- 5 Ağustos 2016
- 1.558
- 2.476
- 133
Merhaba aktif misiniz birşey sormam gerekiyor bu konu hakkındaanladim cnm senin isinde zor bekliceksin ama gec olsunda güc olmasin Allah yardimcimiz olsun.bende ins tedavimi tamamlarim sonra eger bi sorun varsa cözümüne bakarim sonrada gene sil bastan gene calismalara baslarim ilk hamileligimde ilk aydan hamile kalmistim ilk kürtajdan sonra 4ay filan bekledim bakalim simdi nekadar beklicem hakimizda haylirsi olsun
Evet hala buralardayim buyur sorun :)Merhaba aktif misiniz birşey sormam gerekiyor bu konu hakkında
Merhaba sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçti mi acaba?daha sabah ne yazmisiim simdi ise saskin sekilde hamile oldugumu ögreniomhayati planlayip yasamiom artik oluruna biraktim hakimda hayirlisi olsun gecen hafta kan degerim 2.5 du bugün 200lere cikmis iki kere geri cekme yöntemiylen iliskiye girmistik o zaman olmus demek bana dua edin kizlar hic adet olmadan hamile kaldim kürtajdan sonra ins bebegim sagliklan gelir kucagima
:))Evet hala buralardayim buyur sorun :)
Evet cok sükür ikinci kürtajimdan tam bir ay sonra adet bile görmeden kizim oldu suan 8 yasinda saglikli kizim 10 aylik bebekken ikinciye hamile kaldim oglum oldu suan 6 yasinda :) herseyi unuttum gitti darisi sizin basinizaaMerhaba sonraki gebeliğiniz sağlıklı geçti mi acaba?
Bende ikinci düsükten sonra arastirmalar yapilcakti histereskopi olcaktim ama sadece ikinci kürtajdan sonra kan testi yaptirip tatile gitmistim kan degerlerim ama normal cikmisti:))
Nasıl olduğunuz bebeğiniz sağlıklı doğdu mu? Ben de kürtaj oldum iki ay olacak Zeynep kamilde ama hala değeim 50 lerde sıfırlanmamış. Bende de kesin parça kaldı kürtajdan lekelenmelerim de bitmedi. Polipten de şüpheleniliyor. Pazartesi histereskopi yapacaklar ak mı kara mı belli olacak. Korkuyorum , endişelerim de var.
Amin inşallah nasip olur bize de...Çok teşekkürlerEvet cok sükür ikinci kürtajimdan tam bir ay sonra adet bile görmeden kizim oldu suan 8 yasinda saglikli kizim 10 aylik bebekken ikinciye hamile kaldim oglum oldu suan 6 yasinda :) herseyi unuttum gitti darisi sizin basinizaa
Böyle örnekler görmek bizi umutlandırıyorEvet cok sükür ikinci kürtajimdan tam bir ay sonra adet bile görmeden kizim oldu suan 8 yasinda saglikli kizim 10 aylik bebekken ikinciye hamile kaldim oglum oldu suan 6 yasinda :) herseyi unuttum gitti darisi sizin basinizaa
Bende senin gibi sürekli araştırıyorum kafayı yicem bunalıma soktum kendimi. Dün de adet oldum ben iyi mi yarın üçüncü günü olacak adetimin. Yapmazlar bana bence histereskopi. Adet oldum ya belki değerim sıfıra iner ne dersiniz. Bir daha muayene olup değerlendirilmek lazım sankiBende ikinci düsükten sonra arastirmalar yapilcakti histereskopi olcaktim ama sadece ikinci kürtajdan sonra kan testi yaptirip tatile gitmistim kan degerlerim ama normal cikmisti
Izinden geldikten sonra ameliyat olup baktircaktim ki nasip olmadi hemen arkasindan hamile kaldim kizim oldu tabiki gene kanamalarim olmustu hastanede kalmistim ama sükür kizim saglikli dünyaya geldi arkasindan da oglum oldu böylece cocuk defterini kapattik darisi sizin basiniza insallahh cok kafaniza takmayin kendinizi yipratirsiniz ben cok fenaydim hep sürekli internette arastiriyodum daha cocugum olmucak diyodum ki bak oldu :)
Evet almanyada yasiyorum ve burda türkiye gibi sanki ciddiye almiyolar düsük olaylarini doganin kanunu saglikli olmayan bebek düser diyolarBöyle örnekler görmek bizi umutlandırıyorSiz yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.Doktorlar size kürtajdan sonra belli bi süre korunun diyor mu :)
Adet olduysan degerin kesinliklen düsmesi lazim eger düsmesse icinde parca kalmis olabilir de öyle diyolarBende senin gibi sürekli araştırıyorum kafayı yicem bunalıma soktum kendimi. Dün de adet oldum ben iyi mi yarın üçüncü günü olacak adetimin. Yapmazlar bana bence histereskopi. Adet oldum ya belki değerim sıfıra iner ne dersiniz. Bir daha muayene olup değerlendirilmek lazım sanki
Valla burdada bazı doktorlar 3 ay korunun diyolar bazıları 1 ay bazıları gerek duymuyo. Kime inanacağımızı bilmiyoruzEvet almanyada yasiyorum ve burda türkiye gibi sanki ciddiye almiyolar düsük olaylarini doganin kanunu saglikli olmayan bebek düser diyolarbana 3 ay korunmami söylediler ikisi pespese düsünce ama oldumu oluyor demekki :)
Düşüyor canım yavaş yavaş dün 38 deydi bugün 34 olmuştu yarın yine vericem kan. Birde bende parça kalması şöyle olabilir dedi doktor polip etrafına bebekten plasenta yapışmış ya olabilir miş o kürtaj la müdahale edilemezmisAdet olduysan degerin kesinliklen düsmesi lazim eger düsmesse icinde parca kalmis olabilir de öyle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?