• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra 2.adetim hala gelmedi.normal mi?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
kızlar 18 martta kürtaj oldum.gelişmediği için.17 nisanda hastalandım ancak mayısta hala adet olmadım bi poblem var mıdır bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi? çok teşekkürler...Şeniz

canım bende kürtaj oldum bu ay 3. adetimi zamanında oldum sayılır ..bence bi dr a git derim kürtajdan sonra uterusta yapışıklık maydana gelebilio ..buda adeti geciktirir..

Son düzenleme:
ya bilgi vercek başından böyle talihsiz bi olay geçmiş arkadaş yok muuuuuuuuuuu?:1no2:[/QUO

bende kürtaj oldum adetim gününde geldi ben düşük yada kürtajdan sonra hamile kalanları çok duydumda ondan acaba diye sordum.eğer adetin 45-günde hala gelmediyse doktora gitmen gerekiyor doktor adet olmanı sağlıyormuş diye duymuştum

Kürtajdan sonra adet düzeni bozulur seninki tesadüfen normal zamana denk gelmiş bence ilk adetin ama bir iki adet sonra tekrar düzene girer.

Benim bozulmuşdu ve iki adet sonra düzene girmişdi ayrıcada kürtajdan kaynaklı rahim içi yapışıklık olsa ilk adetide gelmezdi.

canım bende mart 15 inde kürtaj oldum.kürtajı yapam kişi çok önemli iyi bir doktor olması ve genel anastezi ile vakum yolu ile kürtaj yapması çok daha iyi.kürtajdan sonra 10 gün sonra ultrasyona gittiğinde tekrardan birşey çıkmadı ise.kürtaj temizdir.ama sen durumunla ilgili mutlaka ama mutlaka kürtajı yapan doktara gidip durumunu söyle.İnş.bir şeyin yoktur.Ya da inş... hamilesindirr.Eğer değilsende ve adet olursa bir kaç gün sonra bu adetinden sonra hamile kalabilirsin.Bende beklemedeyim şu an haziranda 8 de belli olcak inş..

canım bende mart 15 inde kürtaj oldum.kürtajı yapam kişi çok önemli iyi bir doktor olması ve genel anastezi ile vakum yolu ile kürtaj yapması çok daha iyi.kürtajdan sonra 10 gün sonra ultrasyona gittiğinde tekrardan birşey çıkmadı ise.kürtaj temizdir.ama sen durumunla ilgili mutlaka ama mutlaka kürtajı yapan doktara gidip durumunu söyle.İnş.bir şeyin yoktur.Ya da inş... hamilesindirr.Eğer değilsende ve adet olursa bir kaç gün sonra bu adetinden sonra hamile kalabilirsin.Bende beklemedeyim şu an haziranda 8 de belli olcak inş..

10 gün sonra gitmiştim hatta bi ay sonra da gittim bişey yok demişti ama hala yok ben de merak ettim hamile değilim dr ısrarla 3 ay dedi ee sözünü dinlemek lazım dolayısıyla haziran 18 de çalışmalara başlayabileceğim Allah sana da bana da ve isteyen herkese bebekler nasip etsin Teşekkürleryerimseniben

Back
X