Kürtajdan ne kadar zaman sonra gebe kaldınız

O

etrafı duyuyorsun 3-4 çocuk olunca üzülüyorsun kac yasındasın
27 bitti benimle birlikte gebe kalanlar doğurdu benden sonra düşünmeyenler arkadaşlar 4 aylık hamile etrafım dolu yani geçen aya kadar takıyordum artık takmıyorum Allah'a sığınıyorum herşeyin hayırlısı bu ay doktorum femara başlattı eşim istemeseydi onu da yapmıcaktın o kadar koyvermiştim
Sıkıntı Yok sadece Allah ol demiyor ben kendimi ne kadar yıpratsam da ol demeden olmayacak

Bu hafta 2 kötü haber de aldım üstelik biri 6 aylık erken Doğumla kaybetti bir başkası da 6 aylık bebeğin kalbi delik ve kalbe giden damarlarda sorun var Doğum sonrası hemen ameliyat ama ondanda sağ çıkma şansı belli değil o yüzden Allah hayırlı olanı versin bunları duydukça çocuk isteğim azalıyor

Bu hafta 2 kötü haber de aldım üstelik biri 6 aylık erken Doğumla kaybetti bir başkası da 6 aylık bebeğin kalbi delik ve kalbe giden damarlarda sorun var Doğum sonrası hemen ameliyat ama ondanda sağ çıkma şansı belli değil o yüzden Allah hayırlı olanı versin bunları duydukça çocuk isteğim azalıyor
Haklısın sonuna kadar ben de bu ara etrafta hep hamile hamile haberleri alıyorum ama artık bebde boşverdim

Back
X