Kızlar salı günü 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.doktorum hemen tekrar kalabilirsin dedi.ama biraz 2 ay kadar beklemek istiyorum.Bu 4. Kaybım.böyle olup hemen hamile kalan var mı merak ediyorum.
Bir de kanamam yok nerdeyse.öncesinde iğne ve coraspirin kullanıyordum.bıraktım kalp atışı aĺamayınca.tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba?
Birde 4.olmuş eminim senın için çok zordur ama doktorunu degiştırmeyı dusun dun mu eltım de 3 kereden sonra degiştırdı şimdi oğlu ıkı yasında ve yine hamile
Kızlar salı günü 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.doktorum hemen tekrar kalabilirsin dedi.ama biraz 2 ay kadar beklemek istiyorum.Bu 4. Kaybım.böyle olup hemen hamile kalan var mı merak ediyorum.
Birde 4.olmuş eminim senın için çok zordur ama doktorunu degiştırmeyı dusun dun mu eltım de 3 kereden sonra degiştırdı şimdi oğlu ıkı yasında ve yine hamile
Sürekli değiştiriyorum canım zaten.denizlide gitmediğim doktor kalmadı.ama aklıma başka şeyler geliyor artık.çünkü buraya tayinimiz çıktığından beri sıkıntı yaşıyoruz.bir şey mi var üzerimizde diyorum.
Şöyle açıklayayım kızlar.daha önce başka bir ilde görev yapıyorduk.ilk hamileliğimin 4 ayını orda geçirdim.sonra denizliye geldik memleketimize.5. Ayda detaylı ultrasonda hipoplastik sol kalp sıkıntısı olduğunu anladık.baya gezdik umut vermediler.sonlsndırdık.sonra 2 hamileliğim kendiliğinden düştü 6. Ve 5. Haftalarda.kimyasal dediler.bu 4. Kaybım.aklıma garip garip şeyler geliyor.çünkü sıkıntım olmadığını söylüyorlar.son hamileliğimde bütün ilaçları da denedik.