kürtajdan sonra beta hcg si yuksek olanlar varmi? dis gebelik olabilirmi? lutfen cevaplarinizi bekli

besincimevsimim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
203
79
48
36
Kurtaj olali bir hafta oldu ama hala beta hcg 1000 kusurlerde. Patoloji sonucunda da dis gebelik olabilir denildi. Sizce dis gebelik mi yasiyorum? Kurtajdan once kese goruluyordu. Kimse dis gebelik demedi. Kalp atisi duyulmadigi icin 8.haftada kurtaj oldum. Dis gebelik yasiyorsam kurtajda ne aldilar peki? Kafam cok karisik. Basina buna benzer bisey gelen var mi? Lutfen yardimci olun

C
cnm hcg hop diye artmadığı gibi hop diye de inmez zamanla azalır 2 gün sonra tekrar tahlil ver eğer Düşüş varsa herşey yolunda demektir.

Evet canim doktor da ayni seyi soyledi. Ama pataloji sonucunun bulgusunda da sekresyonda endometrium yaziyor. Ne oldugunu bilmiyorum ama doktor dis gebelik olablir dedi. Beni endiselendirdi. Dis gebelik oldugumu nasil anlarim?

Evet canim doktor da ayni seyi soyledi. Ama pataloji sonucunun bulgusunda da sekresyonda endometrium yaziyor. Ne oldugunu bilmiyorum ama doktor dis gebelik olablir dedi. Beni endiselendirdi. Dis gebelik oldugumu nasil anlarim?
Endonetrium rahim içi Duvarı demektir.eğer kese hamilelik sırasında görüldü ise dış gebelik değildir.hem dış gebelik hem normal gebelik ikisini aynı anda gören bayanlar var.öyle bir şeyden mi şüphelendi Dr.değerin düşüşte değil mi?çok kafaya takıyorsan iki gün sonra tekrar tahlil ver Düşüş yoksa sorun olabilir demektir

Patoloji sonucunda yanlislik olabilir dedi. Ayrintili ultrasonda tekrar bakti hicbirsey gorulmedi. Yarin yine gidicem beta hgcye tekrar bakilacak. Dis gebeligin nerede oldugu ultrasonda gorulmez miydi? Insaallah sonuc yanlistir

Patoloji sonucunda yanlislik olabilir dedi. Ayrintili ultrasonda tekrar bakti hicbirsey gorulmedi. Yarin yine gidicem beta hgcye tekrar bakilacak. Dis gebeligin nerede oldugu ultrasonda gorulmez miydi? Insaallah sonuc yanlistir
Sonuç yanlış olabilir.burası Türkiye karışmış da olabilir.yarınki hcg değerin ne OLDUĞUNU söyleyecektir Endişe etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…