geçmiş olsun canım inşallah bir dahaki sağlıklı olur kucağına alıp büyütürsünBende 8 haftalikken ayni durumdan kaybettim bebegimi 35.günümde adet oldum
çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun Insanın bir kafası karışıyorhayır olmazsın o kürtaj dan kalan kanama normal 1 aylik süreni bekliceksin canım çok geçmiş olsun
Yapisiklik falan mi oldu die cok korkuyorumaz gelmesi normal zaten o ara giden gidiyor öteki ay genelde az gelir kolay birşey yaşamadık çünkü her türlü değişiyor bütün vucut
Senin ilk adetin.nasil olmustuhmm ben Dr a güvendiğim için takmadım öyle şeyleri ancak eğer şüphen var ise bir muayne ol derim
valla 1 sene olduğu için ve üstüne bir düşük bir kimyasal yaşadığım için çok hatırlamıyorum ama eğer adetin düzenli ise kasma kendini ben son gebelikten sonra o ay ki adetim saçma sapan birşey oldu az geldi felan
Kesinlikle coookk coookk zor.bana hastanede medikal düşük yaptirdilar.o cektigim sanciyi sana anlatamam.10 tane cocuk dogursam o kadar acı cekmezdim emin ol.saatlerce mahvoldum.bide onun ustune ertesi gün kurtaj falan iyice dagildim.o gunden beri hala bunalimdayim kendime gelemedimaz geldiğine üzülme ya çok gelseydi o zaman asıl problem olurdu birde bu taraftan düşün ve çok ta takma ilerine bak :) kadın olmak zor valla onu anladım. ben
geçmiş olsun niye öyle oldu ki? Bana da bir ilaç verdiler serumla bebek aşağı insin diye sonra anestezili kürtaj oldum ağrım az oldu ertesi gün hiç ağrı kalmadı şimdi sadece kanama oluyor yanında bazen sancı.Kesinlikle coookk coookk zor.bana hastanede medikal düşük yaptirdilar.o cektigim sanciyi sana anlatamam.10 tane cocuk dogursam o kadar acı cekmezdim emin ol.saatlerce mahvoldum.bide onun ustune ertesi gün kurtaj falan iyice dagildim.o gunden beri hala bunalimdayim kendime gelemedim
Banada dil altindan hap verdiler cnm bide rahimden koydular.düsügun sancısı bi taraftan,bide zaten ilacin sanci yapma özelliği varmis.bitirdi beni.antibiyotiklerini duzenli kullan aman diyim.vakum kurtaj mi oldungeçmiş olsun niye öyle oldu ki? Bana da bir ilaç verdiler serumla bebek aşağı insin diye sonra anestezili kürtaj oldum ağrım az oldu ertesi gün hiç ağrı kalmadı şimdi sadece kanama oluyor yanında bazen sancı.
kullanıyorum canım bugün bitiyor arada bir kez içemedim sadece. Vakum ile oldu sanırım bak ona hiç dikkat etmedim Zekai Tahir Burak hastanesinde oldu. Dün de usg kontrolüne gittim parça yok şükür. Sen çok zorlanmışsın Allah bir daha yaşatmasın.Banada dil altindan hap verdiler cnm bide rahimden koydular.düsügun sancısı bi taraftan,bide zaten ilacin sanci yapma özelliği varmis.bitirdi beni.antibiyotiklerini duzenli kullan aman diyim.vakum kurtaj mi oldun
Aminnn.hala kendime gelemedim CAnım. Bekliycez artik bakalim hayirlisi. İnşallah yapisiklik tuplerde tikanma vs olmaz ondan korkuyorum bendekullanıyorum canım bugün bitiyor arada bir kez içemedim sadece. Vakum ile oldu sanırım bak ona hiç dikkat etmedim Zekai Tahir Burak hastanesinde oldu. Dün de usg kontrolüne gittim parça yok şükür. Sen çok zorlanmışsın Allah bir daha yaşatmasın.
Aminnn.hala kendime gelemedim CAnım. Bekliycez artik bakalim hayirlisi. İnşallah yapisiklik tuplerde tikanma vs olmaz ondan korkuyorum bende[/QUOTE İnşallah olmaz öyle şeyler düşünme umutlu olmaya çalış. Ben de çok üzülüyorum ama kendimizi toparlamamız da lazım. Kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay bence sen artık bugünleri değerlendir bir ay geçmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?