese yok dedi öğleden sonra gittimde salı gel bida bakalım kendi duserse operasyona gerek yokmus yoksa kürtaj galibaBen de kalp durmasından dolayı kürtaj olmuştum Aralık ayında. Sabah 10da operasyona girmiştim 11 gibi kendime gelmistim genel anestezi yapıldı bana. Biraz kanamam ve ağrım oldu. Doktor bana 1 ay ilişki yasaklamıştı enfeksiyon riskine karşı. Gece 2den itibaren de hiçbir şey yiyip içmedim operasyona gideceğimden dolayı.
Bilmiyorum bebeği istiyor musun ama beklemende fayda var ben ilk öğrendiğimde 760 civarıydı 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığımda 1970 falan çıkmıştı sonra da kese göründü. Dış gebelikten mi şüphelendi doktor?Bugün kan verdim 5 haftalık BTC 412 alttan muayene yaptı kese yok dedi öğleden sonra gittimde salı gel bida bakalım kendi duserse operasyona gerek yokmus yoksa kürtaj galiba
2014 de galiba benimde degelerim 4000 5000 lerdeydi keseyi goremediler sonra yok dis gebelik yok bekle dediler olur 5 haftalık kurtaj olmustum. Ozaman 500 tldi hafta başı 100 tlydi.Bugün kan verdim 5 haftalık BTC 412 alttan muayene yaptı kese yok dedi öğleden sonra gittimde salı gel bida bakalım kendi duserse operasyona gerek yokmus yoksa kürtaj galiba
Aslında istemiyorum nedeni 2.5yas ve9 aylık bebek son sezeryanda doktor mahvetti beni hala dikiş yerleri iyileşmedi hala iltihab oluyorBilmiyorum bebeği istiyor musun ama beklemende fayda var ben ilk öğrendiğimde 760 civarıydı 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdığımda 1970 falan çıkmıştı sonra da kese göründü. Dış gebelikten mi şüphelendi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?