Kürtaj

Esenesen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
146
34
28
23
Kızlar merhaba 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 1 haziranda 3 ay sonra hamilelik testi yaptım pozitif çıktı tekrar düşük yasarmiyim acaba

Doktorlarda neden olduğunu bilmiyor
Aslında sizi genetik bölümüne yönlendirip sebebi öğrenseler de çok iyi olurdu çünkü ben de sizinle yaklaşık aynı haftalarda bir düşük yapmıştım Bir buçuk sene önce sonra Doktorum onu tavsiyesi üzerine Tıbbii genetik bölümüne gidip testler yaptırmıştım Ben de kanda pıhtılaşma çıkmıştı

Aslında sizi genetik bölümüne yönlendirip sebebi öğrenseler de çok iyi olurdu çünkü ben de sizinle yaklaşık aynı haftalarda bir düşük yapmıştım Bir buçuk sene önce sonra Doktorum onu tavsiyesi üzerine Tıbbii genetik bölümüne gidip testler yaptırmıştım Ben de kanda pıhtılaşma çıkmıştı
Çok geçmiş olsun

Benim de başıma aynısı gelmişti. 10 haftalıkken ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu. Doktorum genetikten test istedi. Ben de kan pıhtılaşmasinda heterozigot çıkmasına rağmen hamile kalınca hemen iğneye başlayalım kan sulandırıcı olarak dedi. Riske atmayalım dedi. Ayrıca tsha 5ti o da etkiliyormuş.

Siz de tüm tetkiklerinizi yaptırın bence her şey etkileyebiliyor kimse bu durumu tekrar yaşamak istemez..

Back
X