Kurtajdan sonra adet

Dygtrgy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
16
1
1
Arkadaslar bu ayin 9 da kurtaj oldum ardina parca kaldigi icin dusuk yaptim hala parca vardi 12 gun once dr girtim kucuk bir parca duser dedi ve 29 da adet oldum hala kanamam devam ediyor ve tabiri caizse bardaktn bosalir gibi asiri cok oluyo siZlerdede oldumu bu normal biseymi agrim oluyo ve kanamam cok asiri hic durmuyor

Bende 12 gun surdu kanama ama lekelenme seklinde cok hafif olarak. Doktorum herhangi bir parca yok dedi ama 25 gun sonra bir yogun kanama geldi adet oldum sandim basta ama sonra yine kesildi kurtaj la ilgili mi anlamadim bende.

Ben de 29 eylülde kürtaj oldum, bugün de ilk adetimi oldum. Aşırı sancim var, hic tanimadigim bi ağrı, kanamam çok ve kırmızı. Bakalım kaç gün sürecek.

Ben de 29 eylülde kürtaj oldum, bugün de ilk adetimi oldum. Aşırı sancim var, hic tanimadigim bi ağrı, kanamam çok ve kırmızı. Bakalım kaç gün sürecek.
Ne güzel olmussun bende 28 eylulde kurtaj oldum ama bende hic bir adet olma belirtisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…