• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu

Senin okutacağın öğrencilere de acıyorum artık. Kendine ne faydan olmuş ki, başkasına ne faydan dokunacak.

Onca rezaletin üstüne tekrar birliktelik yaşayıp, üstelik yine hamile olabilme ihtimalinden bahsediyorsun utanmadan. Senin gibiler ne yaşıyorlarsa hallediyorlar👍🏻

Midesiz misin? Gurur? Onur?
Kandirmadi ne olduğunu bile bile yaptın bunu, kandırma falan yok. Ayrıca tekrar kürtaj oldun mu? O arada nasıl seviştin, yok ilaç verdiyse kalan parça için eş imzası istenmez, sen neden arama gereği duydun. Neyse cevap istemiyorum. İsteyerek yaptın, şimdi boşuna kandırdı zart zurt hikayesi anlatma.
*Acilmis, yapacağını yapmışsın zaten, şimdi ne yaparsan yap.

Kürtaj için yeniden imza için arama falan hikaye belki boşanmayız dedin ve ilişkiye girdin sonra aynı tas aynı hamam bari hamile kalmasam dedin sonuç bence hamilesin ve bu adamdan kurtulamayacaksın

Sen bu iradeyle adam seni 40 kez suya götürür susuz getirir
İrade terbiyesi ile ilgili kitap seminer program ne varsa al

Bu herif senin onuruna şerefine haysiyetine kadınlığına ailene küfreden eski kocan değil mi
Bu kadar küfür hakaret yedikten sonra bir de koynuna mı girdin
O zaman bu herif haklı sen dünyanın küfrünü yesen de çok şükür deyip o hırtın şeyine hizmet ediyosun
Önerim de bir şekilde korun çünkü sen bu mükemmel izzeti nefs ve zekayla daha çook kandırılırsın

Geçmiş konularımı biliyorsunuz hemen kızmayın barışma gibi düşüncem yok kesinlikle , cuma günü dava vardı davadan 3 gün önce çocuk aldırmıştım muayeneye gittim doktor çocuk aldırdınız ama kanamanız olmadıysa gebelık devam edıyor olabılır dedı 4 haftalık oldugu ıcın bende esımı aradım hani tekrar kürtaj bılgısı ıcın onay lazımdır diye o da geldi falan sonra beni yine kandırdı şerefsız güzel konuştu falan derken kürtajdan 3 hafta sonra benımle yine bırlıkte oldu neyse ben hemen 2 gün sonra yasmin içtim dava ertelendı bekliyorum kanamam gelsin diye gelmedi gebelık varmıdır acaba bu arada eşimle cidden bitti çünkü şu 4 günde yaptıkları 5 yıla bedeldi resmen benı kullandı etti çocuğu varsa dahi ıstemedıgını falan söyledi küfürker zaten fazla neyse çocuk yoktur degıl mı bir de yenıden bırlıkte oldum ama 2 gün sonra hemen yasmin içtim Insallah yine kalmam rahim duvarım incelmiş zaten doktor dedı Insallah kanamam gelır ve ben boşanırım hemen

Fütursuzca seviş hamile kal bebek aldir, ayril tekrar seviş bida hamile kal bida aldir o sabilerin günahıni nasil ödeyeceksin sen yaaa birde öğretmenmissin, mesleğinden istifa et senin gibiler eğitim vermesin ne bu boyle yaaa, senin okuttuğun piril pırıl o çocukların günahı ne

Ya trol müsün diye eski konularına baktım ama malesef gerçeksin, bir de eğitimcisin cahil biri de değilsin. Lütfen tedavi gör, hiç normal değilsin.
Bu da mı öğretmen ay yeto

Yeni nesil öğretmenlerde gerçekten bir sıkıntı var. Yani anlattıkları çok saçma kürtaj oldum ama ya hamileysem(???) deyip adamla irtibat kurma bahanesi, sonra Yasmin in ne işe yaradığını bilmeden kullanma, suursuzluk, ne ararsan var.

Kızım anan baban yok mu sana vasi atasınlar bu kafayla başına iş alacaksın sen

Senin okutacağın öğrencilere de acıyorum artık. Kendine ne faydan olmuş ki, başkasına ne faydan dokunacak.

Onca rezaletin üstüne tekrar birliktelik yaşayıp, üstelik yine hamile olabilme ihtimalinden bahsediyorsun utanmadan. Senin gibiler ne yaşıyorlarsa hallediyorlar👍🏻
Bu tür öğretmenlerin öğrencilerine de aklı başında davranması mümkün mü ? Değil tabi ki. Valla biz de var birtane . Yaşı 55 zerre olgunlaşmamış . Saçmasapan söylemleri var akla zarar. Not hakkı da yiyor .

Her şeyi geçiyorum, kürtaj süreciniz sizi bu denli incitmişken eşinizin sevişirken inatla korunmaması sizi aslında hiç sevmediğini ve sağlığınızı umursamadığını açık açık gösteriyor.

Back
X