Merhaba ben de bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim düşük olmayınca kürtajla aldılar.Doktorum Ankaranın en ünlü doktorlarından biri.Bu ay bile hamile kalabilirsin hiç beklemeye gerek yok dedi.Kürtajın olduğu gün adetin 1.günü sayılıyormuş.Ben de ovülasyon testi almıştım ve 13.gün de denemeye başladım aynı gün çift çizgi verdi.2 gün sonra ikinci çizgi tekrar yaptıpımda testi silikleşti ve sonra yumurtalama günüm geçtiği için hiç çift çizgi çıkmadı.O dönemde 3 defa ilişkiye girdim ve bugünlerde hamile olduğumu düşünüyorum. Daha önce 2 defa hamilelik yaşadım ve hepsinde erken dönemde yaşadıklar aynı.
- Müthiş bir baş ağrısı
- Yüzde sivilcelenme
- Sağ kasık ağrısı
Kan testine erken olmasına rağmen yaptırdım çünkü döllenmeden sonraki 5-6 gün içinde kana bhcg hormonu geçiyormuş düşük de olsa çıkar diye düşünüyorum. Sonucu hakkında sizi bilgilendiririm.Ancak yanlış yönlendirmek istemem ama kürtaj sonrası eğer bir komplikasyon olmadıysa 15 gün içinde hamile kalınabiliyor.Ben 2-3 ay beklemek istememiştim dr.umda beni desteklemişti.Umarım hamileyimdir ve herşey yolunda gider.