arkadaşlar 20 ağusta kürtaj oldum 5. yılda gelen mucizemin, 8 haftalık bebeğimin kalbi atmıyordu. bebeğimi patolojiye gönderdiler.ilkti... umarım aynı acıları yeniden yaşatmaz allah, tek bana değil, düşmanıma bile vermesin bir daha bu acıyı...
genetik testlerini ve pıhtılaşma testini izmirde yaptırbileceğim neresi var bilmiyorum. maddi yönden göçtük, eşim de işsiz

devlet karşılıyor mu? sanırım 3 düşük olmadan bakmıyor devlet...belki de çok basit bir tedaviyle hallolacak bir şey için 3 defa mı yanmak lazım anlamıyorum ki...belki ssk anlaşmalı bir özel hastane yapabilir mi?
bu aada ben karmakarışığım...nice yldan nice tedaviden sonra gelmişti bebeğim,yine hamile kalabilir miyim bilmiyorum. kalsam da ya yine beni bırakırsa korkusu...hatta şu anda cinsellikten bile korkuyorum... :kedi: sanki 5 yıllık evli değil de bakire gibi hissediyorum kendimi. 2 hafta oldu kürtaj olalı,psikolojik mi hormanal mi bilmiyorum. ağlama krizlerim de var, her gece her gece kabus da görüyorum. her gece yeniden yeniden kürtaj oluyorum rüyamda. bazen de bebeğimin yaşadığını söylüyorlar. bazıları kınıyor beni, tırnak kadar elsiz ayaksız bebeğe bu kadar üzülünür mü diyorlar. ama içim acıyor...