Kürtajdan sonra beta hcg

Umudumbitmedi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
5.213
7.462
198
Slm kızlar.ben 1 aralikta bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.
Hala adet olmadim.leke tarzı bisey de yok.bugün 33.gün.kasiklarimda hafif iģne batmaları oluyordu.bugün hcg testi yaptırdım. Sonuç 4.1 çıktı.
Neden hala sıfirlanmamis olabilir, bi fikriniz var mi?

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun çok üzülürüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek tutunur ve seninle olur . 1 aralık bu ay ki ? İki gün olmuş ama daha. Du bakalım çok uzun süre inmeyen sıfırlamayan var

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun çok üzülürüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek tutunur ve seninle olur . 1 aralık bu ay ki ? İki gün olmuş ama daha. Du bakalım çok uzun süre inmeyen sıfırlamayan var
Tsk ederim canım.Allah razı olsun.
Yanlis yazmisim kafam dağınık .1 kasım olacaktı.

Tsk ederim canım.Allah razı olsun.
Yanlis yazmisim kafam dağınık .1 kasım olacaktı.
Doktorlarınıza sorun kafanızda ki herşeyi böyle yazık sana da sağlığına da baya da olmuş çünkü ama içimizi iyi tutalım iyi olsun . Kanaman bir iki güne gelir EĞER TEKARR HAMİŞ DEĞİLSEN . Beta yı ne zamanlar yaptın

Doktorlarınıza sorun kafanızda ki herşeyi böyle yazık sana da sağlığına da baya da olmuş çünkü ama içimizi iyi tutalım iyi olsun . Kanaman bir iki güne gelir EĞER TEKARR HAMİŞ DEĞİLSEN . Beta yı ne zamanlar yaptın
Canım ben özele gidiyorum.doktor da sağolsun o kadar ilgisiz ki ariyorum hastaneyi geri dönmüyor.hastanede başka bi ilçede.ha diyince gidemiyorum.esim hafta ici çalisiyor izin alamiyor.
Bende evde kafayı yiyorum.
Betayi kürtaj olduktan sonra yaptırmadim.
Bugün 33.gün.adet olmadigim icin gidip acilde yaptirdim.haftasonu diye kadın doğumcu yoktu soramadım.
Bende buraya sorayim dedim.belki bir bilen çikar diye.

Canım ben özele gidiyorum.doktor da sağolsun o kadar ilgisiz ki ariyorum hastaneyi geri dönmüyor.hastanede başka bi ilçede.ha diyince gidemiyorum.esim hafta ici çalisiyor izin alamiyor.
Bende evde kafayı yiyorum.
Betayi kürtaj olduktan sonra yaptırmadim.
Bugün 33.gün.adet olmadigim icin gidip acilde yaptirdim.haftasonu diye kadın doğumcu yoktu soramadım.
Bende buraya sorayim dedim.belki bir bilen çikar diye.
Bak senin için araştırma yaptım ve 50 gün bile adet olamayan varmış Sıkma güzel Çan’ını hastaneyi de ara sık sık ve ikaz et illa görüşmek istiyorum de bende geçen bağlanamadkm iyi bir fırça attım sonra bağladılar ;) Onlarda yoğun haliyle sen iyice sıkıştıracaksın eğer aklında soru varsa ya da bulunduğun yerde hemen bir doktora git

Saol canim Allah razı olsun araştırdığın icin.
Cañım.ben bu hastaneyi aramaktan bezdim artık.fırca da attim.kâr etmiyor.
Burda da 1 doktor var.muayenemi onda oluyordum.benim 6.haftada pembe kanamam oldu.sonra kahverengiye döndü.söyledim önemsemedi.dinlen dedi sadece.kalp atısıni alamadi.meğerse o hafta kalbi durmuş bebeğimin.onun icin ona güvenmiyorum.gitmek de istemiyorum.

Saol canim Allah razı olsun araştırdığın icin.
Cañım.ben bu hastaneyi aramaktan bezdim artık.fırca da attim.kâr etmiyor.
Burda da 1 doktor var.muayenemi onda oluyordum.benim 6.haftada pembe kanamam oldu.sonra kahverengiye döndü.söyledim önemsemedi.dinlen dedi sadece.kalp atısıni alamadi.meğerse o hafta kalbi durmuş bebeğimin.onun icin ona güvenmiyorum.gitmek de istemiyorum.
Ah yaaaa bu nasıl bir düzen nasıl anlamaz acayio sinir bozucu bazı insanlar . Durma sebebi meymiş ki acaba araştırıldı mı

Back
X