• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba 8 haftalik gebeydim kalp atışı durduğu için sancı yolu ile düşük yaptım sonra rahmimi temizlediler 10 gün ilişki yaşamamam konusunda uyardı ama ben hemn hamile kalmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba 8 haftalik gebeydim kalp atışı durduğu için sancı yolu ile düşük yaptım sonra rahmimi temizlediler 10 gün ilişki yaşamamam konusunda uyardı ama ben hemn hamile kalmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim sabır versin birdaha yasatmasın hiçkimseye. Bence biraz hem kendine hemde vücuduna zaman tanı. Bende üç kez kaybettim Doktor sana söylemedimi 3 adet gecsin veya iki adet gecsin korun diye. Risk alma kalırsın onuda kaybedersin Allah korusun. Bünyen toparlansın biraz zaman ver.

Gecmis olsun canim bende yasadim ayni seyleri allah sabirlar versin. Oncelikle doktor tavsiyesine uymani öneririm ilk 10 gun bekle temizlensin icin. Bende hemen hamile kalmak istedim cok sukur kaldimda suan 4 aylik kizim var. İlk ay denedik olmadi sonraki ay yumurtlama testlerinden aldm ve yumurtlama gunlermde iki gunde bir iliskiye girdik sonrasinda hamile kaldim. Rabbim sanada nasip etsin insallah...

Cok sevindim senin adına.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Acele ettigini dusunmuyorum biz de oyle yapicaz insallah..Doktor bir ay beklemen yeterli dedi.O kadar iyi anliyorum ki seni o acinin tek tesellisi yeni bir bebek
Merhaba, bende aynı sıkıntılı süreci yeni yaşıyorum. Buyüzden iyi örneklere çk ihtiyacım var. Siz bu yazıyı geçtğmz yıl yazmışsınz ama nekadar süre sonra bebeğiniz oldu acaba? Çok ara vermeden hemen denemenin faydasını gördünüz mü? Gerçekten de kürtajdan sonra hamile kalmak daha mı kolay?

Merhaba canim çok gecmiş olsun. Bende mayıs 15 de ikinci kez kürtaj oldum. Banada doktorum iki adet beklemen yeterli dedi. Bu arada bende kan pihtilasmasi testlerini yaptirdim. Onlar cikana kadar zaten iki adet olmuş olucam. Bence iki adet yeterli olur ama tabi sen yine doktoruna bir sor.
Merhaba, bende yeni ilk kürtajımı oldum malesef🙁 doktorum hemen genetk teste gönderdi ama kan pıhtılaşma testi vs bişi demedi. Bunun için tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum basit bir test mi acaba, aç karnına kan mı alınıyor, ne kadar sürede çıkıyor?

Merhaba arkadaşlar geçen sene aşılama ile hamile kalmıştım 8 haftalikken kalbi durmuş bebegimin ve kürtaj olmustum. Tam üç ay sonra tekrar hamile kaldım hem de tedavisiz şimdi oğlum kucagimda 27 günlük. Hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim zamanını bekliyordur.
Merhaba sizinle birebir aynı süreci yaşıyorum şuan 😢 yazığınız umut oldu. 2 ay bekleme sürem var sonra deneyebilirsnz dedi doktorumuz. Bu 2 aylık zorunlu bekleme süresinde bana özellikle önerebileceğiniz birşeyler varmıdır? Şuan imom vitaminine devam ediyorum yemeklerime dikkat ediyorum ama yinede bir tavsiye iyi olabilir?

Kzlar umutlarımızı kaybetmeyin 7 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kürtaj ile alındı 3 ay hamile kalma dendi ben 2.ayda hamile kaldım ve şuan 4 aylik bir kızım var erken doğum oldu 32 haftalık ama allaha şükür şuan yanımda ve sağlıklı darısı isteyen herkese insallah
Merhaba, bu tarz umut verici yazılar görmek inanılmaz moral oluyor. Bende ilk hamileliğimi 8.haftasnda kalbi durması nedeniyle zorunla kürtajla kaybettim. İlk gebeliğimdi çk üzgünüm daha 1 hafta oldu😢 dr 2 ay bekleme süresi verdi. Şuan günleri sayıyorum. Burda okuduklarıma göre görüyorumki kürtaj sonrası kısa sürede hamile oranı oldukça fazla. Sizde de öyle olmuş ne güzel. Peki bu 2 aylık bekleme süresinde bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz?

