• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

herşeyin hayırlısı belki bebişle düzelir ya:26:

sağol canım.sizin ve kızların fikrini almak istiyorum bir konuda.bundan sonra eşime nasıl davransam bilemiyorum.soğuk ve uzağım haklı olarak ve hep böyle mesafeli davransam mı?

ıyıkı aldırmamışsın arkadaşım, 40lı yaşlarda bir ablamız var( komşu)yıllar öncesinde eşinin zoruyla 2.bebegını aldırmış aradan yılllar gecmıs hala bunun acısını yaşıyor eşi bebek alındıktan sonra doktor bey kızmıydı erkekmiydi demiş doktor elıyle ısaret yapmış yürü git işine der gibi hem bebegı oldurt hemde cınsıyetını merak et :47:parambarca oldurulmus bır bebegın cınsıyetı ogrensen ne olacak be ınsan zıyanı:47::47::47::47:katil:47:

Son düzenleme:
Bu dünyaya sinanmak için geldik, esimizle cocugumuzla kaynanamizla komsumuzla nefsimizle ....... sinaniyoruz. Bu bebeklede sen sinanacaksin demekki.

Aldirma onun gunahini girme

kesinlikle aldırmalısın o çocuğunun hayatını mahvedersin.

benim arkadaşım böyle bir ortamda doğdu büyüdü. 5 yaşındayken ailesi boşandı babası da geçen gün öldü ve arkadaşım gerçekten çok buruk babam var mıydı yok muydu anlayamadan öldü keşke ben hiç doğmasaydım keşke o hiç böyle biri olmasaydı diye düşünüyor

ben de baba sevgisini yaşayamadan buyudum bazen keşke ben de baba sevgisi görseydim hayatım başka olurdu dıye duşunuyorum ama asla keşke hiç doğmasaydım dıye bırşey aklıma gelmedı

bence kışıden kışıye değişir baba sevgisi göremedim diye doğmadan ölmek ıstemek çok radikal bi düşünce.

Mlkctk yorumunu gorunce iyiki evlenmisim dedim

merhaba canım Allah yar ve yardımcın olsun ne gibi sorunların vardı bilmesemde şiddet olan bir evlilik kadın için çok zor.Her işte bir hayır var Rabbim sana bu evladı nasip etmişse Onun verdiği canı aldır demek biz kullara düşmez.Eşinin ne gibi sorunları var bilmiyorum bir arkadaşım tedavi olması şart demiş.Eğer olabilecek birşeyse ve tedavi sonrası hayatınız değişecekse evladınıda doğur geçmişi unutma ama çek bir sünger üzerine Rabbine dua et hakkında hayırlısı neyse bir an önce onu versin sana.
Eşin istiyorsa biraz insna olsun ve sana şiddet uygulamasın,ne acizliktir kadına el kaldırmak.Yazıklar olsun beddua etmek istemiyorum Rabbim evladının yüzüne baksın,inşallah tüm sorunlarını aşarsın buraya güzel şeyler yazarsın sevgiyle kal.

ıyıkı aldırmamışsın arkadaşım, 40lı yaşlarda bir ablamız var( komşu)yıllar öncesinde eşinin zoruyla 2.bebegını aldırmış aradan yılllar gecmıs hala bunun acısını yaşıyor eşi bebek alındıktan sonra doktor bey kızmıydı erkekmiydi demiş doktor elıyle ısaret yapmış yürü git işine der gibi hem bebegı oldurt hemde cınsıyetını merak et :47:parambarca oldurulmus bır bebegın cınsıyetı ogrensen ne olacak be ınsan zıyanı:47::47::47::47:katil:47:

merhaba canım Allah yar ve yardımcın olsun ne gibi sorunların vardı bilmesemde şiddet olan bir evlilik kadın için çok zor.Her işte bir hayır var Rabbim sana bu evladı nasip etmişse Onun verdiği canı aldır demek biz kullara düşmez.Eşinin ne gibi sorunları var bilmiyorum bir arkadaşım tedavi olması şart demiş.Eğer olabilecek birşeyse ve tedavi sonrası hayatınız değişecekse evladınıda doğur geçmişi unutma ama çek bir sünger üzerine Rabbine dua et hakkında hayırlısı neyse bir an önce onu versin sana.
Eşin istiyorsa biraz insna olsun ve sana şiddet uygulamasın,ne acizliktir kadına el kaldırmak.Yazıklar olsun beddua etmek istemiyorum Rabbim evladının yüzüne baksın,inşallah tüm sorunlarını aşarsın buraya güzel şeyler yazarsın sevgiyle kal.

