Merhaba, benim de riskli bir gebeliğim vardı progestan içmeme rağmen 3 hafta boyunca kanamam kesilmemişti. Bebeğimin gelişmesi de yavaştı normalde 11.haftaya girecekken son kontrolüme gittiğimde 6+1 de kalmış dedi. kalp atışını öncesinde duymuştuk ama son gittiğimizde duyamadık bebek de erimeye başlayınca hemen yatış verdi. Ben özelde ameliyat oldum. Bir gün boyunca düzenli aralıklarla ilaçlar verdiler ve kanamam başladı 6 7 saat aç kaldıktan sonra anestezi ile bayıltıp vakumla aldılar. Kısa süre sonra gözlerimi açsam da tekrar bayılmışım ve bir saat böyle bilinçsiz uykuyla geçti benim 2 saat sonra da taburcu ettiler. İlaç olarak da arveles ve antibiyotik yazmış. Ağrılarıma gelecek olursak ilk iki gün hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu ama sonrasında ağrılarım biraz rahatlasa da sağ bacağım ve kasık ile üstü çok sık ağrıyor. Arada adet sancısı gibi sancım da oluyor ama kısa süre sonra geçiyor. Onu burada da çoğu yazmış ama bu bacak ve kasık ağrısı normal mi onu bilemedim. Kanamalarım da şuan 6.gün bitti ve hala devam ediyor zaten çok şiddetli bir kanama olmadı adetin 3.4. günü gibi bir yoğunlukta oldu