Merhaba, bende yeni ilk kürtajımı oldum malesef🙁 doktorum hemen genetk teste gönderdi ama kan pıhtılaşma testi vs bişi demedi. Bunun için tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum basit bir test mi acaba, aç karnına kan mı alınıyor, ne kadar sürede çıkıyor?
Merhaba canim. Çok geçmiş olsun. Malesef ilk düşük veya zorunlu kürtajda pıhtılaşma testinden bahsetmiyor bile doktorlar. En az iki düşük olmasi gerekiyormuş. Ben doktoruma sordum yaptirabilirsin demişti. Ben testi eğitim ve araştırma hastanesinde gidip yaptırdım. Sadece kan verdim o kadar. Aç veya tok olman faketmiyor. İki ayda çıktı sonuçları. Sen tabi doktoruna yine sor.

Hep burdan okurum yazilanlari . Biri sorununu yazinca okursun kendinle benzetirsin sonunu yazar die beklersin ama yazmaz. Sinir olurdum. Aynı şeyi bende yapmiycam ve yaziyorum. Doktordan geldim ve yeni hamilelikmiş . Doktor bile sasirdi. Hic adet olmadan ilk ay hamile kalmışım. İnsallah sonu iyi olur bu kez. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...:anneadayı::emir_bebek::anne::nazar:
Simdı nasıl kaç aylık bebis

Hep burdan okurum yazilanlari . Biri sorununu yazinca okursun kendinle benzetirsin sonunu yazar die beklersin ama yazmaz. Sinir olurdum. Aynı şeyi bende yapmiycam ve yaziyorum. Doktordan geldim ve yeni hamilelikmiş . Doktor bile sasirdi. Hic adet olmadan ilk ay hamile kalmışım. İnsallah sonu iyi olur bu kez. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah...:anneadayı::emir_bebek::anne::nazar:
Sımdı kaç aylık bebis

Kızlar buraya umut olsun diye yazıyorum bende bir zamanlar sabahlara kadar bu forumda dolanırdım. Kürtaj sonrası hiç adet görmeden ikinciye hamile kaldım dogurdum cok şükür 15 aylık bir kızım var. Şimdi ise tekrar hamileyim 22 haftalık . Bir oğlum olucak nasipse. Demem o ki kürtaj sonrası ne olur relax olun kafanıza takmayın inanın takıntı haline getirmedikce kendiliğinden oluyor.Bende buralarda hep arastırma yaptım kürtaja gideceğim gün cıktıktan sonra hatta doktora sordum vs. Sonra dedim nasip ne zaman olursa olsun ben elimden geleni yaptım dedim ve tevekkül ettim hiç beklemediğimz bir anda geldi iki bebeğimizde . Oysaki ne cok ugrasmıstık ilki için ama takıntı haline getirmiştim artık forumlar arastırmalar kürler vs . Hepsi boş Rabbim ne zaman ol derse inanın o zaman oluyor. İlk hamileliğimde kürtaj sonrası oldugu için bi takım sorunlar yasadım ama cok sükür saglıkla kavustum.Her gittiğim doktor farklı seyler söyledi alıncaktı hatta bebeğim mol gebelik mi dersiniz dıs gebelikmi işitmediğim sey kalmadı.Biliyorum bu duygu engellenemiyor ama eger kendinizi biraz rahat bırakabilirseni baska seylere kafa yorabilirsenz bir probleminizde yoksa ummadıgınız bir anda olacaktır. Tavsiyem ben ilk hamileleiğim sırasında cok yıprandım eger sabır edebilirseniz kürtaj sonrası bir iki adet dönemi gecirin derim sonra da tevekkül tevekkül tevekkül 🙏🏻Bana kızanlarınız vardr belki senin tuzun kuru gibisinden ama inanın aynı yollardan gecmiş aynı duyguları yasamıs biri olarak yazıyorum size ve cok iyi anlıyorum sizi..Sağlıcakla kalın umarım en kısa zamanda cift cizgiler görürsünüz ve hersey yolunda gider sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar buraya umut olsun diye yazıyorum bende bir zamanlar sabahlara kadar bu forumda dolanırdım. Kürtaj sonrası hiç adet görmeden ikinciye hamile kaldım dogurdum cok şükür 15 aylık bir kızım var. Şimdi ise tekrar hamileyim 22 haftalık . Bir oğlum olucak nasipse. Demem o ki kürtaj sonrası ne olur relax olun kafanıza takmayın inanın takıntı haline getirmedikce kendiliğinden oluyor.Bende buralarda hep arastırma yaptım kürtaja gideceğim gün cıktıktan sonra hatta doktora sordum vs. Sonra dedim nasip ne zaman olursa olsun ben elimden geleni yaptım dedim ve tevekkül ettim hiç beklemediğimz bir anda geldi iki bebeğimizde . Oysaki ne cok ugrasmıstık ilki için ama takıntı haline getirmiştim artık forumlar arastırmalar kürler vs . Hepsi boş Rabbim ne zaman ol derse inanın o zaman oluyor. İlk hamileliğimde kürtaj sonrası oldugu için bi takım sorunlar yasadım ama cok sükür saglıkla kavustum.Her gittiğim doktor farklı seyler söyledi alıncaktı hatta bebeğim mol gebelik mi dersiniz dıs gebelikmi işitmediğim sey kalmadı.Biliyorum bu duygu engellenemiyor ama eger kendinizi biraz rahat bırakabilirseni baska seylere kafa yorabilirsenz bir probleminizde yoksa ummadıgınız bir anda olacaktır. Tavsiyem ben ilk hamileleiğim sırasında cok yıprandım eger sabır edebilirseniz kürtaj sonrası bir iki adet dönemi gecirin derim sonra da tevekkül tevekkül tevekkül 🙏🏻Bana kızanlarınız vardr belki senin tuzun kuru gibisinden ama inanın aynı yollardan gecmiş aynı duyguları yasamıs biri olarak yazıyorum size ve cok iyi anlıyorum sizi..Sağlıcakla kalın umarım en kısa zamanda cift cizgiler görürsünüz ve hersey yolunda gider sağlıklı bir hamilelik gecirirsiniz Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Acaba kürtajdan sonra hemen hamile kaldığınızda ara ara koyu kahve tarzında lekelenmeleriniz oldu mu? Ben 35 gün önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 gündür bi kaç damla koyu kahve siyah lekelenmelerim var ama bi türlü regli olamadım. Umutlanmak istemiyorum ama yine de olursa çok ama çok mutlu olurum

