kürtajdan sonra adet olamama:(

gulum23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
444
160
103
Almanya
slm arkadaslar ben mayisin 15de ikinci gebeligim kürtajlan sonuclandi bebegimin kalbi durdugu icin.ilk kürtajimda 37 gün sonra olmustum ama bu kürtajda aradan 7hafta gecti hala olamadim gecen hafta doktora gittim kontrol etti ve bana adetim gelsin diye ilac verdi 6gündür kullaniom ama gelen yok kan degerimde bu arada 2.5 düsmüs.adet sancisi cekiyom ama gelen yok cabuk gelsin bitsin istiyorum cünkü hastaneye yatcam lakoskopie olcam bekliorum bakalim benim dururumda olanlar ne zaman geldi adet olamicam diye üzülüyom karnim sis duruyom skinti yapti bana(

çok geçmiş olsun canım.allah bi daha yaşatmasın.bende 2 düşük yaptım.ama ikinci düşüğümden 4 hafta sonra adet olmuştum çok sancılı gelmişti 2, 3 gün önceden ağrısı başlamıştı.doktor adet söktürücü ilaç mı verdi sana.inş olursun bir an önce insan tedirgin oluyo adeti gecikince.laparoskopi neden çekineceksin canım.düşük nedenlerin araştırmak için mi??

saol cnm sanada gecmis olsun sende benim gibi iki düsük yapmisin kac ay gecti aradan hamilemisin?
evet lokoskopieyi düsük nedenlerini arasirmak icin hem karnima hemde rahmime kameraylan bakcaklar kan testleride yaptirdim temiz cikti sen arasitrma yaptirdinmi

umarım biran önce gelir ve sende rahatlarsın.benimde 2 gebeliğim oldu biri düşük birininde kalbi durdu bence genetik araştırma yaptır ben öyle yaptım kan pıhtılaşması çıktı bebeğin kalbinin durmasının genelde sebebi bu oluyormuş bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor. allah yardımcımız olsun

merhabalar canım bende 9 mayısta kürtaj olmustum.İlk adet geç gelirmiş diye biliyorum ben dogum kontrol hapı kullanıyorum ilk adetimi oldum ikinciyide olacam neredeyse ilki biraz agrıılı geçti... doktorunun verdigi ilaçları aksatmadan iç inşallahhh gelir hemen stres kaynaklıda olabilir o yuzden biraz rahatla...geçmiş olsun

ins gelir cok skinti yapti bende bugün gene kan verdim degerim iyice düsmüsmü diye yarin cvbi alcam bakalim.evet bende arastirma yaptiriyom simdilik bi sorun yok gibi kanim temiz cikti bekliorum hakimizda hayliri olsun

mrb cnm sanada gecmis olsun sen iyi olmusun adetini bide ben olsam dogum kontrol hapini neden kullanion cocuk istemionmu artik.ben 3sene kadar kullandim istemedigimden ama bi senedir kullanmadim.aslinda stres yapmiom ama gelsin diye bekliom ilacimi atiyom icinde 12 tane vardi 6tanesini kullandim bakalim bekliorum hakkimizda hayirlisi olsun

bana mol gebelik teşhisi konuldu o yuzden 1 yıl gebe kalmam yasak hapı kullanmam gerek... bende ilk evlendigimde 6 ay kadar kullanmıstım sonra bebek istedik bırakmıstım oda nasip olmadı o yuzden doktor içmemi söyledi içiyorum bende... sende olursun adet biraz rahat ol kafana takmamaya çalıs.... çektirecegin filmde 10 dklık birşeymiş tüplerine bakılacak sanırım en azından neden böyle oldugunu ögrenir tedavini ona göre yöneltirsin umarım kısa zamanda tekrar güzel haberlerle karsılasırsın ....

anladim cnm senin isinde zor bekliceksin ama gec olsunda güc olmasin Allah yardimcimiz olsun.bende ins tedavimi tamamlarim sonra eger bi sorun varsa cözümüne bakarim sonrada gene sil bastan gene calismalara baslarim ilk hamileligimde ilk aydan hamile kalmistim ilk kürtajdan sonra 4ay filan bekledim bakalim simdi nekadar beklicem hakimizda haylirsi olsun

