Kürtaj

aleynaykt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
39
8
1
27
Kızlar bebeğimin kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalıkken şuan 4. Günüm ilk iki gün zor geçmedi fakat son iki gün çok sancı çekiyorum doktora gittim bir sorun yok dedi rahimde de olumsuz bir durum yokmuş ama boşluğuma kadar sancım oluyor özellikle dokununca ve bazı hareket durumunda tuvalete çıktım göbeğimin etrafı acımaya başladı gaz problemi olabilir mi ta da daha yeni diye mi böyle acı var karnımda

3 kez kurtaj 1 kez hsg 1 kes hısteroskopı amelıyatı oldum hıc bırınde 2. gun ve sonrası agrı cekmedım. 3 gunu de gecmedı kanamalarım. bence baska dr a da kontrole gıt dedıgın gıbı gaz da olabılır ama enfeksıyon falan olmasın dıye hepsınde bı ılac da vermıslerdı . sen de kullandın mı?

Evet antibiyotik kullanıyorum histereskopi ben de oldum bir kere ve hiç ağrım olmadı ama kürtaj sonrası 4.günümde boşluğuma karnımın çevresinde sancı giriyor ara ara şuanda tuvalete çıktım ve göbeğimin çevresinde sancı var anlayamıyorum tahlillerde bir şey çıkmadı temizdi

kanama devam edıyor mu?

Çok hafif leke leke
anestezı sonrası bı kac gun kabızlık sındırım bosaltım sorunu yasamak da normal uyutuyorlar sonucta. ama pıhtı falan kalsa onu atmak ıcın sureklı kasılır dusuk agırısı gıbı hıssedebılırsın .

Dün gece acile gittim ultrasonla da baktılar rahimde bir şey görmedi normale dönüyor bir sorun yok dedi sağ yumurtalığımda kistim var o bu süreçte acır ağrır dedi ama kasıktan ziyade göbek çevremde sancılarım var hele şuan tuvalete çıktıktan sonra iyice sancılandım sırtıma kadar acaba ciddi bir gaz problemim mi Çar diye düşünüyorum cumartesi başka doktora randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…