Kürtajdan bir hafta sonra adet olunur mu

Asimisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
1.144
1.392
133
Kızlar günaydın, 29 Ağustos ta kürtaj oldum 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu. O günden beri hafif kanama var ama dün akşam kanama regl kanamasına döndü regl sancılarım da oldu. Kürtaj sonrası bu kadar kısa sürede regl olmak normal mi?

Bende 8 haftalikken ayni durumdan kaybettim bebegimi 35.günümde adet oldum

hayır olmazsın o kürtaj dan kalan kanama normal 1 aylik süreni bekliceksin canım çok geçmiş olsun

Arkadaslarr bende 1 ay once düşük yaptim ertesi gun parca kalmasindan kurtaj oldum.ilk adetimi 29.günü gördüm. Hem diger adetlerime gore miktari az ve pihtili geldi, hemde 2 gün sürdü. Başına boyle bisey gelen var mi acaba

az gelmesi normal zaten o ara giden gidiyor öteki ay genelde az gelir kolay birşey yaşamadık çünkü her türlü değişiyor bütün vucut

hmm ben Dr a güvendiğim için takmadım öyle şeyleri ancak eğer şüphen var ise bir muayne ol derim

valla 1 sene olduğu için ve üstüne bir düşük bir kimyasal yaşadığım için çok hatırlamıyorum ama eğer adetin düzenli ise kasma kendini ben son gebelikten sonra o ay ki adetim saçma sapan birşey oldu az geldi felan

Sagol canim o zaman az gelmesinde bi skinti yok yani.icimi rahatlattin valla

az geldiğine üzülme ya çok gelseydi o zaman asıl problem olurdu birde bu taraftan düşün ve çok ta takma ilerine bak :) kadın olmak zor valla onu anladım. ben

az geldiğine üzülme ya çok gelseydi o zaman asıl problem olurdu birde bu taraftan düşün ve çok ta takma ilerine bak :) kadın olmak zor valla onu anladım. ben
Kesinlikle coookk coookk zor.bana hastanede medikal düşük yaptirdilar.o cektigim sanciyi sana anlatamam.10 tane cocuk dogursam o kadar acı cekmezdim emin ol.saatlerce mahvoldum.bide onun ustune ertesi gün kurtaj falan iyice dagildim.o gunden beri hala bunalimdayim kendime gelemedim

geçmiş olsun niye öyle oldu ki? Bana da bir ilaç verdiler serumla bebek aşağı insin diye sonra anestezili kürtaj oldum ağrım az oldu ertesi gün hiç ağrı kalmadı şimdi sadece kanama oluyor yanında bazen sancı.

Banada dil altindan hap verdiler cnm bide rahimden koydular.düsügun sancısı bi taraftan,bide zaten ilacin sanci yapma özelliği varmis.bitirdi beni.antibiyotiklerini duzenli kullan aman diyim.vakum kurtaj mi oldun

Banada dil altindan hap verdiler cnm bide rahimden koydular.düsügun sancısı bi taraftan,bide zaten ilacin sanci yapma özelliği varmis.bitirdi beni.antibiyotiklerini duzenli kullan aman diyim.vakum kurtaj mi oldun
kullanıyorum canım bugün bitiyor arada bir kez içemedim sadece. Vakum ile oldu sanırım bak ona hiç dikkat etmedim Zekai Tahir Burak hastanesinde oldu. Dün de usg kontrolüne gittim parça yok şükür. Sen çok zorlanmışsın Allah bir daha yaşatmasın.

Aminnn.hala kendime gelemedim CAnım. Bekliycez artik bakalim hayirlisi. İnşallah yapisiklik tuplerde tikanma vs olmaz ondan korkuyorum bende

Ben de kürtaj olmak zorunda kaldım bugün ağrılarım var.çıktıktan 20 dakika sonra falan da kustun afedersiniz
Midem çok bulandı allahtan geçti
Ben sıra beklerken bebekler doğdu ne güzeldiler
Benim de kısmetimde yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…