sağolun.eşim gerçekten komleksli biri.bu evde iki yabancı gb yaşamak istiyorum onunla.yaşaduklarımı unutmayacağım ve bu uzaklığımla ona da her sn hissettireceğim çünkü elimden gelen çabayı ciddi manada göstermeme rağmen sonuç aynı.boşanmaktan korkmuyorum, bıraktım ipin ucunu...

sağol canım.sizin ve kızların fikrini almak istiyorum bir konuda.bundan sonra eşime nasıl davransam bilemiyorum.soğuk ve uzağım haklı olarak ve hep böyle mesafeli davransam mı?

bence eşinin üstüne gidip muhattap olma
hamile oldugunu biliyormu

bence eşinin üstüne gidip muhattap olma
hamile oldugunu biliyormu
eşim hamile olduğumu biliyor.bebeği lstiyor ama bundan sonra o eski sıcaklığıma hasret kalarak onu yaptığına pişman etmek istiyorum çünkü çok üzgünüm.bundan sonra hep uzak olmak istiyorum ona.hayat zor bu adamla...

Sevmediğin bir adamla yaşamak zor ... Boşanamamak daha zor ....

bir zamanlar sevmiştim ve evlendim.herşey yutuluyor da o elini kaldırması sevgiye, saygıya dair hiçbir şey bırakmadan alıp götürüyor.ilk günlerimiz geri gelmiyor,hepsi hayallerde kaldı yerini mecburen aynı evde yaşamak aldı...

Son düzenleme:
Ben bayramin 3. gunu kurtaj oldum.bebegimizin saglik durumu nedeniyle
3 cocugum var ama hala esimle bakisarak konusuyoruz bu konuyu.hala elimizdeki tek ultrason resmini ne atabiliyoruz ne baska Birsey.inan bana esim sakatta olsa yasama hakki vardi deyip kac kere agladi.ben cocuklar, kaynanamlar sanki hepimize 13. haftalik bebek degilde koca adammis gibi agir geliyor kaybedisimit.
Aldirma arkadasim.birini doyuran ikinciyide doyuramazmi sence.
Hala normale donemedim

Ben bayramin 3. gunu kurtaj oldum.bebegimizin saglik durumu nedeniyle
3 cocugum var ama hala esimle bakisarak konusuyoruz bu konuyu.hala elimizdeki tek ultrason resmini ne atabiliyoruz ne baska Birsey.inan bana esim sakatta olsa yasama hakki vardi deyip kac kere agladi.ben cocuklar, kaynanamlar sanki hepimize 13. haftalik bebek degilde koca adammis gibi agir geliyor kaybedisimit.
Aldirma arkadasim.birini doyuran ikinciyide doyuramazmi sence.
Hala normale donemedim

Allah,yuvanızı nazarlardan korusun.aldırmayı düşündüm ama vazgeçtim bu cinayetten.Allah'ım bebişimi sağlıkla ve hayırlarla kucağıma almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere bebişler versin.

Allah,yuvanızı nazarlardan korusun.aldırmayı düşündüm ama vazgeçtim bu cinayetten.Allah'ım bebişimi sağlıkla ve hayırlarla kucağıma almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere bebişler versin.

Ayyyy cok sevindim.hayirlisiyla seninde yuvan kurtulur mutlu mesut 2 tombisi buyutursunuz insallah

çocuğunuzu aldırıp aldırmamayı burdaki bayanlara değil kendi vicdanınıza sorun.durumunuzu ölçüp biçin ve vebaline başkalarını ortak etmeyin .zor bir durum allah yardımcınız olsun.

Back
X