Bende ayni sekilde tepecikde kurtaj oldum ama 1 sene bekledm ayni seyleri tekrar yasamamak icin doktorlar ne diyorsa bir bildikleri vardir bekle demelerinin sebebi ise kurtaj yapilirken rahim duvari inceliyor cunku kaziyorlar rahimde her hangi bir delin yada baska sorun olmamasi icin belirli bir sure beklemek lazm dogru olan neyse ona uyun

Acaba kürtajdan sonra hemen hamile kaldığınızda ara ara koyu kahve tarzında lekelenmeleriniz oldu mu? Ben 35 gün önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 gündür bi kaç damla koyu kahve siyah lekelenmelerim var ama bi türlü regli olamadım. Umutlanmak istemiyorum ama yine de olursa çok ama çok mutlu olurum
Canm kurtajdan sonrada en az 40 gun lohusalik geciriyorsun yani kanama vesaire oluyor kahverngi leke snrasnda da devam edyr

çok güzel şeyler umut verici olmuş canım gerçekten. Benim de şuan 8. haftadayım kalp atışalrını duyamadık. bekliyorum 1 hafta daha bir umut işte. Kürtaj dedi aslında doktor ama ben yine de beklemek istedim 1 hafta. Bakalım Çarşamba son bir kontrolum var olmadı perşembe sonlandıracağım. Ben desonrası için de endişelerim var. Kürtaj sonrası hamile kalınamıyor deniliyor hemen 6 ay korunmak lazım deiliyor. Ben zaten 1.5 sene üstüne bu bebeğime hamile kaldım. yine o kadar beklersem yaş gelecek 40 a. İçimdeki isteğin ölmesini istemiyprum. Bebek duygusundan vazgeçmek istemiyprum şuan ama ileride bana ne gözterir bilmiyorum.Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını.

Merhaba kızlar geçen ay 9 haftalıkken bebeğimın kalbi durdu ve kürtaj oldum benim durumum biraz farklı bende trizomi 13 ve 22 kromozomlarda hata var ona rağmen 7 hamileliğimde 2 tane sağlıklı gebelik elde ettik çok şükür bi kızım bi oğlum var kızım tüp bebek yöntemiyle oldu oğlum ise kendiliğinden geldi diyeceğim oki umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah hepiniz en kısa zamanda sizlere de nasip etsin herşey gönlünüzce olsun
Merhaba trizomi 22 ile ilgili bilgi bulamadım ben de siz neler öğrendiniz acaba

Back
X