Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen sene Eylül ayında kürtaj oldum.
3 ay yasaktı zaten.. daha sonrasın da bir sürede ben istemedim 14 haftalı yavrumu kaybetmiştim hazır değildim. Yani yaklaşık 6-7 ay kadar korundum. Şimdi 4 ay bitti henüz olmadı... Ama bilemiyorum yani normalde de hemen olmuyor zaten çok şanslı değil iseniz. İlk gebeliğim denememin 5.ayında olmuştu
Kürtaj mecburiyet ve ya isteyerek olduysa farklıdır bu oran mesela embriyo da genetik bir bozukluk olduğu için kürtaj olunduysa bunun 2. Gebelik te olma ihtimali de vardır ama isteyerek olunduysa rahim kurtajdan sonra kendini yenilediği için halk arasında inanilanin aksine zor değil-dir. Ama kürtaj ggerçekten tehlikeli bir işlemdir eğer doğru yerde yapılmazsa rahim duvarının yirtilmasindan yapışmasına kadar bir sürü olumsuz şey doğurabilir.
Öyle bısey yok söylenti kürtaj olursan çocuğun olmaz vs işlemi iyi bi doktor yaptı ise ve düzenli adet görmeye başladı iseniz sorun yoktur ve yıne hamile kalabılırısnız ama kürtajdan sonra en az 3 ay rahmın dinlenmesi kendını toparlaması gerekmekte
Ben de 15 gün önce kimyasal gebelik sonrasi parca kaldığından dolayı kurtaj oldum ama kanamaların devam ediyor doktor iki ay korun sonra bakalim dedi benimde zaten hemen olmuyor bakalim hayirlisi