kürtajdan sonra adet olamama:(

Kızlar selâm . Kürtajın üzerinden 24 gün geçti . Dün lekelenmem oldu . Bugün de devam ediyor . Adet mi bu çözemedim .

Ben yeni üye oldum bende halen adet olamadm 32 gun gectu bi kac gun önce kahve lekelenmeler oldu şimdi oda durdu yardimci opabilirmsnz

Merhaba aktif misiniz birşey sormam gerekiyor bu konu hakkında

Merhaba sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçti mi acaba?

Evet hala buralardayim buyur sorun :)
:))

Nasıl olduğunuz bebeğiniz sağlıklı doğdu mu? Ben de kürtaj oldum iki ay olacak Zeynep kamilde ama hala değeim 50 lerde sıfırlanmamış. Bende de kesin parça kaldı kürtajdan lekelenmelerim de bitmedi. Polipten de şüpheleniliyor. Pazartesi histereskopi yapacaklar ak mı kara mı belli olacak. Korkuyorum , endişelerim de var.

Merhaba sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçti mi acaba?
Evet cok sükür ikinci kürtajimdan tam bir ay sonra adet bile görmeden kizim oldu suan 8 yasinda saglikli kizim 10 aylik bebekken ikinciye hamile kaldim oglum oldu suan 6 yasinda :) herseyi unuttum gitti darisi sizin basinizaa

Son düzenleme:
Bende ikinci düsükten sonra arastirmalar yapilcakti histereskopi olcaktim ama sadece ikinci kürtajdan sonra kan testi yaptirip tatile gitmistim kan degerlerim ama normal cikmisti
Izinden geldikten sonra ameliyat olup baktircaktim ki nasip olmadi hemen arkasindan hamile kaldim kizim oldu tabiki gene kanamalarim olmustu hastanede kalmistim ama sükür kizim saglikli dünyaya geldi arkasindan da oglum oldu böylece cocuk defterini kapattik darisi sizin basiniza insallahh cok kafaniza takmayin kendinizi yipratirsiniz ben cok fenaydim hep sürekli internette arastiriyodum daha cocugum olmucak diyodum ki bak oldu :)

Bide ikinci kürtajdan sonra adet olmayinca doktorum adet söktürücü ilac vermisti kullandim genede bisey olmadi icinizdeki ümidi asla kaybetmeyin hep olumlu düsünün

Evet cok sükür ikinci kürtajimdan tam bir ay sonra adet bile görmeden kizim oldu suan 8 yasinda saglikli kizim 10 aylik bebekken ikinciye hamile kaldim oglum oldu suan 6 yasinda :) herseyi unuttum gitti darisi sizin basinizaa
Amin inşallah nasip olur bize de...Çok teşekkürler

Böyle örnekler görmek bizi umutlandırıyor Siz yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.Doktorlar size kürtajdan sonra belli bi süre korunun diyor mu :)

Bende senin gibi sürekli araştırıyorum kafayı yicem bunalıma soktum kendimi. Dün de adet oldum ben iyi mi yarın üçüncü günü olacak adetimin. Yapmazlar bana bence histereskopi. Adet oldum ya belki değerim sıfıra iner ne dersiniz. Bir daha muayene olup değerlendirilmek lazım sanki

Böyle örnekler görmek bizi umutlandırıyor Siz yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.Doktorlar size kürtajdan sonra belli bi süre korunun diyor mu :)
Evet almanyada yasiyorum ve burda türkiye gibi sanki ciddiye almiyolar düsük olaylarini doganin kanunu saglikli olmayan bebek düser diyolar bana 3 ay korunmami söylediler ikisi pespese düsünce ama oldumu oluyor demekki :)

Adet olduysan degerin kesinliklen düsmesi lazim eger düsmesse icinde parca kalmis olabilir de öyle diyolar

Bende 14 ocakta 6 haftalik düsuk yaptim.
20 gundur temizdim. 32nci gundeym kahverengi geliyor az az. Test yaptim silik cikti cok. Belki yanlis blmiyorum..
Hemen kalmamisimdir diye dusunuyorum siz kalmişsiniz sanirim.
Dusukten sonra 10 gun kanamam oldu bitti bu arada.. testlerim negatifti en son.

Evet almanyada yasiyorum ve burda türkiye gibi sanki ciddiye almiyolar düsük olaylarini doganin kanunu saglikli olmayan bebek düser diyolar bana 3 ay korunmami söylediler ikisi pespese düsünce ama oldumu oluyor demekki :)
Valla burdada bazı doktorlar 3 ay korunun diyolar bazıları 1 ay bazıları gerek duymuyo. Kime inanacağımızı bilmiyoruz Allaha teslimizz❤

Adet olduysan degerin kesinliklen düsmesi lazim eger düsmesse icinde parca kalmis olabilir de öyle diyolar
Düşüyor canım yavaş yavaş dün 38 deydi bugün 34 olmuştu yarın yine vericem kan. Birde bende parça kalması şöyle olabilir dedi doktor polip etrafına bebekten plasenta yapışmış ya olabilir miş o kürtaj la müdahale edilemezmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…