Kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınır

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
290
103
Geçen hafta 17 haftalık bebeğimi normal doğumla kaybettim sonrada kürtaj oldum. Yaşadığım acıyı tarif edemem. Ve bunu geçircek tek şey bi bebek. En erken ne zaman denemeye başlamalıyız. 1 ay zaten genetik test sonucu bekliycez. 1 ay sonra denenir mi yoksa daha beklemek mi lazım

Geçen hafta 17 haftalık bebeğimi normal doğumla kaybettim sonrada kürtaj oldum. Yaşadığım acıyı tarif edemem. Ve bunu geçircek tek şey bi bebek. En erken ne zaman denemeye başlamalıyız. 1 ay zaten genetik test sonucu bekliycez. 1 ay sonra denenir mi yoksa daha beklemek mi lazım
Başınız saolsun çok iyi anlıyorum seni 2 kaybım var benimde. İlk kürtajdan sonra 3 ay korun demişti bana doktorum ama benim bebeğim 9 haftalıktı seninki daha büyük olduğu için 6 ay korunma önerebilir

Allah sabır versin 😞 Bebeğin haftasına ve yapılan işlemlere göre değişir bu. O yüzden en doğru cevabı işlemi yapan doktor verir…yine üzücü şeyler yaşamamak adına acele etmeyin doktorun dediklerine uyun..Benim de 2 kaybım ve kürtajım var, bana 2 ay korunma önerdi doktorum, ama bebeklerim daha küçüktü..Maalesef o acı hiç geçmiyor ama azalıyor zamanla.Tez vakitte sağlıkla kucağınızı doldurur inşallah Allah

Neden kaybettiniz Allah sabır versin :( 1 ay maalesef çok erken bir süre, en az 3 ay sonra düşünmeniz gerekiyor
Rahminiz toparlansin bu sürede folikasit kullanmayi ihmal etmeyin

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Bende 1 sy önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Doktor bana 2 ay korun dedi ama ben ilk reglimi oldum bitti bu ay değerlenditcem. Açıkcası bunun bi zamanı yok rahim hazır olduğunda zaten hamile kalıyosun. Sonuçta 6 ay bekleyip düşük yapan da oluyo ilk ay hamile kalıp sağlıklı doğum yapan da. Kısmet artık her şey nasip. Gönlünü ferah tut Allah en kısa en hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin ikimize de.

Back
X