Kürtajdan sonra düzensizlikk 😞

turuncugiller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
15
6
1
29
Kızlar merhaba öncelikle herkese benim gibi bekleyenlere allah sabır versin güç versin çok zor bi süreçteyim 5 aydır tüp bebek. Tedavisi görüyorum sorum şu ben 7. Hafta da bebeğimi kaybettim maalesef kalbi durmuş kürtaj oldum kürtajdan sonra ilaçla adet oldum yanlız 2. Adet bir türlü gelmedi 17 gün geçti doktorum dupaston verdi içiyorum benim gibi olan var mı ? neden adet olamadım ben çok korkuyorum bişe oldu ye hiç olmazsam afedersiniz kurudum mu içim diyorum kafayı yedim tecrübeli olanlar yazabilir mi lütfen

Psikolojini bozma canm olabiliyor birde birinci gebelik sonrası ikinciye hamile kalma daha hızlı oluyor bi test mi yaptırsan

Adet düzenin oturacaktır elbet çok normal yaşadağın bi kaç aya ve stressiz bi kafaya ihtiyacın var

Rahim filmi çekilmeyi ihmal etmeyin 3 adet döngüsü sonrası düzeliyor diye okudum

Canım bende kürtaj oldum kürtaj sonrası kanama olduğu için sonraki adet 30 40 gün gecikebilir doktorum öyle demişti sonrada oldum zaten endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…