- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi balkizim95
-
peki kanamanız devam ediyor muydu o pıhtı varken ya da ağrı vs oluyor muyduBeta 0 olana kadar takibini mutlaka yaptır mümkünse ayni yerde kan ver. Banada rahim temiz denmisti 20.gün kontrolünde fakat beta dusmeyince ufak bir kan pıhtısı kaldığını gördük o alınınca 0 oldu
Merhaba bu süreçte ilişki olduysa yeni gebelikten dolayı yüksek çıkmış olabilir. Diğer bir ihtimal de parça vardır muhtemelen. Benim parça olduğu için çok yavaş düşüyor bayramdan sonra tekrar beta baktıracağım bende. Siz nerede kürtaj olmuştunuzMerhaba 21 haziranda düşük sebebiyle kürtaj oldum. Kürtaj öncesi beta 1300 lerdeydi. Değerim düzenli artmıyordu zaten. Kürtaj sonrası 4 kez beta bakıldı en son 31 değer çıktı. 1 temmuzda. Bugün yani 16 temmuzda ise farklı bir hastanede beta baktırdım 46 çıkmış değer. 15 gün içinde düşmediği gibi az yükselmiş gözüküyor. Kürtajın 26. Günündeyim. Laboratuvar farkı olabiliyor ama 15 gün zaman geçtiği için anlayamadım durumu. Siz bir yorum yapabilir misiniz?
kürtaj sonrası kontrolümde rahim temiz dedi doktorum ve patoloji sonucunda da rahim içi düşük olduğu anlaşılmıştı. Dış gebelik olmadığını teyit etmek için.
Bulunduğum ilde özel bir hastanede oldum. Doktoruma da güveniyorum aslında ama her şey olabilir tabiki. Sizin parça kaldığı kesinleşti mi? Bir de internette parça kaldıysa kanama devam eder diyor benim kanamam kürtajın 7. Gününde kesildi sizin devam ediyor mu?Merhaba bu süreçte ilişki olduysa yeni gebelikten dolayı yüksek çıkmış olabilir. Diğer bir ihtimal de parça vardır muhtemelen. Benim parça olduğu için çok yavaş düşüyor bayramdan sonra tekrar beta baktıracağım bende. Siz nerede kürtaj olmuştunuz
Benim kanamam devam ediyor 21 Haziran da olmuştum bende hemen hemen bir ay olcak kesilmediBulunduğum ilde özel bir hastanede oldum. Doktoruma da güveniyorum aslında ama her şey olabilir tabiki. Sizin parça kaldığı kesinleşti mi? Bir de internette parça kaldıysa kanama devam eder diyor benim kanamam kürtajın 7. Gününde kesildi sizin devam ediyor mu?
korunmasız ilişkimiz olmadı aslında gebeliğe ihtimal vermiyorum. Zaten ilk adetimi görmek isterim şu an için. Umarım parça da kalmamıştır...
Evet sizin uzun sürmüş gerçekten. Dediğim gibi benim 7 günde bitti kanama. Beta neden düşmedi anlamadım. Bayramdan sonra tekrar beta baktırıp kontrole gidicem artık...Benim kanamam devam ediyor 21 Haziran da olmuştum bende hemen hemen bir ay olcak kesilmedi
Hayir hiçbirşey yoktu ne kanama ne ağrı adet olmayi bekliyodum olmayinca gittim ve o zaman farkettikpeki kanamanız devam ediyor muydu o pıhtı varken ya da ağrı vs oluyor muydu
İlk kontrolde temiz göründü ama sonraki kontrolde pıhtı kaldığı anlaşıldı yani. Aynı doktora mi gitmiştiniz ikisinde de. 1. De neden anlaşılmamış ki. Korktum şimdi ben de pıhtı mı kaldı diye. Bayram tatilinden dolayı da gidemiyorum kontrole. Adet olacakmış hissim de başladı umarım adet olurum da onunla atılır varsa bir şey...Hayir hiçbirşey yoktu ne kanama ne ağrı adet olmayi bekliyodum olmayinca gittim ve o zaman farkettik
Benim doktorum proftu. İlkinde yoktu olsa görürdü illaki baya iyi bir doktordur sonradan oluşmuştur belkide. Çünkü 20. Gun temiz rahim dedi. Ben bidaha 50. Gun gittim. Sen beta takibini yap bayram sonuna kadar 2 günde bir. Beta düşüp yükselirse sonra düşerse böyle dengesizlik olursa önemli.İlk kontrolde temiz göründü ama sonraki kontrolde pıhtı kaldığı anlaşıldı yani. Aynı doktora mi gitmiştiniz ikisinde de. 1. De neden anlaşılmamış ki. Korktum şimdi ben de pıhtı mı kaldı diye. Bayram tatilinden dolayı da gidemiyorum kontrole. Adet olacakmış hissim de başladı umarım adet olurum da onunla atılır varsa bir şey...
Merhaba son durumunuz nedir acabaBenim kanamam devam ediyor 21 Haziran da olmuştum bende hemen hemen bir ay olcak kesilmedi
Merhaba halen kanamam var maalesef doktora gittim parça kalmış vücut kendi atsın dediMerhaba son durumunuz nedir acaba
Merhaba tekrar bütün kürtajın üzerinden 46 gün geçti beta 1.31 çıktı bugün. Tamamen sıfır mi olması lazım bu değer iyi miBeta 0 olana kadar takibini mutlaka yaptır mümkünse ayni yerde kan ver. Banada rahim temiz denmisti 20.gün kontrolünde fakat beta dusmeyince ufak bir kan pıhtısı kaldığını gördük o alınınca 0 oldu
SelamMerhaba tekrar bütün kürtajın üzerinden 46 gün geçti beta 1.31 çıktı bugün. Tamamen sıfır mi olması lazım bu değer iyi mi
Çok şükür çok teşekkür ederim hala lekelenmeler var yarın farklı bir doktora daha görüneceğimSelamhayir 0 olmaz zaten illa ki bi kusurat çıkar 5in altındaki değer gebelik negatiftir. Çok şükür kurtuldun
merhaba hanımlar
bende 17 temmuzda 4.bebeğimi kaybettim.24 gün oluyo dr kontrole gittim karından baktı tertemiz hiç kürtaj olmamış gibi dedi.beta falan hiç bakılmbakilmamist
20. gün kontrolunde beta banada bakilmamisti. İlerleyen surecte adet vs olmayinca ortaya cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?