Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım sağlıkla ilerler. Doktoruna ilk gebeliginden bahset.Kızlar merhaba 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 1 haziranda 3 ay sonra hamilelik testi yaptım pozitif çıktı tekrar düşük yasarmiyim acaba
İlk gebelikten bahsettim bugün kontrole gidicem kan sonuçlarına bakicakUmarım sağlıkla ilerler. Doktoruna ilk gebeliginden bahset.
Saolun teşekkür ederimbunu zaman gösterir, allahtan başka kim bilebilir ki..
kaybınız için geçmiş olsun, yeni bebiş için sağlık mutluluk dilerim.
İçini ferah tut canim. Güzel bir doğum nasip olsunİlk gebelikten bahsettim bugün kontrole gidicem kan sonuçlarına bakicak
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİçini ferah tut canim. Güzel bir doğum nasip olsun
Düşünün sebebi neydi araştırdınız mıKızlar merhaba 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 1 haziranda 3 ay sonra hamilelik testi yaptım pozitif çıktı tekrar düşük yasarmiyim acaba
Doktorlarda neden olduğunu bilmiyorDüşünün sebebi neydi araştırdınız mı
Şu an kaç aylık olduDoktorlarda neden olduğunu bilmiyor
Aslında sizi genetik bölümüne yönlendirip sebebi öğrenseler de çok iyi olurdu çünkü ben de sizinle yaklaşık aynı haftalarda bir düşük yapmıştım Bir buçuk sene önce sonra Doktorum onu tavsiyesi üzerine Tıbbii genetik bölümüne gidip testler yaptırmıştım Ben de kanda pıhtılaşma çıkmıştıDoktorlarda neden olduğunu bilmiyor
Çok geçmiş olsunAslında sizi genetik bölümüne yönlendirip sebebi öğrenseler de çok iyi olurdu çünkü ben de sizinle yaklaşık aynı haftalarda bir düşük yapmıştım Bir buçuk sene önce sonra Doktorum onu tavsiyesi üzerine Tıbbii genetik bölümüne gidip testler yaptırmıştım Ben de kanda pıhtılaşma çıkmıştı
Bugün doktora görüncem kaç haftalık bilmiyorumŞu an kaç aylık oldu
Ben haziranda yaptınız testi gibi anladım kusura bakmayınBugün doktora görüncem kaç haftalık bilmiyorum
Benim de başıma aynısı gelmişti. 10 haftalıkken ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu. Doktorum genetikten test istedi. Ben de kan pıhtılaşmasinda heterozigot çıkmasına rağmen hamile kalınca hemen iğneye başlayalım kan sulandırıcı olarak dedi. Riske atmayalım dedi. Ayrıca tsha 5ti o da etkiliyormuş.Aslında sizi genetik bölümüne yönlendirip sebebi öğrenseler de çok iyi olurdu çünkü ben de sizinle yaklaşık aynı haftalarda bir düşük yapmıştım Bir buçuk sene önce sonra Doktorum onu tavsiyesi üzerine Tıbbii genetik bölümüne gidip testler yaptırmıştım Ben de kanda pıhtılaşma çıkmıştı