- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
canım cok gecmiş olsun...bende ılk bebgımde yasadım bu olayı.henuz 8haftalıktıkı kalbı durdu...
kurtaj oldum ilaç falan vermedıler dusuun dıye kendılıgınden.kurtajdan sora drum 6ay dedı korunun.bızde korunduk.sebebıde rahmın kendını toplaması...eger korunmassan tekrar etme olasılıgı yuksekmiş canım...ve 6ay sonra tekarar dr a gıtıık korunmayı bıraktık...ve hiç ummadıım anda daha ılk ayda oglusum surprız yaptı ve geldı bıze:)))darısı tum ıtıyenlere...Rabbım herkeze bır topan evlat nasıp etsın...hersey gonlunuzce olsun....sewgıler
benim 1 ay kadar önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu.doktorum kürtajdan 1 hafta sonra kontrol etti ve 1 ay korunman yeterli dedi.kürtajım çok iyi geçti rahmim tertemizdi. sanırım bu birazda kişiye göre ve hamilelik haftasına göre değişiyor.bebeğim 11 haftalıktı ama 9 haftalık gelişmişti.birde ben düşük yapmadım düşüklerde rahim daha çok deforme oluyor galiba.zaten hemen olcak diye birşeyde yok keşke olsa sağlıkla kucağıma alsam benneyaptımkiSudenaz geçmiş olsun. Hikayelerimiz çok benziyor. Ben de 9+1 günlükken çok hafif bir lekelenme sonrası ne olur ne olmaz diye doktora gittim ve bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi doktor. Önce karından baktı sonra alttan. Yine ne olur ne olmaz diye belki yanılma olmuştur diye tıp fakültesinin aciline de gittik. Hatta orada doktor bu şekilde gelen çok oluyor sonuçta biz görüyoruz kalp atışını ümitsizliğe kapılmayın hemen dedi ama ne yazık ki sonuç değişmedi. Yalnız ben kürtaj oldum. İlaç falan vermediler mutlaka kürtaj olmalısın dediler.
Bu kürtaj sonrası hamile kalma durumunda doktorlar arasında da büyük ihtilaf var ben o yüzden ilk adetten sonra başlayacağım çalışmalara. Sonuçta düşükten bir yıl sonra hamile kalıp yine düşürenlerde var hemen sonra hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yapanlarda.
Bir de ben çok araştırdım ama bu konuda yapılmış bir bilimsel çalışmada yok sanırım. Bazı verilere göre yalnız kürtajdan hemen sonra hamile kalınınca düşük ihtimali biraz artıyormuş.
benim 1 ay kadar önce 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu.doktorum kürtajdan 1 hafta sonra kontrol etti ve 1 ay korunman yeterli dedi.kürtajım çok iyi geçti rahmim tertemizdi. sanırım bu birazda kişiye göre ve hamilelik haftasına göre değişiyor.bebeğim 11 haftalıktı ama 9 haftalık gelişmişti.birde ben düşük yapmadım düşüklerde rahim daha çok deforme oluyor galiba.zaten hemen olcak diye birşeyde yok keşke olsa sağlıkla kucağıma alsam benneyaptımki
mrb ben yeni katıldım aranıza yeni düşük yapmış biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?