kürtajdan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
32
İlk hamileliğim 10.haftada bebeğin gelişiminin durması kalp atımının olmaması nedeniyle 22 martta kurtajla sonlandı üzerinden 7 ay kadar geçmesine rağmen tekrar hamile kalamadım eşiminde benimde hiç bir sağlık sorunumuz yok ovulasyon testine kadar denedim ama sonuç alamadım kürtaj olduktan ne kadar sonra hamile kaldınız psikolojim artık iyice yıprandı tabu herseyin en doğrusunu rabbim bilir ama üzülmemek elde olmuyor

İlk hamileliğim 10.haftada bebeğin gelişiminin durması kalp atımının olmaması nedeniyle 22 martta kurtajla sonlandı üzerinden 7 ay kadar geçmesine rağmen tekrar hamile kalamadım eşiminde benimde hiç bir sağlık sorunumuz yok ovulasyon testine kadar denedim ama sonuç alamadım kürtaj olduktan ne kadar sonra hamile kaldınız psikolojim artık iyice yıprandı tabu herseyin en doğrusunu rabbim bilir ama üzülmemek elde olmuyor
kürtajdan sonra kanallarla tıkanma olma gibi bi ihtimal var mı canım acaba

7 ay mı olmuş.
Bende cok ıstedıgım ama bos gebelık olarak sonuclanan gebelıgımı 3 martta kurtaj ıslemıyle sonlandırmıstım.
Ancak rahım agzındakı yaradan dolayı 7 aydırda korunuyormusuz , yaz gecsın tatıl gecsın dıye dıye. 1 ay evvel ıslemı yaptırdım buarada.
Hm ne dıyecektım valla dıyecek bıseyım yok ben henuz korunuyorum ancak ondan oncekı bebekle gecen seneye kadarda korunmustum bısey dıyemedım
uzulme

ben de kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım ama o da düştü. şimdi son düşüğün üstünden 1.5 sene geçti hiç korunmadım hiç hamile kalamadım. yarın tüp bebek merkezi olan bir hastane ile görüşmeye gideceğim artık...

kürtajdan sonra kanallarla tıkanma olma gibi bi ihtimal var mı canım acaba
Olabiliyor mu bilgim yok hiç kürtajimi yapan doktor haricinde başka bir doktora gidiyorum 5 ay içinde de olmazsa rahim filmi çekicem dedi sanırım kanallara bakıcam canım öyle dediğine göre

Ben kurtaj olmadm ama bi arka dr 6 ay korunun demisti siz hic korunmadiniz mi sonrasinda.
Bebeğin gelişimı 6.haftada kaldığı için korunmama gerek olmadığını söyledi tabi adetin gelme süresi 41 gün sürdü yani bir buçuk ay kadar korunmuş olduk

ben de kürtajdan 11 ay sonra hamile kaldım ama o da düştü. şimdi son düşüğün üstünden 1.5 sene geçti hiç korunmadım hiç hamile kalamadım. yarın tüp bebek merkezi olan bir hastane ile görüşmeye gideceğim artık...
Çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah tup bebeğe kalmadan tekrar nasip eder sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım gerçekten çok zor

Olabiliyor mu bilgim yok hiç kürtajimi yapan doktor haricinde başka bir doktora gidiyorum 5 ay içinde de olmazsa rahim filmi çekicem dedi sanırım kanallara bakıcam canım öyle dediğine göre
aynen canım. kanallarda tıkanıklık olabilir diye aklıma geldi. vakit kaybetmeden çektir.

Canım benim çok geçmiş olsun, eğer aradan çok fazla zaman geçtiyse tekrardan bir uzmana da baktırabilirsin. http://www.drismetyildirim.com/kurtaj-sonrasi-gebelik şuradan bak istesen , umarım yararı dokunur.
Teşekkür ederim canım muayeneye ağustos ayında gittim herşeyim normal çıktı doktorum 5 ay süre verdi 5 ay içinde olmazsa gel dedi suan beklemedeyim yine olmazsa olmadı başka doktora gidicem

Back
X