kürtajdan ne kadar sonra hamile kalınmalı?

Trusk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
72
7
6
38
Kızlar salı günü 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.doktorum hemen tekrar kalabilirsin dedi.ama biraz 2 ay kadar beklemek istiyorum.Bu 4. Kaybım.böyle olup hemen hamile kalan var mı merak ediyorum.

Bir de kanamam yok nerdeyse.öncesinde iğne ve coraspirin kullanıyordum.bıraktım kalp atışı aĺamayınca.tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba?

Gecmıs olsun aynı şeyleri yasamiş biri olarak umarım Rabbim yasadıgımız seyleri unutturacak hayırlı saglikli evlatlar nasıp eder

Birde 4.olmuş eminim senın için çok zordur ama doktorunu degiştırmeyı dusun dun mu eltım de 3 kereden sonra degiştırdı şimdi oğlu ıkı yasında ve yine hamile

Arkadasım kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldı oğlu şimdi 2 yasında sağlıklı. Kan pıhtılaşma vs mi var acaba niye bu kadar kayıp

Birde 4.olmuş eminim senın için çok zordur ama doktorunu degiştırmeyı dusun dun mu eltım de 3 kereden sonra degiştırdı şimdi oğlu ıkı yasında ve yine hamile
Sürekli değiştiriyorum canım zaten.denizlide gitmediğim doktor kalmadı.ama aklıma başka şeyler geliyor artık.çünkü buraya tayinimiz çıktığından beri sıkıntı yaşıyoruz.bir şey mi var üzerimizde diyorum.

Arkadasım kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldı oğlu şimdi 2 yasında sağlıklı. Kan pıhtılaşma vs mi var acaba niye bu kadar kayıp
Var 2 alanda heterozigot.1 tanesi homozigot.sonuncu gebeliğimde iğne coraspirin kullandım.9 haftaya kadar gelebildik

Şöyle açıklayayım kızlar.daha önce başka bir ilde görev yapıyorduk.ilk hamileliğimin 4 ayını orda geçirdim.sonra denizliye geldik memleketimize.5. Ayda detaylı ultrasonda hipoplastik sol kalp sıkıntısı olduğunu anladık.baya gezdik umut vermediler.sonlsndırdık.sonra 2 hamileliğim kendiliğinden düştü 6. Ve 5. Haftalarda.kimyasal dediler.bu 4. Kaybım.aklıma garip garip şeyler geliyor.çünkü sıkıntım olmadığını söylüyorlar.son hamileliğimde bütün ilaçları da denedik.

Var 2 alanda heterozigot.1 tanesi homozigot.sonuncu gebeliğimde iğne coraspirin kullandım.9 haftaya kadar gelebildik
Allah yardımcın olsun canım ol derse olur dua et moralini yüksek tutmaya çalış inşallah sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…