Kürtaj

merrykisisiii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
2
0
1
25
Arkadaşlar ne olur dinlemeden yargılamayın.3 yaşında bebeğim var 3 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum bu zamana kadar hiç bırakmadım.Eşim çocuk konusunda pek sorumluluk almıyor sadece 10 dakika oynamayı çocuğa bakmaktan sayıyor.Geçen ay geçirdiğim grip nedeniyle ilacı 1 ay kullanmaya ara verdim kan pıhtılaşması olmasın diye(bu arada 2 senelik tüp mideliyim) ve bugün öğrendiğim hamileyim.ilaç korur diye korunmasız 1 defa ilişki oldu.Ve onda da hamile kaldım.Eşim 3 aydır işsiz fabrikadan işten çıkarıldı.Olan çocuğum çok yaramaz ve aksi.Sürekli onun peşinde dolanıyorum.Psikolojim zaten hiç iyi değil.Eşimle oturdum konuştum bu gebeliği kaldıramayacağımı ve aldırmak istediğimi söyledim.O da fikrimi saygı duyduğunu ama tam da çocuk için zamanı olduğunu söyledi.Maddiyat bir şekilde bulunur ama maneviyat kısmında çok yetersiz.Zaten olan çocuğa tek başıma bakıyorum.Ama çok da günah biliyorum ne olur bana akıl fikir verin

Seninde imtihanın bu yönde olmuş iyi düşün karar ver. Keyfi Kürtaj çok büyük günah. Ömür boyu vicdan azabı çekersin. Ahirette o bebek gelipte sana benim Allah'a kulluk etmeme neden engel oldun der hesap sorar. Nice bebek bekleyen insanlar var. Allah sana bunu nasip etmiş. Her gelen rizkiyla bereketiyle gelir bu maddi manevi olabilir. Sakin bu hataya bu gaflete düşme. 60 yıllık bir yaşam için ahiretini yakma bu vebale girme.

Seninde imtihanın bu yönde olmuş iyi düşün karar ver. Keyfi Kürtaj çok büyük günah. Ömür boyu vicdan azabı çekersin. Ahirette o bebek gelipte sana benim Allah'a kulluk etmeme neden engel oldun der hesap sorar. Nice bebek bekleyen insanlar var. Allah sana bunu nasip etmiş. Her gelen rizkiyla bereketiyle gelir bu maddi manevi olabilir. Sakin bu hataya bu gaflete düşme. 60 yıllık bir yaşam için ahiretini yakma bu vebale girme.
O kadar haklısınız ki dini açıdan dedikleriniz çok doğru ve çok günah.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Ben olmasın diye 3 sene
aslında bir nevi keyfi oluyor haklısınız.Ama bu yönler çok ağır basıyor evden iş yapmaya kalktım 2 ay önce çocuğum zaten çok yaramaz ve o kadar huysuz ki onun da benim de psikolojim bozulduğu için işi bıraktım evden de yapamadım.Sürekli stres içinde olan bir insanım 4 duvar arasında tek başımayım çocuk ile.Ayriyetten tüp mideliyim kendim bile yeterli kadar beslenemiyorum 2 lokma da tıkanıyorum.Gerçekten çıkmaza girdim Allah bana akıl fikir versin

Back
X