1 yıl beklememin yanında ben herhafta gidip kan verdim kandaki beta hcg degeriimin düşmesi için sıfıra düştü şimdi ayda bir kan veriyorum beta degerinin yükselmemesi gerekiyor eger yükselirse mol gebeliğim tekrarlamıs oluyor ve kemoterapi uygulanıcak falan filan herkesin bir derdi war işte Rabbim hepimizi farklı şeylerle sınıyor bende ilk ayda hamile kalmıstım olmadı şimdi 1 yıl sonra tekrardan denicez hiç olmıcak diye cok korkuyorum.. seninki en azından 1 yıl sürmicek umarım kısa zamanda tekrar hmile kalırsında tüm bu acılarını unutursun...Allahım hepimize hayırlı ve güzel şeyler yaşatsın tekrar yaşamayalım...

amin cnm saol ins sende sagliklan hamile kalirsin Allah yardimcimiz olsun

teşkrler cnm.mayısta oldu son kürtajım.öbürü taa ekimde olmuştu.6 ay arayla.bizde eşimle araştırmak için zeynep kamile gittik.genetik polikliniğine başvurduk.eşimdende bendende kan aldılar.ayrıyetten benden bide kan pıhtılaşması için de kan alındı sonuçlar bir ay sonra elimize geçecek inşallah.aynı hastanede jinekolojiyede gittim 3 den sonra araştırma yapıyoruz dedi ama ben dinlemedm doktoru bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum allah korusun o da bir sürü test yaptı kan testi smear ,kültür testi vs.bide rahim filmi çekilecem.ama ona cesaret edemiyorum.çok korkuyorum.mecburen yapılacak.doktor 3 ay yasak dedi çocuk için hemen zamanımız dolar dolmaz istiyorum ben.ama riskli gebelik doktoru arıyorumda daha bulamadım.allah yardımcımız olsun hepimizn.

Son düzenleme:

ins cabalarimizin sonu iyi olur bende ilkini gecen sene ekimde olmustum ikincisisini mayista oldum ben almanyada yasiyom türkiyeye geldim ama doktora gitmedim orda aslinda gitsem iyi olurdu ama burdada aynisini yaptiriyom sizin orda sonuclar cok gec cikiomus bizim burda bi kac günde sonucu diyolar benim kanim temiz esimin kanina hic baktirmadik istemediler acaba gerekmi bilmiom bende tedaviler bittimi yani ramazandan sonra calismalara baslarim

daha sabah ne yazmisiim simdi ise saskin sekilde hamile oldugumu ögreniom hayati planlayip yasamiom artik oluruna biraktim hakimda hayirlisi olsun gecen hafta kan degerim 2.5 du bugün 200lere cikmis iki kere geri cekme yöntemiylen iliskiye girmistik o zaman olmus demek bana dua edin kizlar hic adet olmadan hamile kaldim kürtajdan sonra ins bebegim sagliklan gelir kucagima

hamile kalınca yaz burdan görüşelim demiştim canım.ama bu kadar da çabuk beklemiyordum nasıl şaşırdım yaa.vede sevindim senin adına.allahım yardımcın olsun.inşallah yine aynı şeyleri yaşamazsın ve bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın.kendine çooookkk dikkat et canım.allah yardımcın olsun....

evet cok cabuk oldu ins bu sefer gitmez benimlen kalir darisi sizin basiniza

Merhaba topic eski ama yardımcı olursanız çok sevinirim. 26 aralıkta 10 haftalık hamileyken bebeğin kalp atışı durdu ve kürtaş oldum bu ayın 20 sinde dr kontroıle gittim 3 4 güne adet olursun dedi ama hala olmadım siz neler yaptınız bu dönemde

Ben de adet olmadım.şişlik ve gerginlik hissediyorum.

slm kızlar bende kürtaj olalı 51gün oldu korundum pazartesiden beri adet söktürücü içiyorum hala adet olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…