• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan kısa bir süre sonra hamilelik?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
366
142
18
30
Arkadaşlar ben yakın zamanda kürtaj oldum. İkizlere hamileymişim ve kalpleri durmuş ve o gün kürtaj oldum aynı gün içinde yaşadım her şeyi. Bana doktorum eğer çocuk düşünüyorsan pek ara verme dedi. Tabiki 1 ay falan dınlen rahmin toparlasın ama kürtajdan sonra birkaç ay içinde hamile kalma ihtimali çok daha yüksek oluyor o yüzden ertelemeni önermiyorum dedi. Ben de korktum acaba biraz zaman geçince çocuk olması zor mu? Ve dediği gibi kürtajdan sonra hamile kalma ihtimali daha mı yüksek? Lütfen bilenler yardımcı olsun

Merhaba canım ben kürtajdan sonra bir ay korundum doktor da öyle söylemişti rahmin toparlansın diye bir ay geçtikten sonra korunmayı bıraktı 4 ay sonra hamile kaldım şuan 5 haftalık eğer çocuk düşünüyorsan erteleme canım

Merhaba canım ben kürtajdan sonra bir ay korundum doktor da öyle söylemişti rahmin toparlansın diye bir ay geçtikten sonra korunmayı bıraktı 4 ay sonra hamile kaldım şuan 5 haftalık eğer çocuk düşünüyorsan erteleme canım
Bir de eskiden 6 ay Korunun diyorlarmış ama şimdi iki tane doktor falan uzun süre korunma gebelik ihtimali daha yüksek başlarda dedi. Ne güzel sizin kısa süre içinde olmuş. Ben de istiyorum kısa süre içinde sağlıklı bir şekilde inşallah. Ovülasyon testi kullandınız mı acaba hiç?

Bir de eskiden 6 ay Korunun diyorlarmış ama şimdi iki tane doktor falan uzun süre korunma gebelik ihtimali daha yüksek başlarda dedi. Ne güzel sizin kısa süre içinde olmuş. Ben de istiyorum kısa süre içinde sağlıklı bir şekilde inşallah. Ovülasyon testi kullandınız mı acaba hiç?
Evet kuzum ilk bir ay korun sonrasında korunma akışına bırak rahat ol.inanki hiç takip etmedim ovulayon felan bende şoka girdim test yaptığımda ama halen tedirginim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer darısı en yakın zamanda senin başına kuzum

Kayıplarınız için çok üzgünüm. Kürtaj sonrası 1 kere adet gördüm sonra gebe kalmıştım. Gebeliğin ilk zamanlarında kayıp olmuşsa doktorlar böyle diyor. İlerleyen haftalarda korunma süresi birkaç ay olsun istiyorlar. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Evet kuzum ilk bir ay korun sonrasında korunma akışına bırak rahat ol.inanki hiç takip etmedim ovulayon felan bende şoka girdim test yaptığımda ama halen tedirginim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu sefer darısı en yakın zamanda senin başına kuzum
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur. İnşallah Allâh sağlıklı bir şekilde bana da nasip eder 🥺

Kayıplarınız için çok üzgünüm. Kürtaj sonrası 1 kere adet gördüm sonra gebe kalmıştım. Gebeliğin ilk zamanlarında kayıp olmuşsa doktorlar böyle diyor. İlerleyen haftalarda korunma süresi birkaç ay olsun istiyorlar. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ne güzel adınıza çok sevindim. Genelde ruhsal olarakta hazır hissediyorsan bekleme dediler bana. Bir de hastanede karşılaştığım biri bana çok bekleme rahmin yapışır dedi bu ne kadar doğru acaba? Ya da kulaktan dolma saçma bir şey mi çok çözemedim. Ovülasyon testi kullandınız mı peki? Ben ilk defa almayı düşünüyorum kullananlar çok işe yaradığını söylüyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında eğer biliyorsanız

Back
X